Itt a The Snowman előzetese

Michael Fassbender egy sorozatgyilkos után nyomoz. Sok év után idén el leszünk kényeztetve ebben a stílusban, hiszen a Wind River mellett ez is baromi hangulatosnak tűnik. A hóember nevű gyilkos persze nőkre vadászik, megpróbálnak csapdát állítani neki, de gondolom nem fog sikerülni.

Na lássuk a videót!

human
írta
2017. 07. 19. 17:27
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Itt a The Snowman előzetese” bejegyzéshez

 1. Bejött a hangulata. Tetszik a zene, a cast. A könyvet nem lesz időm elolvasni, mert akkor sosem érem utól magam a többi cuccban, ami fontosabb számomra, de azt mondja barátném, aki olvasta, hogy jól visszaadta a könyv hangulatát és hiszek neki. Ennél többet viszont akkor nem is akarok látni akkor addig belőle…nézős

 2. Azt viszont továbbra sem értem, hogy a 3. könyvtől lineárisan építkező regényfolyamból miért pont a 7. részt választották ki.
  A könyvek alapján idevezető út akkor semmis?

  Mintha valaki a Birodalom visszavággal kezdene neki a Csillagok háborúja etapnak. Nem azt mondom, hogy rossz választás, csak minimum furcsa. :)

 3. Remek előzetes. Thrillerből úgy sincs sok, jóból meg még kevesebb. Szépen hozza a könyv hangulatát. Rendben lesz.

 4. A könyvek elég lazán kapcsolódnak, ha valaki valamelyik későbbi résszel kezd, esetleg csak azt olvassa akkor is élvezhető lesz a történet. Ez pedig elég jónak tűnik a bemutató alapján. Nem véletlenül szeretem a rendező filmjeit.

 5. Úgy tűnik hogy csak az alap ötletet szedik a könyvből. Talán csak a módszertant ahogy gyilkol mert – SPOILER !!!!!! – pont a Hóembernél kapcsolódik Hole magánszvérájába a történet amihez meg nem lenne hátrány érteni a nyomozó elég sajátságos személyiségét és kapcsolatait. SPOILER VÉGE. Sokkal jobban el tudtam volna képzelni a Hole könyveket 6 részes sorozatokban. Elég sok van és ha jó színészt találnak akkor még jó is lehetne. Fassbender jó színész de nekem eszembe sem jutott volna hogy ő lesz Harry Hole.

 6. @Roberto Fargo készítője azt mondta hogy nincs ötlete a kövi évadra, így ha csak meg nem szállja az ihlet, vagy a szerződésének valamilyen záradéka, nem biztos h lesz egyelőre új évad.

 7. Jujjci! *.*
  Imádom az ilyen stílusú filmeket. Remélem nem fog csalódást okozni.
  El is olvasom a könyvecskéjét mire megjelenik. :P

 8. Hmm, nem jó trailer, bár azt gondolom ez nem jelent semmit, a film továbbra is érdekel.
  De ahogy fennebb is írták nem értem mért pont a Hóembert vették elő, vagy hogy valóban, ebből mért nem csinál valaki sorozatot? Az igazán ütős lenne.

 9. 2011: Scorsese filmet rendez Jo Nesbo A hóember könyve alapján. Semmi se lett belőle.
  2014: Scorsese filmet rendez Jo Nesbo Vér a havon könyve alapján főszerepben: Leonardo DiCaprio. Semmi se lett belőle.
  2014: Tomas Alfredson rendez tévésorozatot a Hóemberből. Sorozat nem lett belőle.
  2016: Végül Scorsese csak producerként maradt Alfredson mozifilmet rendezett.

  Összefoglalva a lényeget: örüljünk, hogy egyáltalán a film végre elkészült. Én nem ástam jobban bele magam, hogy stúdió/rendező mit miért variált. Ha valakinek van ideje nézzen utána és írja meg, mert engem is érdekel. Én úgy tudom a Hóember sztorija a legerősebb valószínűleg ezért ezt választották.

  Off:
  Nem készült el a 2011-2015 között többször belengetett szintén Scorsese-DiCaprio-s sorozatgyilkosos Az Ördög a Fehér Városban filmadaptáció aminek jó elmebeteg a sztorija. Ezek után az idei Killers of the Flower Moon Scorsese-De Niro-DiCaprio filmadaptációt sem lehet komolyan venni amíg a forgatás valóban el nem kezdődik.

 10. Misi85: Scorsese most Netflixezik az Irishmannel, addig minden más tervét el lehet felejteni :D

 11. Human: igen tudom bár az is már mióta húzódott. Azt olvastam, hogy utána egyből Killers of the Flower Moon. Hát hiszem ha látom.

 12. bring it! nagyon jó hangulata van, már most nézném én is. Ilyen típusú filmben egyszer azért megnézném McConaughey-t is:D

 13. Ilyen típusú filmben egyszer azért megnézném McConaughey-t is:D

  Ha meg nem lattad tegyel egy probat a Frailty-vel (Isten Haragja)

 14. @koponyanyimonyok : pont múlt pénteken néztem meg:D de ott nem igazán tudta kibontogatni a szárnyait. A True Detective-ben meg ő nyomozott, nem utána nyomoztak..na szóval vmi sorigyilkos szerepben megnézném azért egy másik Nesbø sztoriban.

 15. a zene ebben a formában sehol nincs fent? zseniális, még akkor is ha rövid, és csak a trailerhez készült

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.