The Shape of Water-előzetes: Guillermo del Toro újra ittvan

Ezúttal egy néma nő és egy vízalatti emberszerű lény szerelmét mutatja be. Mondjuk vannak akadályok a kapcsolatban, hiszen utóbbi egy kutatólaborban raboskodik, ahol egyre durvább dolgokat akarnak tenni vele a tudomány érdekében. Mindezt 1963-ba helyezve.

Mindezt valami eszméletlenül különleges látványvilággal kapjuk. Elsőre az Elveszett gyerekek városa és hasonlók ugrottak be, de természetesen a Bioshock játékok is felderengtek. Nagyon furcsa filmnek tűnik, a tovább mögött lehet belekóstolni.

22 hozzászólás a “The Shape of Water-előzetes: Guillermo del Toro újra ittvan” bejegyzéshez

 1. Az biztos, hogy a poszter nagyon szép. A többit nem tudom, kíváncsivá tett, volt mi nagyon tetszett, de Toro bácsi filmjeit mindig jobban élvezem otthon…nem tudok úgy rájuk hangolódni tömegben

 2. Na végre!! Már vagy egy órája előzetesekkel múlatom az időt, de ez az első, ami igazán bejött. Azonnal nézném.

 3. Crimson Peak után nem tudom,hugy mit gondoljak.
  Az is szép volt de aztán a sztori nem igazán volt magával ragadó.
  A látvánnyal,hangulattal nem lesz gond itt sem.

 4. És viszi a nőt. Vagy inkább itt most a nő viszi őt :D
  A fekete lagúna szörnye újratöltve…

 5. Pan’s labyrinth is nagyon ott volt a szeren, imádtam, ez is jónak néz ki. A casting is korrekt. Eddig nem is tudtam a filmről, de most már angyon nézném.
  Látvány és hangulat megint a maxon.

 6. THANK GOD VÉGRE EGY FILM, AMINEK MONDANIVALÓJA IS VAN ÉS ESETLEG SZÍNÉSZKEDNEK IS BENNE!!!! Végre nem szuperhős, nem tranformers 68, végre nem KURVARÁHALÁLOSMÁRAZIRAM…valamint végre nem Dwayne Johnson és Zac Efron-os csöcsös, kockahasa, hányós, fingós, Melissa McCarthy-s káromkódós fosadék, vagy reboot.

  Bocs a választékos nyelvezetért!

 7. A Pan’s Labyrinth micsoda film ooo… Azt hiszem nalam a filmtortenelem het csodajanak egyike.

 8. Ez tleg Abe lesz a Hellboyból. Itt is tojással etetik, és volt rá utalás, hogy egy laborból szabadították ki. Plusz ugyan az a színész játssza. És R rated. Kíváncsi vagyok :)

 9. Volt róla szó hogy del Toro bővítené a Hellboy univerzumot, de én azt hittem egy harmadik résszel. Ez sem rossz ötlet, sőt!

 10. Ha ez Abe Sapien (nem hinném amúgy, de a tojások miatt mégis) és erre adtak pénzt, a Hellboy 3-ra meg nem, akkor kapják be. Ettől függetlenül tetszik, város.

 11. Abe, vagy nem Éb: szerintem jelenleg már csak egy homage, vagy inkább easter egg :). A Hellboy reboot bejelentésekor ez már kb. kész lehetett, eredetileg lehet univerzum bővítésről szólt, de közben a döntés miatt a terv megváltozott. Kiváncsi lennék a háttértörténetre, az se lepne meg, ha eredetileg is titokban akarták volna tartani, hogy az ott Abe Sapien (spoiler mentesen: idén már volt film aminek a végén tudtuk meg, hogy amúgy melyik univerzumban játszódik), de azt is el tudom képzelni, hogy a majdnem kész filmet a reboot döntésekor nem lett volna ésszerű kidobatni, ezért átnevezték és esetleg a végét megkurtították.

 12. Faék egyszerűségű Disney-rajzfilm karaktertípusok, inkább 45 perces Twilight Zone részbe való történet 90+ percben, francia sanzonos gejlizmus. Ez inkább egy nagy fuck, amit del Toro mutat a Dark Universenek totálisan kifogva a szelet a dark lagoonos filmjükből.

  Tutira nem Abe ez amúgy, a 60-as években ő már vígan csapat tag volt, és annyit tudnak róla hogy egy cetlin ott volt a Lincoln merénylet évszáma, itt meg el is hangzik, hogy Dél-Amerikában fogták a folyóból ahol istenként tisztelték az indiánok. De leginkább az segít, hogy nem úgy néz ki. Na meg Abe a záptojást szereti.

 13. És: “OTT A SZÖRNY!” :D

  Megnézzük az tuti, Kenny tuti csinál róla kritikát. XD

 14. Bioschock és Abe na meg Del Toro, jöhet!

  21. Kenny miatt +1, de ne reklámozzunk :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.