27 hozzászólás a “Mentek csütörtökön?” bejegyzéshez

 1. Micsoda kérdés ez? :D Alap
  Ha megváltoznának az emberek a project mögött, akkor inkább itt zárnám le…pedig lehetne tovább durvulni ezzel a hozzáállással

 2. Nagyon jó!Szépen lekerekíti a trilógiát.Az új Star Trekek mellett csak ennél éreztem,hogy végig megmaradt egy nagyon erős színvonalon.

 3. Szombaton megyünk rá, alap!

  Lordboxi:

  A rendező vagy a producer épp a minap nyilatkozta, hogy nem kívánják feldolgozni a régi első részt. Ha lesz folytatás akkor az inkább a majmok közötti kapcsolatot boncolgatja majd, az egymás közötti konfliktust, stb. Mert hát széthúzás van, nem mindenki követné Cézárt. Ebből mondjuk kapunk kicsit már a Háborúban is.

 4. Itthon megint nem megy 2D-ben angolul….
  Szinkronosan kizárt, OV 3D elég korlátozott időpontban (+ kis teremben van).
  Lehet túl válogatós vagyok, ez van, de nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel.
  Komolyan elgondolkodok rajta, hogy legközelebb, ha valamit tényleg premier környékén akarok 2D angolul nézni, akkor bepróbálom Pozsonyt :D.
  off: Valaki volt már ott esetleg a “superscreen” teremben? Ha igen, milyen? Ott bezzeg ez is megy majd 2D feliratosan… :(

 5. nem tudom te hogy vagytok vele,de én pont az időutazást vártam már,erre kiderül h nincs? :(

 6. Remélem én is, hogy lesznek még ezek után is filmek. Nagyon jók és később még meggondolhatják magukat az eredeti 1-2.részről. (Legyen belőle minőségibb sorozat…csak 1-2 évados.)

 7. Szerintetek remake-elik ezek után a “két” “első” részt?
  Vagy milyen folytatást tudnátok elképzelni?

 8. “A majmok bolygója: Lázadás”-ban volt egy icipici rész, (már nem emlékszem pontosan, talán egy valaki a híreket nézte) és ott mondták, hogy ” megszűnt a kapcsolat valami űrhajóval vagy valami ilyesmi. Én már akkor azt kondoltam, hogy a 3. részben az az űrhajó tér vissza. Minden esetre megnézném…

 9. Ez a nyári egyik kötelező film moziban.
  Rotten 92%.
  Előző kettőt is imádtam, úgyhogy nagyon kíváncsian várom.:)

 10. Chaky: Miért érdekel az RT, ha imádtad az első kettőt…ha teszem azt 50% lenne már nem mennél el? Nem kötözködés btw

 11. Az az űrhajós rész szerintem csak egy easter egg volt. Igazából az ég adta egy világon semmi értelme nem lenne az eredeti első részt feldolgozni, az előzmény filmek után. Abban pont az volt a truváj, amikor a végén rádöbbent, hogy végig a Földön van és az emberiség lekutyásította magát mégiscsak. Így meg már tudod mi a helyzet, és csak egy fos menekülős film lenne belőle kedves majomszereplővel. Ha ilyenre vágytok ott a Wahlberges. (Pun intended)

 12. Mekare: azért, mert az első kettőt imádtam – hozzá teszem, hogy jól is sikerültek -, az nem jelenti azt automatikusan, hogy mindenképp moziban fogom nézni a harmadikat is, ha esetleg annyira elbaltázták és nagyon lehúzzák a kritikusok. (Kivéve persze, ha az első kettő úgy tetszett, hogy azok is 50% körüliek voltak.) De az nagyon ritka nálam. Általában azért egyetértek a kritikusi véleményekkel, de akár még az Imdb-vel is.
  Csak a látvány engem meg már nem vonzz be moziba.

 13. Chaky: Értem. Csak a látvány engem sem vonz be. De mások vagyunk, mert nálam nagyobb a szakadék a kritikusokkal, sok film van, amiben egyetértünk, bár még annak is különböző szintjei vannak ugye, de nagyon sok olyan is, amit nagyon megbántam volna, ha rájuk hallgatok. Talán egyedül akkor tudna kizökkenteni ebből a franchiseból a negatív visszhang, ha változott volna a rendező személye ismét. De igazság szerint, akkor sem a százalékot figyelném ott. De itt ez mindegy is, mert nem negatív a visszajelzés.

 14. Persze, hogy megyünk haverral. :)
  De nem csütörtökön, hanem pénteken!
  Már várjuk!

 15. Mekare: Igen, alapvetően azért így, hogy nem változott a rendező, elég esélyes volt (többek között emiatt is), hogy jól sikerül és moziban nézős lesz.
  Mindenesetre egyetértünk abban, hogy nem feltétlen kell adni a kritikusok véleményére. Vannak kivételek. Csak egy pár példa – amiket ha annyira nem is húztak le ugyan – de én mégis jóval magasabb százalékot, legalább 90-et vártam volna:

  Forrest Gump: 72%
  Fight Club: 79%
  The Green Mile: 80%
  Seven: 80%
  American History x: 83%

  De ez már off. :)

 16. Mennék! De nem adják felirattal csak 3dbe (úgy meg sötét és homályos), vagy felirat nélkül a Toldiban…hmm ez az ország…

 17. Jó volt A majmok bolygója lezárása, kár, hogy nem készült róla írás. Nekem legalább annyira tetszik ez a trilógia, mint a régi sorozat, teljesen egyedi történetet szabtak neki, a végére mégis kilyukadtunk valahol ott, ahol réges-rég elkezdődött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.