The Layover-előzetes: Kate Upton és Alexandra Daddario

A címben leírtam mindent amit erről a filmről tudni kell? Két jó barátnő, akinek szarul alakul a munkahelyi helyzete, ezért elmennek közösen nyaralni. A gép kitérőt tesz, ők pedig összevesznek egy nagyon szexi férfin.

Mindezt R besorolással, meglátjuk ez ténylegesen mit jelent majd.

human
írta
2017. 07. 13. 22:50
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “The Layover-előzetes: Kate Upton és Alexandra Daddario” bejegyzéshez

  1. ezt a szarba esős, evős poén áradatot csak én nem értem? Minden limonádé vígjátékban elsütik…

  2. Ebben a filmben a legmegdöbbentőbb az, hogy William H. Macy rendezi. Az előzetes alapján nem hittem volna, hogy ehhez adta a nevét.

  3. Én most jutottam el arra a pontra, hogy már Daddario is kezd rohadtul unalmas lenni. Színészkedni nem tud, jó filmekben nem szerepel, így marad az hogy válogatás nélkül minden szarba eladja magát nagy csöcsű biodíszletnek. Csak az ilyen “színésznőkkel” már tele a padlás…

    Úgy látszik ő a True Detective-es pucérkodásával kimaxolta a karrierjét.

  4. két nagymellű nő magamutogatására felfűzve a film, de hogy ne kiáltson senki szexizmust, a férfi van mellettük igazán tárgyiasítva. zseniális :) ez megérne egy South Park epizódot is.

  5. Namost, ha nyilvánvalóan nem a fiatalember személyisége ami megfogta a hölgyeket, akik nyilvánvalóan nem hosszútávra terveznének, akkor miért nem lehet osztozni?

    Amúgy meg, ha a gozeri Gozer egyszer felszólít, hogy válasszak halált, akkor mindenképp Kate Upton cickói közötti asphyxiációt fogok mondani.

  6. Biztos nem leszek közönség kedvenc de, egy filmben láttam ezt az uptont, a tenger parton ment es ő volt a jo no. De szvsz 2 mell az egész es semmi alak. Nem egy nagy vasziszdasz.

  7. @neander: pont ez jutott eszembe nekem is.
    Amúgy kövezettek meg, de párszor elmosolyodtam azért a trailer alatt. Ettől függetlenül azért nem valószínű hogy rohanni fogok a moziba.

  8. Hát a szereposztás tetszetős volt, meg az ötlet is, de a trailer tök lapos, és az már régen rossz, ha egy vígjátékból másfél-két percnyi humoros klippet sem lehet összevágni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.