Csubi

Szépen lassan elkezdik újra hypeolni a Han Solo filmet a balhé után? Bár a D23-on nagyjából semmit sem mutattak belőle, pedig ugye az épp forgatását befejező Infinity War-ból kitoltak egy full trailert. Sőt, nem csak hogy semmit sem mutattak, de nem is hozták a színpadra a szereplőket, rendezőt, mint más készülő filmjeiknél.

Nem is ez a lényeg, hanem indul a hosszadalmas építkezés. Most épp Ron Howard posztolt egy új forgatási képet, aminek a jobb felső sarkát kell elvileg nézni.

8 hozzászólás a “Csubi” bejegyzéshez

  1. Nyugtass meg azért, hogy ott nem a barátnőjétől búcsúzó gimis Csubakkát, hanem egy hothi egyenruhás Leia hercegnőt hátulról vulkáni idegbénítással megtámadó sötét alakot látunk.

  2. zsocso: Én egy zéró párbeszédes arthouse experimental filmnek drukkolok arról, ahogy Obivan 20 évig nem csinált semmit a tatuinon.

  3. Na az nem fog menni, mert az új kánon szerint igen mozgalmasan teltek az évei. Többek között végleg megölte Darth Mault is.

  4. Eddig az volt, hogy a d23-on jelentik be a következő star wars story külön filmet, de mivel nem lett semmi, akkor végre kuka ezeknek az ötlete ?

  5. dehogy kuka, viszont az csak az episode 9 utan lesz, 3 film mulva, szoval van idejuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.