A Wrinkle in Time-előzetes

két tini apját, Chris Pine-t valami dimenziókon át terjedő sötétség ejti foglyul, és csak a fiatalok tudják megmenteni az öreget, na meg a világokat. Végre ismét egy legalább valamennyire komolyan vett, jónak kinéző YA film?

A poszter alatt ott a videó.

10 hozzászólás a “A Wrinkle in Time-előzetes” bejegyzéshez

 1. Furcsa, hogy mindenki így élteti, mert nekem ez iszonyú gagyinak tűnik. Az utolsó, szinkronban-pattogtatós jelenetet leszámítva ez kliséhegyeknek tűnik, DisneyXD szintű színészi teljesítménnyel.

  Pass, remélem a rajongóknak tetszeni fog.

 2. Semmit nem mozgatott meg bennem, de amúgy sem vagyok a célközönség. Talán a három boszorkány/varázslónő/istennő érdekelne valamennyire.

 3. Mondjuk nem ártott volna egy acélosabb színészgárda. Chris Pine OK, Galifianakis OK, na de Ophrah? Meg ezek a gyerekek? Na ne már…

 4. Oprah már a Selma-ban is játszott nem? Akkor vitte a direktor. Meg hát szeretik őt nagyon sokan és ez a film nem hiszem, hogy a legoscaresélyesebb alakításokat kívánja meg.

 5. FreeKatana: Totál egyetértek! Ezzel sikerült felkelteni az érdeklődésemet..

 6. Mekare
  Az tény, hogy egészen értelmes filmekben szerepel. Viszont az ‘The Oprah Winfrey Show’-tól nem tudok az esetében elvonatkoztatni. Ami meg egy nulla.

 7. Tudom velem van a baj, de megláttam az első előzetesben Oprah-t, meg a kiscsaj főszereplőt, és az élettől is elment a kedven. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.