Zajlik a könyvégetés

Jött egy kép a friss Fahrenheit 451 feldolgozásból. Úgy tűnik Michael B. Jordan & Michael Shannon lesz a főszereplő az HBO filmjében, ami még jelenleg is forog. A rendező amúgy Ramin Bahrani (99 Homes).

7 hozzászólás a “Zajlik a könyvégetés” bejegyzéshez

 1. Nem tudtam felidézni a régi film végét, utána kellett néznem, és most reménykedek, hogy ez jobb lesz.

 2. Shannonnak egy álló képen több kisugárzása van, mint más színésznek két órában. Naná hogy nézős.

 3. A konyv nagy hatassal volt ram anno, azota is ott van a kedvenceim kozott! Ha tartjak magukat az eredeti alapanyaghoz akkor Beatty szerepeben Shannon brillirozhat, Jordan-nek pedig Montag nem okozhat kulonosebb gondot.
  Jelenleg az a nagy talany szamomra, hogy mennyire vallaljak be a mondanivalot, a tarsadalomnak es a Bradbury altal kitalalt vilagnak a bemutatasat. A konyvben tapasztalhato karakterfjelodes es az eros monologok/parbeszedek nelkul szinten ocska lenne.
  En egy lassabb, dramaibb, okos sci-fi-t varnek, ami aztan a vege fele nagyon durvan felporog (embervadaszat, mechanical hound). Talan az HBO logo miatt bizhatunk benne, hogy megtalaljak az arany kozeputat. Fingers crossed!

 4. 4. raylot:

  Fura, a Take Shelter után engem talán még az sem tartana vissza egy shannonos film bevizsgálásától, ha az történetesen egy Transformers.
  Mondom talán. :)

 5. 6. Fishi:
  Nem vitatom a színészi képességeit (vagy talán egy kicsit igen), más oka vannak annak, hogy valószínűleg soha nem fogom megnézni egyetlen filmjét sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.