Jöhet a Van Helllsing reboot

A The Mummy “mérsékelt sikere” után sem adja fel az Universal ezt a The Dark Universe dolgot, most épp Tatummal akarják életre kelteni Van Helsing karakterét.

De a többi filmet is tolják. Például a már bejelentett következő felvonásba, a Bride of Frankenstein-be Angelina Joliet akarják megszerezni.

9 hozzászólás a “Jöhet a Van Helllsing reboot” bejegyzéshez

  1. Direkt ilyen sztár-béna színészekkel rakják tele ezt a szériát? Russell Crowe kivétel de ahogy hallom ő sem alakított olyan jól a Múmiában.

  2. Hugh Jackman jó kis Van Helsing volt. Nem nagy film, de anno imádtam. Az akkori idők legjobb cgi teremtményei vannak abban a filmben. Jó volt a kémia is a két főszereplő között, plusz a sidekick karakterek is jók voltak. Drakula nem volt elég jó, na meg a vége sem. Nem is lett folytatás. :D Ez a Dark Universe még mindig hidegen hagy. Nem is értem mi vette rá Tomot, hogy aláírt. Tatum meg tud színészkedni, már bizonyított. Inkább mehetne drámázni, a vanilla filmek ráérnek 10 év múlva.

  3. Anno Jackman jól hozta a karaktert, nem miatta lett szar a film, de hogy ezt a nyáltenger fejű, csetfasz, béna színészt rakják a helyébe, még viccnek is rosz.
    Meg amúgy is kár erőltetni az egészet.
    A dárk junivörz monnyon le!

  4. Lehet azért ő lesz benne mert táncverseny lesz a végén Van Helsing és Drakula közt XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.