Pár szó Venomról

A Venom filmet rendező Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) arról beszélt, hogy mik az elképzelései a 2018 októberében mozikba kerülő műről, amiben Tom Hardy a főszereplő:

I’ve always been drawn to the more antihero superheroes. There’s a dark element to [Venom] and a wit that has always appealed to me.

They become almost a third being, which is what Venom is. There’s a famous quote: ‘You’re Eddie Brock. I’m the symbiote. Together we are Venom.’

A lényeg: Cronenberges és Carpenteres horror szerűséget tervez. Őt mindig az antihősök mozgatták, és a Venomban levő sötétség is így ragadta meg. Amolyan Dr. Jekyll/Mr. Hyde dinamikát akar, avagy van Brock, van a Szimbióta, és kettejük keveréke Venom.

human
írta
2017. 07. 20. 00:43
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Pár szó Venomról” bejegyzéshez

  1. a legutóbbi Fantastic four filmnél is kb ezt mondták és ott is Cronenbergre hivatkoztak…

  2. dr. Doktor: és látszott is a film első felén, hogy mire gondoltak, csak a durvulást kivágta ugye a stúdió.

  3. A Deadpool inkább vicces mint ijesztő.
    Én kifejezetten örülnék egy horrorr Antihősnek, pl. Venom vagy Spawn ami tényleg 18+ os ijesztő :)

  4. Már csak azt nem értem, hogy hogyan, s miért lesz Venom “pókember” kinézetű, ha nem lesz benne a pókember? Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg.

  5. Igazából az nem pókember kinézet, hanem a szimbionta emberre tapadva szörnypofával kinézet. Asszem a másik ilyen trutymó a Carnage nevű, aminek van ilyen piros kék szörnypókember verziója tán.

  6. Ok, de Venom mellkasán van egy nagy fehér pókminta. Bár gondolom vagy áttervezik és más lesz ott, vagy ha ott marad, akkor valami mással fogják megmagyarázni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.