Folytatódik a Batman-dráma

A THR forrásai szerint a Warner/DC már azon gondolkozik, hogy Affleck nélkül folytatja. Ha jól értem ez a novemberi Justice League filmet nem érinti, viszont ami utána jön… Nem rögtön rúgnák ki, csak kivezetnék az általa alakított Batman karaktert. (Az egyetlen dolgot ami mindenki éltetett a BvS-ben.)

Nem tudom mit tehetnék hozzá, már Affleckék teljes forgatókönyvének kidobása is gyanús mozzanat volt, bár a DC fanok védték a dolgot.

human
írta
2017. 07. 21. 20:06
megjelenés
58
hozzászolás


58 hozzászólás a “Folytatódik a Batman-dráma” bejegyzéshez

 1. én ezt már komolyan nem értem… egy tökös ember nincs aki az asztal csapna, azt megmondaná merre az arra?

 2. Úristen, ilyen szintű kurválkodást, amit ez a stúdió produkál. Ha Affleck repül, eláshatják magukat. Egy nagy pozitívum és tartópillér van jelenleg náluk és pont azt tervezik kinyírni. Ez hatalmas fail. Mekkora fasszal való arconcsapkodás lenne, ha a Marvel erre leszerződtetné.

 3. Kétlem.novemberben is ő fogja vinni a showt és Gadot ebben biztis vagyok.

 4. Hát ez elég szomorú. Egyetlen értékelhető dolog volt a BvS-ben. :( Én meg már beleéltem magam itt az Affleck rendezte önálló Batman filmbe. Szomorú, nem tudok mit hozzáfűzni. :(

 5. Hát ennek nem örülök. Jól áll neki a figura. Tényleg pozitívuma volt a BvS-nek.

 6. Már vártam ezt a hírt azután, hogy írták kukázták a forgatókönyvét.
  Nem lepett meg.

 7. Én már annak örülnék, ha a meg nem nevezett forrásokat nem kezelnék tényként egyesek, hiába a THRnek sem tiszta a tányérja…sok forrás szeret a lehető legtöbb klikket generáló karakterről suttogni. Miért kell minden egyes alkalommal drámázni és picsogni ilyeneken, ez nem egészséges alapjáraton? Majd, ha bejelentik hivatalosan, akkor az biztos lesz…én pl nagyon szeretem az ő Batmanét,de még így sem pótolhatatlan.
  Amúgy igen az tuti, hogy nem fogja a 60 évesen is Batmant játszani, még jó, hogy lesz egy Dick Graysonunk.

 8. Az meg, hogy a DC fanok védték a dolgot, mármint a forgatókönyv kikukázását…nos én sem védtem volna, ha egy olyan rendező lép be a projectbe, aki ismeretlen és nincs mögötte egy kritikailag sikeres franchise épp, ami nem elég hogy drága mulatság volt és technikailag is kihívás, de hangulatában sincs messzire a studió Batmanről alkotott képéről…ráadásul ez a rendező éppenséggel szeret úgy tűnik a maga é írótársa által írt forgatókönyvből dolgozni. Ha egy alig ismert névnek adják és úgy is dobják a forgatókönyvet az gyanús, ha Matt Reevesnek kreatív szabadság kell és megadják neki, az miért baj? Ben is megkapta, és hiába az a 2 Oscar a pénzemet franchise téren előbb bíznám Reevesre.
  bocs a kettős kommentért

 9. Én személy szerint nem bánnám ha cserélnék Afflecket. Eddig sem voltam megelégedve vele, engem egyáltalán nem győzött meg az alakítása a BvSben. Még a batman karaktere is inkább a sznob Wayne érzést adta át nekem, ugyanez a Justice League trailerben. Egyáltalán nem szimpatikus a karakter amit a vászonra visz, akár az ő hibája akár az íróké.

