Képek a Blade Runner 2049-ből is

Volt már trailer, de most képekkel generálják tovább a hypeot. Közben az EW-nek adott interjúban Villeneuve arról beszélt, hogy Gosling simán elcipeli a vállán a filmet.

10 hozzászólás a “Képek a Blade Runner 2049-ből is” bejegyzéshez

 1. Bízom nagyon a filmben, az első erényeit elismerem, de iszonyat lassú, vontatott film. Már régebben is az volt. Nem kell azzal jönni, hogy azért mert régi, azért más a tempó. A film szereplői, Vangelis, meg a látvány emelte ki egy kicsit, a többit hagyjuk. Ennek ellenére ezt a folytatást várom, mert Villeneuve eddig nem nyúlt mellé.

 2. Watchmen: Alapvetően igazad van, de a hangulata és a jelentősége annyira erős a mai napig, hogy például, ha megnézed Villeneuve filmjeit, mind ebből az irányból építkezik.

 3. @Watchmen

  jó ilyet is olvasni, már azt hittem bennem a hiba. most 27 évesen kezdtem volna neki az elsőnek, mert eddig kimaradt. elkezdtem, és abba is hagytam. kegyetlen unalmas, vontatott, pedig nincs bajom a lassú filmekkel. Denis miatt viszont én is várom ezt.

 4. Én alig birtam végignézni az első részt. Nagyon vontatott és unalmas, az akció jelenetek pedig nevetségesek. Talán csak a film elején lévő kihallgatást tudnám kiemelni. Az érdekes volt. Ennek ellenére a stáb miatt várom a folytatást.

 5. Lóf@szt, nehogymá várjátok!

  Mondjuk én a trailerben bevillanó alien engineernél köszöntem el a projektól. Nem akarok még egy tőrt a szívembe.

 6. Kaoka, hol lattad az engineert? Az uvegkockakban lebego replikansokra gondolsz? Vagy azok nem azok?

 7. Ott bizony jobb elsőt ha megnézed, sokkal combosabb mint a sima emberi példányok, a fejéről nem is beszélve. Ez még lehetne egy nyomi urban legend mint a venom prequel life film, de erre sajnos Scott apó is célozgatott, nem is kicsit, és félek, hogy az Alien kisiklatása is az álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokról kérdéskör kedvéért történt.

 8. Na azért na, az első rész az zseniális. Igen, lassú, vontatott, nem vasárnap este kell nézni a bevert pizza meg dupla műszak után, de a Blade Runner egy remekmű. Ez az a film, amihez kell idő, míg megérik rá az ember. És ezt ne vegye senki se magára.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.