A Ready Player One-hoz is érkezett kép

Tudjátok a nagy sikerű könyvet végül Spielberg rendezésében kapjuk majd meg. Most láthatjuk a főszereplőt, amit épp elmerül a virtuális valóságban, ahol egy kincs után kutat.

12 hozzászólás a “A Ready Player One-hoz is érkezett kép” bejegyzéshez

  1. nem egy fontos spoiler, de ha jol emlekszem a fohosunk tulsulyos es ragyaskepu, asszem ezt kivagtak a filmbol..

  2. Persze, hogy ki, a filmekben csak szép emberek szerepelhetnek, ki akarna egy ragyás fejű dagit nézni 2 órán keresztül!? Könyvben oké, mert ott nem látod.

  3. Nem tehettek mást, Hollywoodban nem léteznek ronda emberek, ezt már Danny Madigan is megmondta Jack Slaternek Az utolsó akcióhősben.

  4. @Sparrow: szerintem zsenialis volt a konyv en alig birtam letenni. Friss, otletes, egyedi. Jo szivvel ajanlom mindenkinek :) en varom is a filmet, bar felek is, a masik nagy kedvencem megfilmesitese (Ender’s game) nagyon nem nyugozott le.

  5. tényleg nehéz letenni (én is kipörgettem másfél nap alatt), mert jól felépítette a misztikum részt, de a románc túl “emo”, ott nagyon félrement a könyv. és filmben nagy valószínűséggel az kap majd nagy hangsúlyt, mert éppen nincs trendi YA film a piacon.

    mondjuk már az fura, hogy nem eleve három részre kapták a könyvet szokásos módon, ez a történet most kivételesen tényleg elbírna több filmet, mert nagyon tömény lesz.

  6. Ebbe igy eddog bele sem gondoltam, de – mar csak a tortenetbol kifolyolag is – tenyleg nagyon adna magat, hogy harom resz legyen.

  7. @bauxit: nekem úgy rémlik, hogy csak a sztori közepe környékén az (legalábbis a túlsúlyos rész), ez meg inkább az elejének tűnik a környezetből.

  8. a Percival karaktere nyilvan szep lenne, de az igazi egy dagi gyerek legyen mar, igy a film elveszi az emo mondanivalot es marad a geek resz (ami nekem tetszett a konyvbol)

  9. Most komolyan. Épp az a lényege a könyvnek, hogy mindegyik szereplők egy igazi átlagos (magyarán szólva smink nélkül nem egy külsőleg megavonzó valaki) emberke. Plusz maga a felépített világ is egy lelakott, szeméttenger, s a srác roncsok közé kúszik be a búvóhelyére. Ebből a 3-ból 3-at sikerült elb@szni. Röhej. Hosszú ideig biciklizi a generátort a gyerek, hogy be tudja kapcsolni a virtuális eszközt, itt meg vagy 4 lámpa világít egy lakóautóban, ahol a lelakottságot és szegénységet a kupi jelzi… Miközben a srácnak ott nincsenek igazából cuccai, mert nem ott lakik, ahol “játszik”. Nem fogom megnézni ezt a sz@rt, mert csak tönkretenném a könyv élményét.

  10. Ilyen kép után elkezdtem félni, hogy egy nyálas YA baromságot csinálnak belőle. Oké, hogy hálivúdban csak szép emberek vannak, de basszus….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.