 10. “Én már annak örülnék, ha a meg nem nevezett forrásokat nem kezelnék tényként egyesek, hiába a THRnek sem tiszta a tányérja…”

  nézd, Affleck rendezői lelépése, Matt Reeves és a többi is meg nem nevezett forrásként indult. Nyilván azért nem megnevezett, mivel a munkájába kerülne.

 11. Én eleve 4 filmes szerződésről tudok az ő részéről, de nemtom. Idős, Túl sokáig amúgy sem maradhat.

 12. Persze van ami bejött, meg rengeteg, ami nem…attól még jó lenne megvárni míg kiderül melyik igaz és melyik nem ugye?
  Affleck rendezői lelépése mögött azért nem kis szerepet játszhatott az, hogy miből kellett kigyógyulnia, ami után azért nem mindegy, h rendez és ír az ember vagy szerepel, különösen nem a Live by night “rendkívüli sikere” után ugye.

 13. “bár a DC fanok védték a dolgot.”

  Milyen érdekes. Amikor még csak pletyka volt, hogy Reeves elölről kezdi a forgatókönyvet, valaki valahol valami ilyesmit írt:

  “Ez a mostani helyzetben konkrétan jó hírnek számít szerintem, hiszen Matt Reeves nem más vízióját kell megvalósítsa, hanem egy sajátot dolgozhat ki.”

 14. Ha jó történetet írnak hozzá, akkor én nem bánom ha szépen kiírják Afflec-et a franchise-ból. Bruce Wayne halálának komoly hatása lenne az egész DCEU-ra, amiből sok érdekes dolgot ki lehetne hozni belőle.

 15. EVJ2:
  Snyder már évek óta ugyanazt a 18 embert követi twitteren és az most sem változott, mivel baromira nem azt használja legfőképp, hanem a Vero-t. Twitteren néha megoszt valamit és el is húz, Vero-n reagál embereknek és sokkal gyakrabban posztol. De most megváltoztatta az avatarját twitteren és képesek voltak róla cikket írni…oké…itt tartunk.

 16. repeater aka Zsírfeka: teljesen igazad van, kb. a legnagyobb PR mondatom mert már untam a DC fanokat akkor nagyon, ezért próbáltam pozitívat találni benne.

 17. Mekare: látod, a twitter hülyeséget nem hoztam le. Kb minden komolyabb pletyka bejött eddig, a képtelenek nem, de azokat nem is láttad itt annyira szerintem.

 18. Mekare és SonOfKrypton: Oké ennek úgy érzem eljött az ideje.

  Ha még nem tűnt volna fel immáron 1.5 éve ordenáré foshalmaz van a WB-nél a DC filmek terén, de persze, kérdőjelezzük meg a forrásokat is meg tegyünk úgy, mintha nem égne épp ott bent nálunk minden. Röhej komolyan, hogy lehettek ennyire naivak.

  – A Batman film terén már rendezőváltás történt, Joe M. lenyilatkozta, hogy nem is biztos benne, hogy benne lesz Deathstroke-ként, 2 hete pedig Matt Reeves közölte, hogy ja amúgy újraírom az egész forgatókönyvet (amit ugyebár godalmighty Geoff Johns is írt)
  – A Rock által száz éve dédelgetett Black Adam nem lesz benne a Shazam-ben, ami enyhén fogalmazok ha azt írom, hogy érdekes húzás.
  – Most SDCC-n épp azt nyilatkozzák, hogy a WB Harley vs. Joker filmet fejleszt. Ami tök jó, csak immáron a WB/DC által tervezett filmek száma gyakorlatilag több, mint 15 és a 2014 októberében bejelentett line-up már kevésbé számít iránymutatónak, mint a Karib tenger kalózai első részében a kódex.
  – De kajak tervben van: The Batman, MoS2, Green Lantern Corps, Shazam, BatGirl, Nightwing, Suicide Squad 2, Deadshot, Gotham City Sirens, Flash, JL2, JL Dark, Black Adam, Wonder Woman 2, Cyborg/Teen Titans. És jelenleg ami biztos, hogy forog az Aquaman.
  – No offense, de ezt mégis ki és hogyan látja működni…?

