Recap: Jumanji-előzetes

Durva akciók, kaland, kemény nő, na meg a nagyon Rock? Ezúttal egy videójáték az átjáró, és az ottani világban mindenki tanul magáról valamit, miközben legyak egy csomó motoros csávót a dzsungelben? Hááát.

human
írta
2017. 07. 06. 20:39
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Recap: Jumanji-előzetes” bejegyzéshez

 1. A tonnányi idiotasag tengerében ez valamiért baromi jopofanak és szórakoztatónak tűnt :)

 2. Szerintem ez borzasztó, szinte hallottam az agysejtjeim halálsikolyát..pedig küzdöttem ellene jó pár napig, hogy márpedig nem, nem, nem nézem meg az előzetest, mert csak porig aláznám. Nagyon szerettem a Robin féle verziót, na az popcorn mozi, de ez.. phöjj. Majd a mai tizenéves kölkök benyelik, nekem nem kell. Nem is érdemel több szót.

 3. fúj bazdmeg!

  A Guns N’ Roses számot leszámítva ez egy darab kutyaszar.

 4. Szegeny filmnek sztem epp az lesz a legnagyobb baja, aminek elvileg el kellene adnia. Megpedig, hogy Jumanjinak hivjak. Nem ekeznek az emberek, ha mas lenne a cime, mert ettol eltekintve, nem tunik rosszabb filmnek, mint barmelyik mai vigjatek…

 5. Nem fűztem hozzá sok reményt, de az előzetest látva még így is lelombozódtam… :(
  Alapból, mikor meghallottam, hogy Rock meg Kevin Hart lesznek a főszereplők, akkor elszomorodtam…Jack Black-ről nem is tudtam, de az még húzott rajtam egyet lefele.
  Olyan szinten magas potenciál van a Jumanjiban – mint sztoriban, – hogy ebből ki lehetett volna hozni egy igazán izgalmas kalandfilmet, 2017-ben. Sajnálom, hogy ez lett a sorsa.

 6. Nekem tetszik ez a fajta korszerűsítés. Egyszer nézősnél biztosan nem lesz rosszabb.

 7. Csiki +1
  Csak bajt hoz a fejére a cím, amúgy szórakoztató hétvégi kalandfilmnek tűnik se több se kevesebb…most ennyiből egy fokkal se látszik rosszabbnak, mint bármelyik MCU film, csak ezt szétszaggatják a neve miatt

 8. Én is kiakadtam, miért kell ezt a nevet használni??? Csak egy rohadt név csere kellett volna és máris egy buta nyári mozi, ok. De így? Meg ez a transzi Black Jack dolog nagyon gáz. A csaj meg ugyanaz a színész a játékban is? Logic…

 9. Nem akarok vitát kirobbantani, de ezt a nevet nem kéne annyira sajnálni. A nosztalgia faktoron túl a Jumanjit csak Robin Williams húzta fel gyenge kozepesrol picit feljebb.

  Valószínűleg elég buta lesz az új, de nem egy klasszikusba rúgnak bele.

 10. sum-blink melyik csaj ugyanaz a jatekban

  A szozsi lett Jck Black

  A vörös meg selfie doctor who vöröse 😃

 11. Persze, nem akkora epic mű a régi, de miért nem tudtak simán egy új nevet kitalálni?

  dragon1986: Rock karaktere után mutatják a csajt,Ő nem tudom ki, lehet benéztem, de nekem nem tűnik úgy mintha sokat változott volna. Jobb haj, ruhák, smink… de lehet más színész, nem tudom.

 12. És ki írta a videójátékot? Miért nem maradhatott a társsasjáték? Kidobták az ablakon így az egész Jumanji-misztikumot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.