SDCC: Noah Hawley bombát robbantott

Noah Hawley a Fargo és a Legion sorozat showrunnere (mindkettőt érdemes bevizsgálni, baromi jók) tegnap a Legion panel végén elejtette:

Because I’m at Comic-Con, I wanted to let you know about a movie I’m developing for Fox. The first word is ‘Doctor.’ And the second is ‘Doom.’

Avagy jelenleg a FOX-nak fejleszt egy Doctor Doom filmet, és ő szeretné rendezni is. Reméljük neki nagyobb szabadságot adnak, mint Josh Tranknak a legutóbbi Fantastic Fournál. Bár nem tudni többet, de gondolom reboot lesz, dobják ezt a hacker akármit, amit legutóbb kaptunk. Talán a FOX felébredt a Deadpool és a Logan sikere után, és megtalálja az útját, amin egy jó Doctor Doom is előfordulhat.

9 hozzászólás a “SDCC: Noah Hawley bombát robbantott” bejegyzéshez

  1. makes sense. Nem a fantastic four-t kivánja a marvel univerzumba a közönség, hanem sokkal inkább Doom-ot, gondolom emiatt jobban megis akarja tartani a Fox. Kiváncsi leszek, de azért az még nem elég a hypehoz hogy “jön”

  2. Oh Yeah. Ezt a fickót még, ha bekorlátozzák is kreatívabb cuccot képes kitolni magából nagy valószínűséggel. A FOX szerintem jobban megbízik benne,mint Trunkban…meg mégiscsak a Logan után vagyunk, a majmos filmmel se érzem úgy, hogy töketlenek lettek volna. Persze majd meglátjuk.

  3. Ha a Fox nem ugat bele ebből egy Logan szintű film lehet. A két sorozat nagyon jó, én bízom Hawley-ben.

  4. Ha nem adják vissza az F4 jogokat, akkor inkább tanuljanak a hibáikból és csináljanak egy tényleg jó filmet.

  5. Lehetne egy House of Cards-szerű politikai dráma arról, hogy hogyan lesz az ifjú tudósból Latveria államfője.:)

  6. Ha a FOX enged, akkor ez nagyon jól is elsülhet! Egy izmosabb trailer egy menő és kegyetlen Doom-al valószínűleg nem picit lökné be a hype vonatot…

  7. Ez olyan hogy Doom a marvel univerzumban működik csak. Lokitól sokkal jobb állandó főboss lehetett volna, ha a jogok a marvelnél maradnak.A fantastic 4 nélkül a karakter pont olyan mint Venom Pókember nélkül. Nem sok reményt fűzök egyikhez se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.