A D23-on mutatott Infinity War-videó leírása

Bár nem szeretem annyira ezeket, de a Disney-Marvel eléggé keménykezű mostanában, szóval nem hiszem, hogy videón fogjuk látni a Disney expón vetített trailert, szóval legyen itt, mivel hype, nem?

Azzal kezdődik, hogy Mantis az altató képességének ellentettjével felébreszti Thort, aki “Ki a fene vagytok ti” dumával fogadja a Guardians of the Galaxy-t. Mondjuk ezen Star Lordék sem segítenek, mert elvileg keménykedő arccal állják körül Odin fiát. Ezek alapján Thor vezeti a földre a Guardians csapatot.

Scarlett Witch félbevág egy égő kocsit, miközben Vision a közelben rabul van ejtve, elvileg mindezt szomorú, drámai hangulatban. “A halál árnyékként követi” szöveg hangzik el.

Hirtelen Loki átugrik az égő roncson, hogy magához ragadja az infinity stone-t tartalmazó Tesseractot.

Következő képen Peter Parker kezén felállá a szőr (pókösztön!) miközben egy iskolabuszon utazik.

“Eljött hozzánk” hallatszik, miközben egy rombolt területen leszáll egy űrhajó. Az aggódó arcú Mantis mellett Iron man, Thor, Doctor Strange, a Hulk és még sokan mások állnak.

“Ez feldob” mondja Thanos, miközben Gamora nézi a Collector termében végzett pusztítást..

Ekkor Thanos önbizalommal telin, mosolyogva átsétál egy portálon a Földre. StarLord és Doctor Strange mágiával fogadja, de még Pókember is belendül egy új jelmezben.

Egy pillanatra látjuk szőkében Black Widowt és a szakállas kapitányt.

Következő képen Thanos a kezében fogja Thor fejét, és úgy tekint rá, mintha könnyen össze tudná zúzni.

“Nem menekülhetsz a végzeted elől”, mondja Thanos. Aközben felemeli az egyik karját, és elpusztít valami távoli bolygót. Vagy ha mindez a Földön történik, akkor a Holdunkat zúzza szét, és rádobja az Avengersre.

A végére elvileg a Black Order szobrai.

29 hozzászólás a “A D23-on mutatott Infinity War-videó leírása” bejegyzéshez

 1. “mindezt szomorú, drámai hangulatban. “A halál árnyékként követi” szöveg hangzik el”
  Ezt még ki veszi be? Pont ennél fogják kidobni a formulát? Kétlem,szóval tuti kihagyom, mire eljött ez az event meguntam az egészet és a karakterek nagy részét egy kedves kis érdeklődésből sikerült utálattá átalakítani..szóval tartom magam az önmagamnak tett eskümhöz..ja ráadásul a képregény meg is van,de nagyon nem tetszett :/ tudom, hogy ez nem ugyanaz lesz, de akkor is.
  Aki eddig is jól szórakozott rajta az most is biztos fog, have fun…

 2. Nagyon leegyszerűsítetted ezt a fordítást. Rakj már be egy linket légyszi az eredeti szöveghez, a nagyérdemű kielégülésének érdekében.

 3. Kukacoskodás MODE: ON
  …nem Zeus, hanem Odin a büszke apuka. :)
  Kukacoskodás MODE: OFF

 4. Azta. A Screen Junkies roastja jut eszembe, amikor beszól valaki Black Widow-nak, hogy alig várja, ahogy megpróbál majd felugrani Thanos nyakába (tudjátok, a szokásos trükkje, amikor átkulcsolja a lábaival az ellenfelet és földre viszi), Thanos meg válaszul két ujjal megfogja és belevágja a Napba :DDDD

  Marvel-rajongóként is sejtem, hogy rettenetes katyvasz lesz, de egy biztos, a Russo-tesók tudnak odavágós akciót rendezni ebben a zsánerban, meg értik a tréfát is, ha ezek rendben lesznek, marad a hype!

 5. Azért ez érdekes hozzáállás a Disney részéről.
  Akárhogy is nézem, magyarra lefordítva a következő:

  “Gyere ki a rendezvényünkre és fizess! Cserébe odalökünk egy kis kedvcsinálót. Na már most azok, akik nem jöttek ki és nem fizettek kapják be a f@szt! De aztán mikor már moziba küldtük a filmet takarodjanak be és fizessenek!”

 6. Egy távoli, sötét jövő, ahol nincsenek többé Marvel-filmek, Kevin Feige Fedél Nélkül újságot árul, Robert Downey Jr. és társai az utcán koldulnak, és sírva kérdezik a mellettük elhaladó Mekarétól, hogy “miért tetted ezt velünk, miért nem nézted meg a filmünket??”

