Alpha-előzetes: jégkorszak másképp

Egy fiúnak férfivé kell válni a mostoha, jégkorszaki körülmények között, ahol még nem az ember volt az úr. Plusz a Visszatérő-light út közben még egy farkast is megszelidít maga mellé. Mindezt Kodi Smit-McPhee (X-Men: Apocalypse, Dawn of the Planet of the Apes) főszereplésével Albert Hughes (The Book of Eli) rendezésében.

Jövőre nézzük, mármint a filmet, mert a trailer a tovább mögött.

YT változat:

human
írta
2017. 07. 18. 17:20
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Alpha-előzetes: jégkorszak másképp” bejegyzéshez

 1. ADMG:A Sunset Limitedet valamiért nem szinkronizálták le pedig “csak” két ember beszélget egy szobában.

  Nagyon tetszik,nekem kicsit 10 000 BC utánérzésem volt az elejét látva.
  A Visszatérőnél még jobb is lehet ha nem lesz vontatott és indokolatlan flashback-ekkel tele. :)

 2. Ez egy rakas szar. Mindig remenykedem, hatha osszejon egy ujabb Tuz haboruja, de csak ilyen 10 000 BC foskora telik.

 3. Nem rossz ez! De ha egy kicsit lenne benne a revenant-ból annak örülnék! Az a medvés jelenet szerintem az egyik legélethűbb jelenet a filmtörténelemben!

 4. Szerintem, ha 20.000 éve szaros lett az arcod akkor is megmostad, ahogy most is megtennéd, ez ilyen örökös klisé, hogy ha szegény vagy, esetleg ősember akkor mindig szutykosnak kell lenni mert az úgy autentikus.

  Az ép fogsor meg alapértelmezett volt a kőkorszaki embernél az életben maradáshoz. Általában akkor ment tönkre foguk, ha azt eszköznek használva megsérült a fogzománc, lévén nem nagyon voltak még cukros üdítők meg csoki. Természetközeli népeknél a mai napig szokás különféle gyökereket rágcsálni fogtisztításhoz annyira fontos az ép fogsor. A nagymértékű fogromlás pont a földműveléshez kapcsolatosan jelent meg, hiszen a magvak őrléséhez eleinte használt primitív malomkövek miatt rengeteg kőpor került a lisztbe aminek erősen észlelhető hatása maradt fenn az onnan származó leleteken.

  Szerintem inkább az a baj a kinézettel, hogy a főhős ilyen ketteskolbász szúnyogcsődör, na az a testfelépítés nem kompatibilis a késő jégkorszaki életmódhoz.

 5. Elképesztő mód illúzióromboló ez a borzadályos CGI. Inkább csak sugalljanak, ne mutassanak olyasmit, amiből csak egy alsó kategóriás videojátékos verzióra futja nekik. Nem normális, hogy mennyi modern filmen megfigyelhető ez a betegség.

 6. mSO:Megvettem az itthon kiadott DVD-t és nem volt rajta szinkron.
  Nekem nem fontos,csak így kevesebb emberhez jut el egy remek film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.