Rebel in the Rye-előzetes

Egyrészt nem tudom hány olvasónak számít sokat J.D. Salinger neve itt. Másrészt életrajzi film róla Nicholas Hoult szereplésével? Nem lesz ez kicseszett illúzióromboló? A történet a Zabhegyezőt megelőző cselekményeket taglalja majd, szóval nem a fiatal színész a baj.

4 hozzászólás a “Rebel in the Rye-előzetes” bejegyzéshez

 1. Egyrészt mondhatnám, hogy Salinger az egyik kedvenc íróm, és minden könyvét olvastam, de mivel az sajnos nem sok, így annyira nem is a mennyiség számít.

  Másrészt viszont nem igazán értem, mi itt a gond. Hoult játéka a trailer alapján szerintem eléggé rendben van, a film is érdekel (még jó hogy), a korábbi Salinger-éltrajzi filmnél (http://www.imdb.com/title/tt1596753/?ref_=nv_sr_1) meg csak jobb lehet.

  Nyilván nem rohanok majd rá a moziba, bár kétlem, hogy egyáltalán eljut hozzánk, de itthon minden további nélkül meg fogom nézni. Csak aztán ne dramatizálják túl.

 2. SPOILER
  Én olvastam a könyvet, tetszett a srác attitűdje, hogy mindent lefitymál, de végig azt vártam, hogy valami történjen is. Mitől ilyen híres ez a könyv? Talán megöl valakit? Vagy ő hal meg? De semmi sem történt. A srác attitűdjéről szólt a könyv. Az író életét viszont nem ismerem, így ez a film segíthet rávilágítani, hogy miért írta ezt.

 3. Még jó, hogy az 50-es években íródott a mű mert fele ennyi cselekménye se lenne, mivel a telefonján lógna a főhős egész nap.
  Amikor elolvastam azt hittem, hogy ki lett tépve a példányomból 30 lap a végéről annyira fura ez a fuck this shit inkább hazamegyek lezárás.

 4. Kevin Spacey-re már nem tudok úgy nézni, hogy ne Frank Underwoodot lássam. Egyfolytában azt vártam, hogy kiszól valamit a néző felé. :)
  A filmmel szerintem sincs semmi baj, símán nézős lesz a trailer alapján.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.