Jaume Collet-Serra kezébe kerül a Suicide Squad?

A Deadline szerint a Warner a tavalyi meglepetés Blake Lively-s cápás film rendezőjét szeretné megnyerni a Suicide Squad 2-höz. Jelenleg ő a legesélyesebb a munkára. A forgatókönyvet Zak Penn írná, és jövőre forgatnák a filmet.

9 hozzászólás a “Jaume Collet-Serra kezébe kerül a Suicide Squad?” bejegyzéshez

 1. NOOOOOO.
  Amikor a filmes oldalakon az emberek nézhetlennek hívnak egy pár filmet, akkor azt tudom mondani adjanak egy próbát a cápák filmnek aminek a neve sem jut eszembe. Messze az egyik legrosszabb, legbutább, legamatorebb, legyen abban vágott forgatókönyv nélküli idő és pénz pocséklas.

 2. A Zátony nem igazán jött be, bár az annak is köszönhető, hogy annyira dicsérték, hogy azt hittem hozott valami újító dolgot az egész műfajba, és úgy álltam hozzá. Az nem volt fair talán…
  Viszont az Orphan nagyon bejött tőle és a Non-stop egyszer elszórakoztató iparosmunkának jó volt. Igazából nem aggódom miatta, de nagyon hírnek érzem a forgatókönyvíró személyét, ha mondjuk egy Wonder Woman vagy Man of Steel folytatás jönne tőle aggódnék miatta, de a SuSquad szerintem illik hozzá…

 3. Predash
  Azért ekkora tragédia nem volt a Zátony. Nyilván nem lehet összehasonlítani az eredeti Cápa filmmel, de nem is Sharknado szint.

  A hírhez meg: csak a szokásos. Keres a stúdió egy nem totál tehetségtelen, viszont annál kevésbé ismert rendezőt, akit utána úgy rángatnak, ahogy akarnak.

 4. Uh, az első rész mekkora méretes nagy trágya volt. Nulla történet. Sétálás, mint cselekvés, érdektelen lövöldözés, annál is érdektelenebb párbeszédek, ratyi gonosz, lézernyaláb az égbe. F*ck yeah. Amúgy Harley teljesen értelmetlen a film szempontjából. Ha Joker ellen nyomták volna, akkor jó sztorit lehetett volna összehozni. Nem várok semmit ettől a projektől.

 5. Nekem mindegy csak a Leto féle borzadályt ássák el nagyon mélyre. Új design, új színész Jokernek, kibaszott kutyaugatás meg buzulás nélkül. Köszi!

 6. Kiváncsi leszek a bejelentésekre.várom a MoS folytatását.ha e film is tarolni fog valszeg 2019 igy fog kinézni:

  Batman és JL

  2020 pedig

  WW 2 és MoS 2. Remélem

  Suicide Squad nem érdekel.

 7. Szerintem a Leto féle Joker lehetett volna a legpszichopatább Joker!Nem kapott elég játékidőt és persze a stúdiónak is bele kellett kontárkodnia!

 8. Tortadara:

  ő azért 7 stúdiófilmmel a háta mögött messze van az 1-2 független film után berángatott fiatal rendezőktől, ennél jóval rutinosabb.

  a többi hozzászóláshoz meg, a Zátony lehet nem az igazi, de a Non-stop elég korrekt akciófilm, nyilván elcsúszik pár ponton, de jó referencia.

 9. Abelh Zátony nekem tetszett.Ennek az új cápás filmnek lesz premiere itthon nem tudod?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.