  Persze, lehet elfogult lenni azokkal a hősökkel, akiket az ember szeret, egy határig. Én is nagyon szívesen látnám őket filmvásznon, de az, hogy tényeket se veszünk már figyelembe és szemellenzővel tekintünk minden DCEU-s hírt, valamint úgy teszünk, hogy minden a legnagyobb rendben van… ez nop. Ez olyan szintű ignorancia, amit már hónapok óta látok és nem bírtam megállni, hogy ne írjak róla kisregényt.

  (És az lesz a legszebb, hogy a WW – hozzáteszem megérdemelt – sikere szépen most túlzott reményt ad az embereknek a BvS és az SS után, hogy még inkább eltekintsenek a puszta tények felett. És ne legyen igazam, de minden jel arra mutat, hogy épp emiatt lesz bizony nagy koppanás a JL után a moziból kifele.)

 19. Előre szeretném bocsátani, hogy semmilyen körülmények között nem akarok és nem is fogok senkivel személyeskedni, de muszáj megkérdeznem:
  Meddig lehet még erre a kutyakomédiára azt mondani, hogy “ááá, nincs ezzel semmi baj, sőt ez még jobb is így, mert…”? Most akkor egy pillanatra tegyük félre azt, hogy konkrétan melyik filmről beszélünk, csak a tényeket vegyük figyelembe. Nevezetesen:
  – adott X film, adott a premierdátum
  – adott filmnek tudott a főszereplője, az írója és rendezője
  – infómorzsák vannak arról, milyen irányvonalú lesz a forgatókönyv(film)
  Majd:
  – a forgatókönyvíró és rendező kuka
  – új rendező
  – forgatókönyv kuka, elölről kezdik az egészet
  – még meg nem erősített hír, hogy a főszereplő is lehet, hogy kuka.
  Mindezt úgy, hogy nyilván bármely film előkészítése, forgatókönyv megírása, stb., nem két hetet vesz igénybe és hozzá nem értő elképzelésem szerint mindez nem egy hermetikusan elzárt bázison történik, hogy arról a gyártó stúdió semmilyen infóval nem rendelkezik. És elvileg ennek az egésznek illeszkednie kellene egy nagyobb, ideális esetben átgondolt koncepcióba. Legyünk már őszinték, bármely más film esetén már az első lépésnél repkedtek volna a negatív kommentek.
  Szóval én igenis kimondom: szerintem a Warner már megint tátott szájjal rohan egyre mélyebbre a f@szerdőbe a saját inkompetenciája miatt és ennek bizony nem lesz hepiend a vége, csak egy összegányolt, elkapkodott, koncepciótlan katyvasz.
  Arra meg, hogy Géza amúgy is öreg és nem maradhatna már sokáig Batman: mert a Warnernél nem kérték el a személyijét, mikor aláírták vele ezt a szerződést, vagy mi a tosz? Vagy inkább az a valószínű, hogy ő(k) valóban a noiros-idősödő-nyomozó Batman irányába vitték volna a filmeket, ami – hirtelen megvilágosodás hatására – mégsem illeszkedik a Warner robbantsuk-fel-CGIben-az-egész-rohadt-földet irányvonalába.
  Bocs, hogy hosszú lett.

