Kylo Ren új űrhajója

Ha valaki rá akar izgulni azelőtt, hogy a trailerekben mutatnák, annak itt van a téli Star Warsból a gonosz(?) gépe.

13 hozzászólás a “Kylo Ren új űrhajója” bejegyzéshez

  1. Cheesus: :DDD hát igen…
    amúgy valszeg eddig is megvolt neki, csak a nézőknek lesz új

  2. Amúgy elég sexy. Gondolom a kompféle hajójával nem tudna úgy harcolni…elleben ez a Tie Interceptor wannabe egész jól néz ki. Nem csak egy Copy/Paste mint a Tie-Fighterek esetében (tudom azokban van plusz hely meg minden..desingra értettem).

  3. Akik a copypaste designra panaszkodnak: a Star Wars világában az űrvadászokat magáncégek gyártják (mint a való világban a vadászgépeket). Náluk pedig bevett szokás, hogy egy meglévő szerkezetre építenek rá mindenfélét az új típusokhoz. A Sienar Jaemus nem fog teljesen új gépet fejleszteni a First Ordernek, logikus, hogy a meglévő TIE platformra építették a gépet. (Mellesleg az űrsiklóját is ők csinálták.)

  4. Hagyjuk a fanboy rizsàt (mondom ezt szintén fanboyként), persze hogy mindent meg lehet magyaràzni, nekem azzal van bajom, hogy miért törvényszerü az, hogy ha valakinek a szülei jok valamiben (pl. kickass pilota az apja, de még a nagyapja is) akkor ö is az lesz, és feltétlen kell neki egy vadàszgép…persze tudjuk, Kylo egy kis Vader wannabe, oké.
    Hacsak nem az lesz, hogy kikönyörögte magànak mer nagyfater is hasonloval pusztitott, de PLOT TWIST Kylo rohadtul nem tud vezetni. :D Na ez bejönne.

  5. A Star Wars világa tiszta magyar vízilabda: apáról (nagyapáról) fiúra száll a tehetség, senki sem adhatja alább. Kásás, Szívós, Steinmetz, stb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.