18 hozzászólás a “Gerard Butler is virít nemsokára: Geostorm másodszor” bejegyzéshez

  1. 2014 óta sem sikerült kipofozni a CGI-t. Ez így B film lesz de már most értelmesebbnek tűnik mint a függetlenség napja 2 volt.

  2. Puffin: +1 :D azért áldom az eget, hogy nem Emmerich rendezi :D

    Legyen akármennyire B, előbb ülök le elé, mint egy 2017-es Jumanji elé, akkor is, ha teszem azt, utóbbit nem Jumanji néven akarják eladni. Vmiért a mindenféle/fajta viharral, természeti katasztrófával foglalatoskódó filmek jobban lekötnek, legyenek bármennyire is gagyin tálalva.

  3. Puffin +1. Csak azt sajnálom, hogy megint van egy gyerek benne, akit meg kell menteni.

  4. @Danzig: pontosan, elírták a címet, a tiéd jobban tetszik. Egyébként biztos megnézem, csak nem moziban, de bakker ez nagyon elmebeteg, ehhez képest a 2012-t sehol nem érzem, pedig az se volt piskóta. Szóval építenek egy időjárás gépet, ami elbaszódik így az Időjárás (mint Django) elszabadul és szétbassz mindent?
    Hatalmas, remélem repülő cápák is lesznek benne :D :D :D

  5. Azért ez nem Asylum-szint, na nem egy Blockbster, de nem is Asylum. Jó lesz ez.

  6. Mindenképp vállalhatatlan. De a Függetlenség napja 2-nél biztos jobb, az még a zseniális Transformerseknél is rosszabb..

  7. t
    Valaki ugyan ezeket a kérdéseket teszi fel mondjuk egy von Trier filmnél. Ízlések és ficamok.

  8. Nekem tetszik. Októberig még a CGI-on is tudnak csinosítgatni, a sztori meg érdekel. Valóban nem egy moziban nézős film, de itthon Full HD-ben király lesz. :)

  9. minden jelenetet láttunk már valahol. teljesen nevetséges az egész viharos marhaság. a színészek csak alibiből vannak ott. már megint itt a világvége. AKAROM, MOST!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.