CHiPs (2017)

Ez mi a fene volt? Pedig tudjátok, hogy én szeretem az idióta vígjátékokat, konkrétan még a Dirty Grandpa-t is simán végignéztem. Erre itt még buddy cop dinamika is van elvileg, meg akciójelenetek, csak hát… nem áll össze semmivé.

A történet egy a motoros zsaruk közé beépült szexfüggő FBi ügynök, és a mellé osztott újonc körül bonyolódik, akik a pénzszállítókat rabló korrupt társaik lefülelésén dolognak. Mármint ez nagy vonalakban az összefoglalás, mert tényleges történet nem igazán akad. Mármint komolyan!

Az egész olyan, mintha forgatási szünetekben a többnyire mellékszereplő színészek használhattak volna pár díszletet, és sutyiban forgattak volna maguknak valami filmszerűséget, amit utána megpróbáltak valahogy összefűzni. De tényleg, a legtöbb jelenet a klisékönyvből van leforgatva, az ügyben történő nagy áttörések nem logikusan következnek, hanem sokszor véletlenek, és mindemellett a karakterfelődés… hát izé, nincs. Hiába viselkedik a film végére szinte mindenki máshogy, ha ez nem igazán a szemünk előtt játszódik le.

Ettől még lehetne gagyi, de szórakoztató film, a legnagyobb gond, hogy maguk a jelenetek is szarok, nincsenek ütős egysorosok vagy tényleg vicces vizuális gegek. Minden rosszul van megrendezve, improvizálva, és hát eljátszva is. Ami egy Dax Shepardtól annyira nem meglepő, de hogy Michael Peña minden erőlködése ellenére sem tud feldobni pár jelenetet, az konkrétan magában vicces.

Az akciójelenetekről ne is beszéljünk. Ennyire random és képtelen dolgokat nem is tudom mikor láttam utoljára mozis filmben. Mert igen, ne feledjük, hogy a Chips a 21 Jump Street sikere miatt nagyvásznon ment, amit így a film megnézése után el sem hiszek. Ki a fene adott erre pénzt, a Sony?.. Na megnéztem, a Warner volt a nagyobb stúdió ebben. Hát szép.

human
írta
2017. 07. 13. 15:29
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “CHiPs (2017)” bejegyzéshez

 1. gabe: kicsit több maradandó pillanatot. Talán az öltözős és a “fürdetős” volt tényleg vicces, mármint persze ilyen vígjátékok szintjén, azon kívül szinte semmit nem tudnék felemlegetni, pedig 1 napja láttam.

 2. Egy unatkozós estére sorozatok helyett jó volt. Amit sajnáltam benne, hogy emiatt a film miatt Vincent D’Onofrio nem dolgozott inkább máson.

 3. “De tényleg, mármint komolyan?” :D Túl sokat vártál a filmtől szerintem. Tök rendben volt a maga szintjén. Többször felnevettem rajta, ami az utóbbi pár évben nem igazán fordult elő.

 4. Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek. says:

  teljesen jó volt, a mostani vígjátékok közül ezen tudtam nevetni párszor

 5. Szerintem is túl sokat vártál tőle. Én nagyon jól szórakoztam rajta. Én nyugodtan adnék rá 7/10-et.

 6. ÉN várakozások nélkül ültem neki, de jól szórakoztam. Egyszer meg lehetett nézni, hogy az ember kikapcsolódjon.

  Kb 6/10

 7. Nekem is tetszett, viszont abszolút semmiféle mondanivalót nem kerestem a filmben, pláne nem karakterfejlődést. Egy rohadt hosszú munkanap után ültem neki és elég jól szórakoztam rajta, így nálam a célját elérte.

 8. de hat nem vartam tul sokat tole, pont azt irom, nem? mindegy, vigjatek, gondoltam h ez lesz :)

 9. Senki ne haragudjon meg érte :) De ezek a se íze se bűze filmek így kinek készülnek? Vagy egyáltalán miért készülnek? Most hírtelen eszembe jutott hogy dvd re szánt filmek is voltak anno. Ha igen akkor van igény ilyet nagyvászonra küldeni? Érdekes dolog ez

 10. Fiti: de, bóvlit jó ilyenkor nézni, nem halálon elmélkedő drámát :D ezért nem is értem miért gyanúsítanak itt többet várással, amikor tényleg Dirty Grandpa kaliberű szintet vártam, de még az is filmesebben volt összerakva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.