Shazam! lesz a következő

A DC/Warner nem pihen, amint végeznek az Aquamannel és Justice League-gel neki is állnak végre a Shazam!-nak. 2018 elején forgatnák 2019-es bemutatóval. A Squad 2 is jövőre forogna utána. Ez nyilván azt is jelenti, hogy a Flash cserébe nem várható. A rendező David F. Sandberg (Annabelle: Creation).

Shazam amúgy egy gyerek, aki kiejtve ezt a szót képes egy szuperhős felnőtté változni. Arról nincs megerősítés, hogy Dwayne Johnsonnak mi köze lesz végül ehhez. Elvileg ő lett volna Black Adam, a főszereplő egyik vetélytársa.

human
írta
2017. 07. 20. 22:54
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Shazam! lesz a következő” bejegyzéshez

 1. Kajak azt hittem a cím alapján, hogy az appból készül egy remek animációs film. Rock végre ismét szerepel, hiányoltam a búráját.

 2. Yeah egy Captain Marvel film nekem is XD
  Ha valaki vendégszerepel az Superman legyen inkább és ne Batman, köszi
  Amúgy várós meg minden, jó filmet lehet belőle csinálni.

 3. Jelenleg egyébként mindenhol azt olvasom, hogy nem lesz benne a Rock, mint Black Adam – ami mondjuk tekintve hogy kb. 10 éve ezt a szerepet promózza orrba-szájba, elég nagyon tökönlövés kapásból a nulladik lépésnél.

 4. Meh…

  Amúgy is csömöröm van a hősőktől, most nézzem azt, hogy egy 8 éves gyerek azon erőlködik, hogy szinkronba hozzá a varázslatot a mindennapi szorzótáblával?

 5. Egy szó és még az evéstől is elmegy a kedvem, nemhogy a filmtől. Kurva rock, takarodj.

 6. Milyen Rock hiányról beszéltek, szinte minden évben legalább 2 filmje kijön … :D

 7. irónia Abu… ironizálnak… nekem meg már tényleg hullik a hajam, és hámlik a bőröm, ha meglátom vagy meghallom ezt az ,,embert”. a durvább, hogy most az elnökségre gyúr rá. president the rock… f*szomat
  bocs az offért, reggel mindig őszinteség rohamom van

 8. Rock a világ legjobb színésze, idén minden esélye megvan az Oscarra.
  De hát ismerjük az akadémiát.

 9. Mondjuk Black Adam nélkül meg minek Shazam film? (Meg amúgy is minek kb ennyire a DCEU elején…?)
  Egyébként itt pl pont nem zavarna Rock, vigye csak a gonoszt.

 10. A rendező itt szerintem amit érdemes megemlíteni, és nekem a figyelmem ráirányítja erre a filmre: Lihts out, Annabelle, eléggé érdekes választás egy szuperhős karakternek. Pl én az Annabelle 2 trailertől hidegrázást kaptam a moziban :D
  Részemről várós

  Off

  Flash-t sajnálom, a sorozat annyira nem kárpótol a valszeg jó ideig elő nem kerülő filmért

 11. ScarletSpeedster: Wan ugyanúgy kapta az Aquamant, mondjuk ott a mélytengeri cuccokkal kiélheti az ijesztgetést is akár, de most attól még mindketten megtudnak birkózni azzal is, ha épp nem kell befosatni a népet. Gyerekekkel is jól ment a munka eddig úgy látom.
  Amúgy Annabelle 2 előzetes kész volt a Dunkirk előtt, nem tudom hányan f*stak be, tesóm biztos, végig arra szurkoltam, hogy Az előzetes legyen, de így is jó volt nagyon kikészült :D

  A Rock dologhoz…csak annak tűnik fel a fickó, aki túl sokat foglalkozik vele.

 12. gore: azt nem tudom hogy, mert nincs hivatalos hír (ahogy fent említem). Ezen kívül a Rock ezer éve a Black Adam karakterét emlegeti. Várjuk meg a tényeket.

 13. Mekare: “A Rock dologhoz…csak annak tűnik fel a fickó, aki túl sokat foglalkozik vele.”

  Így van. Semmi gond nem lenne vele, ha mindenki megtanulná kiszűrni az életéből, akinek nem kell. Olyan hú de nagy szerepeket nem vesz el, hogy haragudni lehessen rá :D

 14. “a rock van mindenben”

  van évi 2-3 filmje, miközben évente kijön vagy 1000 film.

 15. A New52 Shazam sztorik elejét olvastam. 10 évesen nyilván odaáig lennék, meg vissza, így felnőtt fejjel jó lenne ha odatennék magukat és alkotnának valami különlegeset. Eleve ez a 9 éves vagyok vagyok és felnőtt hőssé alakulok téma elég “gyerekes”. Maga a képregény sötét hangvételű (ahogy emlékszem), de szerintem filmvásznon egészséges humor nélkül ez a karakter nem működik.

  Ilyen Harry Potter (7-8 rész) szerű hangulat jól állna neki. Valamennyire sötét, van benne csoda és varázslat, de azért nem feledkeznek meg a gyerekekről sem (gyermeki lélek, pici humor itt-ott stb.)

 16. Rockkal nem tudom mi bajotok van. Én az utóbbi években egyetlen filmjét sem láttam. Nem vele van problémám, sőt (számomra tök szimpatikus). Egyszerűen olyan filmekben tűnik fel, ami k.vára nem érdekelnek xd.

  Utoljára a tévében láttam fél szemmel az egyik hétvégén, valami Verne produkcióban. Vicces volt ez a nagydarab fickó abban az egyértelműen családi marhaságban. Szórakoztató figurának tartom. Abban az évekkel ezelőtti Bay moziban is kifejezetten jó volt (nem jut eszembe a címe).

 17. egy filmekkel foglalkozó oldalon, azért nehéz elsuhanni a rock felett. az okés, hogy évi 2-3 úgymond ,,filmje” jön ki, de szinte mindegyikben egy másik nagy izomagyú állat is szerepelhetne akár, annyira nem tud mit hozzátenni a dolgokhoz. na de a hype, meg a nééév.

 18. Human 1000 film.és ebböl mennyi a 100 milliós blockbuster?.Szó se róla én is unom már.Jumanji,F&F,videójátékadaptáció,Baywatch.Sok.

 19. ” Vicces volt ez a nagydarab fickó abban az egyértelműen családi marhaságban. ”

  Jaja, kell ilyen családi film is, mint a Game Plan és ez. Csak sajnos Rock nem viszi túlzásba, mint ahogy a Paul fivérek és Hulk Hogan tették, azok a blődségek megunhatatlanok, sajnos a világ közepés folytatás nem lett az, bár teszem hozzá, a Frazerös első rész se volt nagy szám, szóval felesleges volt folytatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.