 20. Lehet kárörvendő vagyok, de az új DC filmek, kezdve a Man of Steel-el, nekem annyira gyötrelmesnek hatottak, hogy már majdnem örülök a dolognak. Sőt még azt is remélem, hogy nagyon nagy balhé lesz a DC-nél mert akkor hátha rájönnek, hogy ennél azért jobbnak kéne lenni ha a Marvellel akarják felvenni a versenyt.
  (A Csodálatos Leányt még nem láttam, úgyhogy azt nem venném ide)

 21. Igazatok van, fuck me, naiv kis hülye, mert jobban szeretem a tényeket lereagálni és végül komolyan venni, mint az ez a forrásom ezt mondta, az a forrásom meg amazt jellegű dolgok miatt aggódni és picsogni majdnem minden nap, ahelyett,hogy megvárnám a hivatalos híreket, vagy épp megnézném az elkészült filmet. Abszolút nem változott a filmek körüli újságírás az internetnek köszönhetően…abszolút nem volt régen ilyesmi amúgy…mindig az első forgatókönyvvel készítettek filmeket és soha nem volt rendezőváltás. Nem most ért el egy olyan korszakot ez az egész pár éve, hogy már már napi szinten követjük egy költségesebb, népszerű karakter filmfeldolgozásának elkészülését, ami nem generál, annyi nézettséget, kattintást, ha minden flottul megy…hát lovagoljunk meg mindent a legnagyobb szarhullámon. Abszolút katasztrófa, hogy a termék új, nem kezdő, és nem először forgatókönyvet író rendezőjének megengedték, hogy megcsinálja a saját elképzelését és övé legyen a végső vágás, fuck művészi szabadság, fuck it…eddig azért panaszkodtunk, hogy nincs, de most legyen az a dráma tárgya ok? ok.
  Amúgy lelép Ben a JL után? Annak is nagy az esélye igen…100%? Nem…de miért kéne mindent temetnem és jajveszékelnem, ha így lenne, ha éppenséggel talán a Batman filmek egyik legérzelmesebbje készülhet el a Dicknek való stafétabot átadással, hiszen egy szimbólum…és egyáltalán nem volna példaértéküli.

 22. Man Who Thought He’d Lost All Hope Loses Last Additional Bit Of Hope He Didn’t Even Know He Still Had

 23. Mekare:
  Ad 1: Dick Grayson mint Batman az életben nem fog annyi embert bevonzani egy moziba mint Bruce Wayne. A képregényben is ezért nem volt hosszúéletű ez a történet. Ez kb mint az X-23 Wolverine dolog. Hamarabb lesz recast Rozsomákra mint X-23 az X-Men fősodorban.
  Ad 2: Te, a már tényként leközölt híreknél is, mint a rendező váltás vagy forgatókönyv újraírás is kerested, hol lehet mosogatni a produktumot (jobb lesz ez így, mert ecetera ecetera), ignorálva a száraz valóságot. Innentől kezdve ez nem arról szól hogy miként reagálsz egy felröppenő hírre, hanem hogy miként reagálsz le bármilyen DC-Warnerrel kapcsolatos negatív dolgot.

 24. Jó..jó..elismerem.szar van a palacsintában szegény Ben körül.de a JL már kész van.oké?Azt még nem láttuk!a Csodanőt szerették mi több imádták,alig akarják ki engedni a mozikból a nézők.

  Nem kéne temetni a DCEU-t. Holnap új trailer,kicsit meglátjuk merre tart most a film!
  peace!

 25. Komolyan hogy a Dc saját magát szarja szájba meg a studiok nem is értem .
  Vicc az egész.

 26. István: A forgatókönyv újrakezdésre vagy a rendezőváltásra már igen sokszor leírtam az indokaimat..és szerintem nem túlságosan érthetetlenek. Anno írtam, hogy sajnálom, hogy nem tudjuk már meg milyen lett volna a Ben Affleck verzió, de mivel magánéleti dolgai voltak és nem elenyészőek, hanem igen súlyosak így megértem, ha ezt nem akarta még pluszban bevállalni. Ha ezután behozták volna rendezőnek mondjuk egy olyan valakit, akinek nagyon nem jön be a stílusa és ő írná a forgatókönyvet is, akkor lehet el se mennék végül a filmre, de biztos, hogy baljóslatúan figyelném a produkciót…de bocsmár, hogy Reeves azon rendezők közé tartozik, akiket megszerettem és bízok a döntéseikben…nem mellesleg pedig olyan filmeket hozott ki a gyerekkorom óta szeretett majmokból, mint író is és nemcsak rendező, amikkel számomra bizonyította is, hogy tudna nagyon jó Batman filmet csinálni. Elnézést, hogy nem egyedül Ben Afflecket tartom tehetséges rendezőnek, vagy épp Reeves franchise tapasztalatait és a stúdiók pénzéhez való hozzáállását is jónak tartom.

