American Assassin harmadszor

Itt egy friss trailer a csaját elvesztő, ezért terroristákat ölő módba váltó csávó történetéhez. A kiképzője: Michael Keaton. Még mindig jó akciódarabnak tűnik, a címkén esetleg még több infó van, ha ez a videó most nem elég.

4 hozzászólás a “American Assassin harmadszor” bejegyzéshez

  1. nem tudom, ez alapján a trailer alapján az az érzésem, mintha valahogy az atomkirály és a full gagyi között lavírozna fél úton

  2. Sok mindent ellőnek a trailerben, kár érte.
    Valóban fasza kis akció filmnek tűnik.

  3. Most akkor láttuk az egész filmet?
    A gyereknek megölik a csaját. Kiképzik különleges katonának. Az első küldetést elrontja, mert ott egy nagyon gyanúsan képzett ügynök. Végül a szabályokat megszegve mégis végrehajtja a küldetését. A mérges főnöke elmondja, hogy a másik tag egy volt ügynökük, aki ugyanazt a kiképzést kapta. Van egy atomja. Leveri az ügynököt, aki már aktiválta az atomot. Az felrobban a víz alatt. Az anyahajók úgy érzik, hogy a dominónapon vannak. Hősünket kimentik egy helikopter segítségével.
    Most komolyan.. még ha akciófilm is… Miért jó az, ha gyakorlatilag semmin sem kell izgulni? A főbb szálakat már tudjuk, nem sok maradhatott. Hmm vajon mi az áruló ügynök motivációja? Ez így még itthon se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.