Nem ért véget a The Batman-dráma

Legutóbb ott hagytuk abba, és ezzel nyugodtak le a kedélyek, hogy Matt Reeves megérkezett, és Affleck forgatókönyvéből meg fogja rendezni a The Batman filmet a Warner/DC számára. Mármint ez volt a hivatalos hír.

A rendező most azt a múltkori pletykát erősítette meg, hogy It’s a new story. We’re starting again. Új történet, újrakezdtük. Avagy tényleg dobták a Ben Affleck & Geoff Johns páros által készített forgatókönyvet.

Randomkép.

human
írta
2017. 07. 13. 09:30
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Nem ért véget a The Batman-dráma” bejegyzéshez

 1. Mit össze kínlódnak ezzel a filmmel. Nemhogy inkább pihentetnék, és csinálnának 1-1 filmet a mellékkarakterekre fűzve (Gordon, Robin, Batgirl, Catwoman stb). Batman cameózhatnak mindben, a Justice League-ban meg úgyis ő a kvázi főszereplő.

 2. Egyértelmű, hogy dobják Geoff Johns ötletét. Mégis csak ő az egyetlen értelmes ember közöttük. Miért is kellene rá egyáltalán hallgatni. Warner…

 3. Ez már most nagyon eröltetett, izzadság szagú valami. Bírom Afflecket, de sztem dobni kéne, és keresni valami fiatal gyereket a szerepre, akivel vihetik évekig a sztorit, lásd, Spidey. Most fogják szépen úgy eltemetni Batmant, mint anno Spider Mant. Sajnos.

 4. Univerzum építés szempontjából kicsit hülyeseg lenne Afflecket levaltani fiatalabbra, egyebkent Batfleck a legképregenyhűbb Batmankent is es Brucekent is eddig sztem!De Nolan felet imadjuk😊

 5. Nem akar hozott anyagból dolgozni. Ennyi. Múlthéten kiderült, hogy Reeves egy noir-os Batman filmet akar, amelyben látjuk, hogy a címszereplő hogy nyomoz, hisz mégiscsak egy detektív. Valszeg a Johns-Affleck-Terrio trió forgatókönyve nem ilyen volt. Egyedül csak azt sajnálom, hogy Manganiello így valszeg nem lesz benne, mint Deathstroke. Bár ne legyen igazam.

 6. Szegény Affleck-et már komolyan sajnálom. Amint módja van rá, ott kéne hagynia a stúdiót a francba. Többet ér ő ennél.

 7. már ne haragudjatok de nekem ez a véleményem erről: elmennek ezek a bús pcsába…

 8. Nem jelent ez semmit. Egy csomó filmnél dobják a forgatókönyvet ha új rendező jön.

 9. még jó, hogy elhozták Geoff Johnst kreatív vezérnek, aztán ki is dobják a forgatókönyvét.

  azzal egyáltalán nem értek egyet, hogy ez nem nagy cucc, meg bármikor megtörténhet ez. a Live by night ugyan félrement, de Affleck zseniális dolgokat művelhetett volna egy Batman filmmel, év blockbustere szinten simán, szóval amit itt következetesen lerombol a Warner, az igen is nagy dolog.

 10. Azért tegyük hozzá, hogy Affleck alkoholizmusa és abból való felgyógyulása nem kicsit lehetett benne abban, hogy nem ő rendezi a filmet. A stúdióval meg csak nincsenek olyan rosszban, hogyha még a könyvelő folytatást is megakarják csinálni.
  Arról meg jó lenne, ha végre döntenétek, hogy amiatt sírjuk-e, hogy a rendezőnek semmilyen beleszólása nincs a filmekbe és kvázi dísznek van, vagy épp igenis van neki. Most, akkor melyik miatt utáljuk a WB-t valaki segítsen már? LOL
  Attól meg, hogy, amit Geoff együtt írt Affleck-kel újra van kezdve..az nem jelenti azt, hogy Geoff Johns nem fog dolgozni a filmen egyáltalán. Matt Reeves is nyilatkozta, ha nem ugyanazt akarnák,ha nem tetszene, amit felvázolt, nem vállalná el. A Majmokkal is bőven megoldotta, volt ott is elég “nem lehetne ezt inkább így?” dolog.
  Deathstroke mehet a Nightwingbe mondjuk, bőven van lehetőség átrakni máshová. Bár attól még, hogy új a forgatókönyv automatikusan nem zárnám őt ki ebből.

 11. ki a kakit érdekel egy ujabb batman..telis a dc univerzum hősőkkel akiket alig tolnak….

 12. eer

  Ezt mond a több millió rajongónak és a több millió mezei mozi látogatóknak.
  Batman legszarabb sztorija érdekesebb egy Avengers filmnél.

 13. engem nem érdekel ki mit mondd, engem azért érdekel egy újabb Batman film, mert Ben Affleck nagyon jó casting lett és nagyon érdekel egy solo filmje. És nem értem miért ez a nagy nyavajgás, Aquaman, Flash és egyéb filmek is jönnek, igaz h a Flash nagyon döcögősen, de nagyon reménykedek abban a filmben is.