  Dick ügyileg pedig a filmeket nézve nem mindegy, hogy rögtön vele kezdünk-e, mint Batman, vagy előbb megszoktatják a népet egy Nightwing filmmel vagy esetlegesen leforgatnak a kettejükkel egy trilógiát, de ezzel még ráérünk.

 27. talán affleck még jobban is járna ezzel, mintha maradna.

  “You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.”

 28. Mekare: A Reeves indokod egy totál sablon, amit bármelyik rendező választásra rálehetett volna húzni. Pont az ilyesmikről beszéltek fentebb a srácok

  Nightwing film? Trilógia? What? Jelenleg a Nightwing még annyira sem áll készen mint a Batman. Ötletszinten mozog. Nincs főszereplő, nincs rendező, nincs kitűzött időpont. Batgirlt hamarabb fognak leadni mint a Nightwinget, addig meg a The Batmant majd parlagon tartják :D

 29. István: Most komolyan???lol Ha teszem azt pl Ridley Scottot jelentik be pl ledobom a láncot és bepánikolok…olyan nehéz felfogni, hogy valaki őszintén kedveli Reeves filmjeit és ezért inkább nem pánikol, hanem úgy véli a sajnálatosan szükségszerű cseréből ki lehet hozni valami jót, vagy akár még jobbat is. Miért kéne sírnom, ha személyszerint nem látom okát? Amúgy szerintem éppenséggel nincs mindegyik rendező olyan tárgyalási pozicióban, mint amikor Reeves volt épp akkor…

  A Nightwinggel meg még mondtam, hogy ráérünk, nem véletlenül. Ja rendezője úgy néz ki van egyébként, de nem mondom biztosra mert már nem emlékszem teljesen hivatalosan kiadtak-e róla nyilatkozatot anno, és mivel már lefeküdni térek nem guglizok rá…felesleges, főleg ha talán holnap már erről is többet tudunk.

 30. SonofKrypton: “a JL már kész van.oké?”

  Most tényleg nem gonoszkodásból, de a Suicide Squad-ra is azt mondták anno valamikor, hogy “kész van”. Aztán jött a sz*rvihar.

 31. Ha ezek a hírek igazak, akkor a DC és Warner tényleg belövi a legnagyobb öngólt a világon és saját magukat köpik szemen…Kezdjük azzal, hogy mindenki legnagyobb megdöbbenésére bevállalták azt, hogy szerződtették Cavill mellé Affleck-et a nagy közutálat ellenére. Azóta eltelt 3 év, nagyjából mindenki egyetért abban, hogy Affleck rendesen rádolgozott a szerepre és a leginkább képregényhű Batmant keltette életre a maga életkorával, meggyötörtségével, egy új idővonalon (eredettörténet, Robin nélkül, már egy létező univerzumba beillesztve…). És reménykedtünk abban, hogy kapunk egy szarkasztikus, detektíves, Batman “családdal” fűszerezett trilógiát akár Jokerrel, Batgirl-el, Nightwing-gel, stb… Erre amikor rendeződni látszik a dolog (biztos rendező, sikeres WW, jó castingok, várhatóan kasszasiker JL, Batgirl film… Erre bejelentik, hogy az egész univerzum mozgatórugóját, akire építették ezt az egészet, kivágják…???? Mégis mi ez? Meg hogyan akarnak ránk erőszakolni egy új Batmant? Dick, mint Batman? 1 önálló film után? Hagyjuk már… Batman Bruce Wayne…És ennyi. Ha már a DC és a Warner ezt az utat választotta, hogy idősebb főszereplők, már kialakult világ szuperhősökkel, akkor vigyék végig…
  Nagyon felhúztam magam ezen a híren. Majdnem akkora öngól ez, mint hogy a DC sorozatok külön univerzumban vannak…

