A Dark Towerről még egy kicsit

Kijött egy “ígykészült” videó a filmhez, amiben mindenki elmondja, hogy a Dark Tower milyen fontos King munkásságában. Meg villantanak pár új képet is.

Plusz kiderült, hogy a játékidő 95 perc, ami tovább erősíti azt a gyanút, hogy a stúdió (Sony:) nem tudta megmenteni a filmet, és nagyon valószínű, hogy borzasztó lesz. Persze ebbe mindjárt beleköt valaki, de általában gyanús a sok tologatás után egy ilyesmi játékidő (Fantastic Four pl.), főleg King-feldolgozásnál.

human
írta
2017. 07. 20. 00:37
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Dark Towerről még egy kicsit” bejegyzéshez

 1. MStipee: lehet igazad van, átírom, csak nem akartam már ezt is megnézni, na mindegy

 2. A Dark Towerbpl egy HBO féle minisorozat kellene amolyan Game of Thrones mintára.
  Abban szerintem fantasztikusan meg lehetne csinálni.

  Se STephen King -egyik- legfőbb műve 95! percben? Ez nem hangzik túl biztatóan.

 3. Egy másik fórumon valaki azt írta tök komolyan (semmi sem utalt szarkazmusra), hogy csak ennyi van a történetben (95 perc).

  Egyébként is elég zaklatott lelkiállapotban voltam, úgyhogy konkrétan hangosan felnevettem.

  Ez a film kuka, egy éve mondom kb.

 4. Nem fog bukni szerintem. Nem lesz nagy siker, de simán kihozzák kis nyereségre, akkor meg már (majdnem) mindenki jól jár, mert több száz ember hosszú ideig munkát kapott, a mozik pörögnek, a stúdiónak kis bevétel is jó, és még a nézők egy része is élvezni fogja biztosan.

  (Amúgy nekem a trailerek alapján nem tűnik rossznak, a könyveket meg nem ismerem, így nincsenek nagy előzetes elvárásaim.)

 5. Én eddig próbáltam pozitívan hozzáállni. Már túltettem magam a fekete Rolandon és elfogadtam, hogy valószínűleg a könyvek felét kivágják a történetből, a másik felét meg csak szimplán másként viszik vászonra. Eskü még az előzetesek is tetszettek. De hogy csak 95 perces játékidőre futja ebből az epic sztoriból az mindent elárul, Sajnos már nincs kétség, valóban rossz lesz. 95? Amiből 10 perc a stáblista. Nagyon sajnálom. Azért még reménykedem, hátha úgy lesz, mint a könyveknél, ott is az első elég rövid és viszonylag rossz is a többihez képest. Ha nem bukna, akkor talán a folytatásokból még kilehetne hozni valamit.

 6. Jaime Lannister:

  Ízlések és pofonok, ráadásul én a legújabb verziót olvastam, de szerintem pont a legelső könyve lett a legerősebb. Nagyon átjön rajta a western hangulat.

  A többinek is megvan a maga varázsa, habár a 4. könyvet utáltam mint a fene és félre is dobtam vagy fél évre, annyira kiakasztott a vontatottsága és az, hogy állandóan próbált feszültséget teremteni egy olyan sztoriban aminek ismerjük a végét. Na, azt a könyvet kellett volna rendesen megvágni.

  Én se vagyok boldog a 95 perc miatt, de ha pörgősre és érthetőre vágják és sikeres lesz, akkor talán lesz több rész is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.