Ben Affleck mindent tagad + Wonder Woman 2 bejelentve

A Comic Conon a geekeknek természetesen profin tartja mindenki a PR üzenetet, szóval a napokban újra felröppent pletykákat maga Ben cáfolta meg. Majd meglátjuk mennyi igaz ebből. Mármint tudom, jó hinni mindenkinek, de 100%-os üzleti érdek részéről a tovább mögötti szöveg.

És nem akarok külön posztot, de a Comic Conon természetesen a legjobb kritikai fogadtatású hatalmas sikerének a folytatását is bejelentette a Warner/DC, szóval jön a Wonder Woman 2. A történetről nem sokat tudni, viszont eddig arról volt szó, hogy hidegháborús téma.

A stúdió jelenlegi komolyabb tervei: Suicide Squad 2, The Batman, Justice League Dark, Batgirl, Green Lantern Corps, The Flash: Flashpoint.

human
írta
2017. 07. 22. 21:51
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Ben Affleck mindent tagad + Wonder Woman 2 bejelentve” bejegyzéshez

 1. Ha a Flashpoint bejelentés azt jelenti,

  Spoiler?

  hogy Jeffrey Dean Morgan felveszi a Batman ruhát, akkor visszatér a hitem a Flash projektbe.

 2. A Batman filmet még biztosan bevállalja Affleck (szerintem), a Flash sztorijának meg a Flaspoint paradox-ot választanám,ahol már lelehetne cserélni Afflecket,egy alternatív idősíkre hivatkozva. Meg amúgy csak simán lehetne színészcsere is…végülis eddig is így volt.

 3. Ben Affleck Shoots Down The Batman Exit Rumors.

  Ennyit a tudatlan pletykás mindent elhiszünk emberekröl.

 4. ADMG: jaja, mert a színész mindig igazat mond, és nem a stúdió PR üzenetetét tartja? Hagyjuk már, hogy egy pr eseményen elhangzott mondat alapján már minden rendben van, csak mert XY azt mondja. Kennedy is azt mondta nincs gond a Rogue One-nal aztán láttuk mi lett belőle. A Squaddal sem volt probléma ugye, hiszen azt mondták.

 5. Jeffrey Dean Morgan nagyon király lenne, de most komolyan, tényleg a Flashpointtal kell kezdeni? Mintha nem lenne más történet a Flashben. A másik, hogy univerzum nélkül barmoljuk szét az univerzumot? Illetve, mindenbe bele akarják pakolni Batmant, mintha félnének attól, hogy nélküle nem működne egy film sem. De ki tudja, lehet itt is megoldják nélküle :D

 6. Flashpointtal kezdeni azért is lenne baromság szerintem, mert nem láttunk elég DC filmet ahhoz, hogy az egész nagy hatással legyen ránk.

 7. human: Nem értem hogy jönnek ide ezek a példák. Egyébként tényleg hatalmas clickbait volt az egész peltyka. Pont egy nappal a Warner panel előtt kitenni ezt? Nagyon gyanús volt már akkor is.

 8. A flashpoint, sztem reboot lesz. Es szukseguk is van ra. Jobb lenne ha kovetnek jobban a kepregenyek continualitasat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.