 14. Ha az elölről kezdik azt jelenti, hogy már megint eredettörténet lesz, én tökön lövöm magam.

 15. Mammut: Nem gondolod komolyan, hogy azok után, hogy a BvS-ben bemutatták az öreg Batmant, majd most a saját filmjében meg eredettörténet lesz? Szó se volt erről.

 16. jiliac mondja jól, ebből mekkora dokut lehetne csinálni már. Felérne a Hearts of Darknessel, ami az Apokalipszis mostról készült :)

  Nem mellesleg azért azt is megjegyezném, hogy Géza azért csak kapott Oscart már forgatókönyvért (meg filmért is, rendezőként Golden Globe-ot) és ha nem emlékszem rosszul, akkor egyébként is nagy képregényfan, ami alapján azért csak nem lehetett annyira hulladék az, amit az újonnan happolt kreatív főnökkel karöltve összerakott. Sőt mintha rémlene az is, hogy pont az ő szkriptjük kapcsán jött be először ez a noiros-nyomozós irányvonal. Szóval nem tudom, de nekem ez azért nem tűnik pozitív előrelépésnek és a teljes forgatókönyv kukázását egy rendezőváltás szerintem önmagában nem indokolja.

 17. Nem is arról szól ez, hogy hulladék lett volna az a forgatókönyv, amit összehoztak. De melyik rendező az, aki más történetét akarná filmre vinni mikor épp ilyen pozícióban van, mint most Reeves a majmos filmek miatt teljesen megérdemelten? Ha nem lenne ilyen helyzetben, hanem pár évvel korábban lennénk a karrierjében, biztos készségesen megcsinálná a korábbi forgatókönyvvel is… de ki az a hülye, aki ha megvan a lehetősége és szintén rajongó, mert ő is az, akkor nem a saját elképzelését akarná filmre vinni? Mert Batman trilógiát rendezni a saját sztoriddal az mindenkinek megadódó lehetőség az életében ugye? Elképesztő, hogy tudtok drámát csinálni a legegyszerűbb hírből: a rendezőnek hagyják, hogy saját hangja legyen…aztán mehet a komment máshol, hogy Hollywood haldoklik, mert minden csak gyáriszalagos tucattermék és minden nagy produkcióba friss filmeseket vesznek fel, mert őket lehet irányítani.

 18. Mekare: előre bocsátva, hogy eszem ágában sincs parttalan vitát generálni, valamint leszögezve, hogy már rég kinőttem abból a korból, amikor még egy-egy filmes hírt drámaként fogtam fel, azért hozzáfűznék egy gondolatot.

  Ha összeveted Reeves és Batfleck filmográfiáját (akár írói, akár rendezői kreditek mentén), azért egy hangyaf@sznyi különbség csak van a kettő között. Ennek fényében szerinted melyikük az, aki nagyobb beleszólást hajlandó engedni a filmjébe a stúdiónak? Az meg, hogy egy rendező nem akar más forgatókönyvéből dolgozni…könyörgöm, százalékosan hány rendező dolgozik saját forgatókönyvből?

  De hogy ne komolykodjam túl: könnyen lehet, hogy Géza végig atomrészegen írta a szkriptet, a párbeszédekbe meg bekokszolva segített be Johns, így mikor a stúdió meglátta az eredményt, rövid úton agylobot kapott, a nevezettek meg útilaput :D És itt lép színre Reeves :)

  Mindettől függetlenül, én továbbra is drukkolok, hogy jó legyen. A vitát pedig ezennel befejeztem, mielőtt human nekem is kiutalja azt az útilaput :)

 19. kabuki:
  Nem vita ez még, szerintem azzal lenne probléma, ha személyeskednénk…

  Megmondom neked a hangyaf@sznyi különbséget… csak az általa készült két darab majmos filmmel egyedül nagyobb eséllyel rálehet bízni rengeteg pénzt és nagy címet Reeves-re,jobban mint Affleckre. Benny boy szintén remek rendező, de valamit letolni Bostonban nem ugyanaz, mint egy Batman film amiben ráadásul te vagy a főszereplő, mert az a kosztüm nincs egyenlő kényelmetlenségi fokozatban az Argo-s szakállal. Ettől függően biztos jó mozit hozott volna ő is ki belőle, de valószínűleg nem van ott a pali még, hogy ehhez kedve legyen, előbb rakja rendbe az életét.

  “Az meg, hogy egy rendező nem akar más forgatókönyvéből dolgozni…könyörgöm, százalékosan hány rendező dolgozik saját forgatókönyvből?”

  Reeves úgy tűnik szeret, ha meg van rá a lehetősége. A War for the Planet of the Apes-es társírója csatlakozhat is hozzá szépen a Batmanhez, remélem viszi magával ő is, és együtt írják. Amilyen pozícióban volt a szerződés aláírásakor, kifejezhette ezen kívánságait. Ezt a fajta felturbózott drámát is használta ki az ügynöke valószínűleg ezzel a “még egy rendező ott hagyja a Batman projektet” mozdulattal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.