11 hozzászólás a “Become Jigsaw” bejegyzéshez

  1. Pont most járok egy Fűrész maraton közepén, jelenleg nagyon várom, jó lenne már egy előzetes is hozzá.

  2. Az első két rész ért valamit, a többi már csak unalmas ismétlés volt.

  3. A sorozat nagyon hidegen hagy, szerintem csak az első ért valamit, de itt végre ismét jó rendezők vették kézbe a gyeplőt, így némi remény azért akad. Tehát Michael Spierig és Peter Spierig jók, bár a forgatókönyvírók nem igazán. Szóval majd kiderül.

  4. SZerintem egyben megnézve tök jó maraton az összest lecsekkolni, az összefüggő elemekkel, mégha az utolsó 2-3 már jóval gagyibb minőség is. Ezt meg a rendezők miatt kötelező majd csekkolni.

  5. Az utolsóra már nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem, de egyébként én is azt szerettem benne, hogy kvázi sorozatként baromi jól működik, ahogy 2-3 epizód után is egymásra épülnek meg vissza utalnak, vissza kacsintanak elemekre történésekre, kiegészítve azokat, vagy magyarázva. Amiatt toltam csak végig a 6-dikig, mert az a rész érdekelt, a hentelés nekem a 3-dik résznél már túl gore volt azzal a mindenfelé tekerjük a szerencsétlen fekát és onnan csak lejjebb volt utána már…
    Ez se nagyon érdekel, egyrészt elmesélték, hogyan jött létre Jigsaw.

    De, hogy a kérdésre is válaszoljak: mert sokba kerül a rezsi és fogyóban a zseton… :D :D :D

  6. Én várom, nem mondom, hogy izgatottan, de legalább volt ebben a horrorsorozatban egy kis kreativitás. Nem csak agyatlan gyilkolás.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.