 7. Prothean: a Disney megbecsüli a kőkemény fanokat? De lehet a jövő heti SDCC után már lesz teaser hivatalosan. Bár a Thor 3 új előzetese valószínűbb.

 8. Valerian:
  Én pedig azt válaszolom nekik:
  “Ma reggel kutyatetem a sikátorban, feltépett gyomrán abroncsnyomok. Ez a város fél tőlem. Én ismerem az igazi arcát. Az utcák, mint megannyi csatorna, és a csatornák vérrel vannak tele, és ha egyszer kiönt a szenny, minden féreg megfullad. A sok szex és a gyilkosság összegyűlt mocska derékig ér majd, és akkor a világ felnéz, és így kiált: mentsetek meg! Én pedig lenézek, és azt mondom: nem, nem veszek több MCU filmre jegyet!”

 9. off: elég tudatlan vagyok valaki meg tudná mondani miért D23-nak hívják a disney expot?

 10. Ez a film még élőszereplősnek számít majd ,vagy már az animációsba sorolandó?

  Egyébként abszolut érthető @Mekare véleménye ,korrektül meg is fogalmazta. Megnézem majd a filmet kb ,de a hanyatló Marvel szappan minőséget látva ,nem tudom miért teszem ezt. Talán a színészek miatt egyedül. Pókembert , Galaxis őrzői 2-t egyedül a casting mentette meg

 11. olyan rosszak a Marvel vagy DC fanok. Lehet a Marvel hanyatlik, de 100%, hogy az Infinity War koherensebb és jobb film lesz, mint a BvS és a Squad duó bármelyike. Filmművészetileg, objektíven.

 12. human: Ne olyat csináljanak, ami jobb, mint a Suicide Squad. Hanem olyat, ami lenyomja a Logant, a Sötét Lovagot, a Watchment vagy a Sin Cityt! De az MCU-nál nem ez a cél. A komolyabb, drámaibb hangvétel nem passzol a tini humorhoz.

 13. Nagggyon kivàncsi vagyok hogy mit hoznak ki ebböl, lehet fikàzgatni meg fanboykodni, de azt el kell ismerni, hogy ilyet, mint ök még nem csinàlt senki ezen a szinten, és azért többé-kevésbé stabil iparosmunka minöségben szàllitanak. Mindennek egy olyan “befejezést” (vagy legalàbbis évadzàro-szerüséget) rittyenteni ami nem roppan össze a sajàt sulyàtol màr egy oriàsi feladat.

 14. De messze még a jövő nyár :(

  Megalaz:Szerintem a marvel “hanyatlásában” is köszöni szépen jól van.Sokkal inkább a JLA-ért kellene aggódni aminek az eddigi előzetese valahol a gagyi és a vállalhatatlan közt lebeg.

 15. Most őszintén nem értem, miért kellett ide behozni a DC-t,vagy hogy rosszak a DC fanok, vagy a Marvel fanok, persze minden fandomban vannak “érdekes” emberek ez alap.
  Fangirlségből írtam volna az első hozzászólást pl én? Nem. Akkor mikor az egész MCU beindult már javában egy DC trash voltam, sőt kiskorom óta, ha mindenféle tisztelet nélkül utálni akartam volna ezt az egészet, akkor már ott elkezdem. De nem az elején egész jól szórakoztam a moziban szinte mindegyiken, később érkezett az első csapás,amikor megpróbáltam őket újra megnézni és majd halálra untam magamat. Aztán már filmről filmre untam meg az egészet, míg végül a moziban sem voltak élvezetesek többé. Erről nem tehet más stúdió, erről csak a készítők. Ezekkel az érzésekkel nem vagyok egyedül, de ettől még nem kell félteni az MCU-t tudom, jól, hogy nem én döntöm meg majd a sikerét, és nem is akarom. BTW a Fox Marvel dolgaira ugyanúgy szívesen költök, és az hogy náluk vannak a jogok, már a Logan miatt százszor megérte. Szerintem normálisan, a többieknek jó szórakozást kívánva mondtam el a véleményem erről a végső nagy összegyűléses filmről. Nem gondoltam, hogy egyedül csak pozitívan lehet róla gondolkozni és kommentelni, hiszen ez más filmnél sem áll fenn.

 16. Hiába vagyok DC arc az MCU nem tud hibázni úgyhogy csak annyit kérdeznék mikor lesz már 2018? Atom várós!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.