  Ja, és még egy kérdés… Nightwing filmet emlegettek. Nem úgy volt, hogy jövőre a DC saját csatornáján indul egy Nightwing-központú sorozat? Vagy már az is külön univerzum lesz?:D:D:D

  Hihetetlen…

 32. human: a tiedre elfelejtettem válaszolni, gondolom aludni sem bírtál emiatt :DDD
  Itt ez most nem is arról szólt, hogy mit hozol le, szerintem ezt erre a blogra speciálisan nem is említettem fentebb. Csak az ezt lereagálók még mindig csak pletykát tényként kezeléséről. De igazából mindegy is már…
  Ráadásul maga a cikkben egy-két dolog…hát ha ezt egy színésznőről írta volna össze valaki most menne a felháborodás sok oldalról szerintem és jogosan…

 33. Makare:
  “Én már annak örülnék, ha a meg nem nevezett forrásokat nem kezelnék tényként egyesek, hiába a THRnek sem tiszta a tányérja…sok forrás szeret a lehető legtöbb klikket generáló karakterről suttogni. Miért kell minden egyes alkalommal drámázni és picsogni ilyeneken, ez nem egész”

  “Még jó, hogy lesz egy Dick Graysonunk”

  Elárulnád, hogy utobbi tényként kezelt kijelentésednek hol van a hivatalos bejelentése?
  Legalabb egy kommenten belül ne mondj saját magadnak ellent… hiteltelenné teszi, amit mondasz….

 34. 1. Szeretem Gézát. Jókat rendez és Batmannek is ő volt eddig számomra a legjobb.
  2. Viszont most a bilibe lóg a kezem: nagyon megnéznék egy olyan fiatal új Batmant, akit Terry McGinnisből és Damian Wayne-ből gyúrtak össze (Terry a rajzfilmsorozatban Bruce fia).

  Ez így eléggé izgalmasan hangzik, mondjuk nem túl eredeti, de akkor is:
  Bruce meghal. Gothamnek viszont szüksége van egy megmentőre. Alfred ezért beavatja Terry-t, aki egyetemista, és abban a hitben él, hogy ő a McGinnisék gyereke. (Közben meg nem is, az anyja Talia, az apja Bruce, csak R’as miatt bedugták ebbe a családba, hogy védve legyen.)
  Mindeközben Terry mutat olyan személyiségjegyeket is, mint Damian.

 35. Én elhiszem, hogy iszonyatos mennyiségű pénzetek, meg szakmai presztizsetek forog kockán ezen filmek jövőjét illetően, de ezeket a parttalan vitákat nézni állandóan -ráadásul évekkel a bemutatás előtt is akár – már igen fájó. Dc-fan, Marvel-fan? Na ne röhögtessetek már, itt csak Kandi-lapok fanoknak jár fényképes igazolvány. Aki szereti a szuperhősök világát annak mindegyik egyformán kedves kellene, hogy legyen. Szerintem.

  Más.

