Vikander a Tomb Raiderről

Nem csak egy új kép érkezett, de a főszereplő beszélt is kicsit a karakteréről:

She has all the fierce, tough, curious, intelligent traits, but we’ve stripped away all of her experience. She hasn’t gone on an adventure just yet. She thought he was a stuck up businessperson living in the modern youth culture of suburban London, but then this whole box of information. This is the beginning.

Nagyjából: minden Lara tulajdonság felfedezhető az alakításában, de nulla tapasztalattal megspékelve. Avagy a 2013-as játék ténylegesen, ha eddig nem lett volna világos.

Plusz még a kaszkadőrös jelenetekről is beszélt:

Just like in The Wave, we have a lot of water sequences, I spent my last two days of shooting in a tank and that was my 16th total day being fully drenched or submerged in the water…For one action scene, we used the London venue for Olympic rafting. They threw me down that river — with my hands tied — about 50 times. I didn’t need to act, just react!

Sok vízben játszódó jelenet lesz, amihez nem meglepő módon sokat kellett vízben lennie. Vagy 50szer bedobták összekötözött kézzel egy folyóba, ahol nem alakítania kellett, hanem csak reagálnia a helyzetre.

És akkor a kép:

Tomb Raider (2018)
Alicia Vikander as Lara Croft

human
írta
2017. 07. 13. 22:00
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Vikander a Tomb Raiderről” bejegyzéshez

  1. Én ilyen testtartásban a poros ünnepi porcelánt veszem le a szekrény tetejéről.

  2. Tényleg vicces képkockát ragadtak ki, a csaj még Slyt is odaverné a Cliffhangerben. Bár, gondolom, nem így tartja magát órákig, hanem épp mozgásban van.

  3. Nagyon összefolynak a sziklák, de úgy látom az egyik lába azon van, a másik lóg, mert épp felkapaszkodik. Nincs vele bajom ezen kívül, de másikat választottam volna.

  4. Még az is lehet, bár a lába mindkét oldalán fénylik a szikla, semmi árnyék, túl kicsi a kép ahhoz, hogy rendesen ki lehessen venni.

  5. Igen, ez nem egy lógós kép, hanem egy nyújtózkodós. Lehet, hogy WW-vel együtt gyakorolja a levitációt, vagy ilysmi :)

  6. Valaki nagyon tolhatja hátulról ezt a Vikander cicát…szó szerint ott Hollywoodban. Erre is annyi szükség van, mint Quasimodonak egy újabb púpra a hátán

  7. @A Zádám: Ő Fassbender fassbenderítője, nem tudom ez mennyi protekcióval jár.
    Mondjuk ez a film nem tűnik akkora deal-nek hogy egyből az ugorjon be, hogy “már megint ez a nő?! mindenben ez van”

  8. Ex Machina óta szerelmes vagyok ebbe a nőbe :D A néhány ködmentes pillanatomban abszolút szar választásnak tűnik Larának, de nem izgat :D

  9. Én Adéle Exarchopoulos színésznőt tudom elképzelni,mint Lara.És bár az új játékok hatására szerettem meg a TR-t,azért nem ártott volna tiszta lappal kezdeni,mert így nagyon behatárolt lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.