  Géza alkoholista. Azért írom így, mert mindannyian tudjuk, hogy ebből nem lehet véglegesen kigyógyulni, le lehet tenni aztán rá se nézni többet, de ha utána piához nyúl valaki akkor visszaesik menthetetlenül. (A biokémiai magyarázatáról ennek most nincs itt jelentősége.) Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy százmillió dolláros projekteket jóval kisebb lelkesedéssel akarnak rábízni, egy milliárdos filmes univerzum alapkövének szerepét meg még kevésbé. Azt, hogy az ő valós állapota milyen egyikünk sem tudhatja, legfeljebb azt amit a bulvárnak mutatnak kifelé. Az egész akár onnan is indulhatott, hogy összeugatott valakivel (creative differences) és egy félmondatban bedobta fenyegetésül, amit egy filmsulis gyakornok meghallott félfüllel kávéhordás közben és már rohant is az internet névtelen hősévé válni, amit fel is kaptak azonnal, mert hát Hollywoodinsiderboi42 megbízható forrás, hiszen a wonder woman jelmez cipőméretét is +/- 5 számos pontossággal kiszivárogtatta nekünk múltkor.

  Szóval ennyi. Kár a bicskanyitogatásért.

 36. Kevin23:
  McKay is directing the Nightwing film from a script written by Bill Dubuque (The Accountant). As of now, the film does not have a release date.

  When asked by a fan about the project on Twitter, McKay opened up and offered some insight into his approach to the hero as he explained how he plans on realizing what made the character resonate for him in live-action:

  “The story of Dick Grayson, becoming Robin, then becoming Nightwing played out for us, the audience, in the comics in REAL TIME. It wasn’t a flashback. We experienced it. So all of Robin/Nightwings successes and failures we were along for the ride.”

  Mckay went on to add that even the people who underestimated the character at first had their opinion swayed as he evolved throughout the comics:

  “And people that underestimated Robin or dismissed him perhaps had their opinions changed as we watched him “grow up” right in front of us. His relationships, his conflicts with Batman et al felt real to me because he was the window character with which we experienced Gotham city.”

  When a fan expressed their hope that the actor who is eventually cast in the role loves the character as much as McKay, the director explained that the actor is going to have to share that same level of passion in order to achieve the necessary performance to bring the character to life:

  “He has too. It has to be full commitment. Every day. It is going to be gruelling from a martial arts, gymnastics and stunt perspective. Also emotionally taxing. It’s going to be real.”

  Na, amíg ki nem jön egy másik hivatalos hír arról, hogy McKay mégsem rendezi a Nightwing filmet, vagy hogy a teljes tervet kukába dobták nincs okom másképp gondolni, hogy nem lesz Nightwing film…főleg, hogy Geoff épp nemrég beszélt róla az SDCC-n mennyire kiakarják építeni a Batfamilyt Batman köré.
  Mivel nem azt írtam, hogy legalább lesz egy Nightwing film 2018 május 22 dátummal, így nem hiszem, hogy itt bármi ellentmondás történt volna :// Szerintem, amikor a bejelentett rendező mesél arról, hogy mik a tervei az jobb bizonyíték, mint egy THR cikk. De mondom simán lehet igaz..én csak szeretném megvárni a hivatalos bejelentést mielőtt elkezdem Ben Batmanét gyászolni előre.

 37. Kabuki, Gore:

  +1/+1 vastagon, kábé tényleg erről van szó. hárítás, tagadás magas szinten, miközben nyilvánvalóak a problémák.

  a WW meg önmagában édeskevés, focis analógiával élve a csapatod mondjuk megnyer egy hatalmas rangadót, aztán hirtelen mindenki elhiszi, hogy minden rendben van, miközben előtte meg sorban szoptatok a papírforma győzelem helyett.

  Kaoka:

  az alkoholista kártyát sem értem. Hollywood 95%-a drog és alkoholfüggőkkel van tele, nem Géza lenne az elrettentő példa.

  nekem egyre gyanúsabb, hogy ő is látta, amit mindenki és ebből megpróbált valahogy előnyt kovácsolni: már pedig azt, hogy mennyire telitalálat volt az ő karaktere és mellesleg alkotói vonalon is masszívan képviseltette magát. ergo ha nem rakják rá a pórázt, eljuthatott volna oda, hogy önkényesen olyan Batman mozit rak össze, amilyet csak akar. Ez meg manapság nem menő, akire nem lehet nyomást gyakorolni az veszélyes.

 38. [a személyeskedést és az előtte törölt rasszista kommented szerintem nyugodtan megtarthatod magadnak. a szólásszabadság dolognak pedig nézz utána mit jelent, mert nem azt, hogy én köteles vagyok bennhagyni sértegetést és gyűlölködést. – human]

 39. Hívjatok naivnak, de én még mind a mai napig megnéznék egy filmet az öreg és megőszült Batman-nel, aki éppen az utódját próbálja megtalálni. Bruce szerepében pedig nem más lenne, mint Kevin Conroy!

 40. hát ezek után szerintem kifog hullni a DC láng. Főleg az erős WW után, JL érdekel, de kivenni Batmant.. áj kárrámbá!

 41. Eddig is kapkodtak, és úgy látom, csak folytatják a hibákat. Remélem, nem cseszik szét a képregényfilmeket, mielőtt még jobb műfajú köteteket is feldolgoznának. Várok jó pár címet, de azok logikusan csak a vezető szuperhős hullám után jöhetnek.

 42. En is unom a sok marvel fanboit de ez van. Ez egy ilyen oldal. A marvelnek is egy nagy dobasa volt ha abelh logikajat kovetjuk es az az Avengers. Azota kb annak a farvizen uszik be minden MCU film.

 43. Aki becsukott szemmel éli az életét, az még nem lesz vak, de tehet úgy mintha az lenne! Idézet tőlem! (Az egyik legveszélyesebb dolog ez.)
  Éppen ha bu** vagy, né*** vagy zsi** automatikusan oscar esélyes vagy ami még jobb nyertes a filmed, szerintem ezt te is tudod. Sajnálom hogy a politika ennyire megfertőzte már a filmipart. A másik pedig hogy a régi filmek mind jobbak voltak számtalant fel tudnék sorolni 2000-s évek előtt. Én imádom a filmeket, viszont ma már kevésbé szórakoztatnak és pontosan e miatt. Minez az elmúlt 10-15 évben a beleerőltetett kötelezőkért!

 44. evj:

  Ez a provokáció túl régóta megy ahhoz, hogy komolyan vegyem, úgyhogy legyen csodálatos napod

 45. Kezdek félni, hogy ugyan olyan összecsapott, összevissza akciós film lesz a JL is mint a BvS. Én szerettem, szeretem is, a MoS-t is, de ha az embereknek nem tetszik, nem sokáig lesz folytatás.

 46. A BvS kétórás előjáték volt egy félórás cgi-orgia előtt, mindezt randi nélkül, placcs, bele a közepébe.
  Affleck jó volt, no de ő általában jó. Viszont ha nem tudtad a szerepét, két órán át lövésed sem volt, hogy ki a fene az a nő, akivel folyton találkozik. Nem beszélve a többi dologról, amit csak a DC világot ismerők érthettek meg.
  Ez volt a fő problémám a BvS-szel, hogy DC fanoknak készült.
  No meg Affleck-fanoknak, de így őket valszeg bukni fogják a jövőben.
  Reméljük, a JL erősebb alapokra építkezik majd. A Wonder Woman egy ilyen lehet.

 47. abelh:

  Persze, hogy 95% alkohol és drogfüggő, de te is tudod, hogy van különbség alkoholista és alkoholista között. Azért írtam, hogy rohadtul nem tudhatjuk a teljes igazságot erről. Nyilván, ha annyira gyógyult lenne nem azzal kedveskedne a stúdió (mégiscsak egy kétszeres Oscar-díjas alkotóilag ráadásul), hogy szakmailag kirántják alóla a talajt hátha visszaesik. Philip Seymour Hoffmanról te megmondtad volna, hogy kőkemény heroinista?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.