Ready Player One-előzetes: az Iron Giant is begyalogol

Végre itt van a sikerkönyv Spielberg által rendezett mozis változatához a trailer. Láthatjuk, ahogy a siralmas jövőképből a virtuális valóságba merül a főszereplő srác, hiszen ott bármi megtörténhet.

Ugye a történet egy kincskeresés, tulajdonképpen kalandfilm, méghozzá rengeteg popkult utalással, amiből már ez a videó is felvillant párat.

35 hozzászólás a “Ready Player One-előzetes: az Iron Giant is begyalogol” bejegyzéshez

 1. Freddy, Deadshot és Harley, Voldemort, DeLorean…de a legnagyobbat én az Irong Giantre sivítottam :D még csak egyszer láttam az előzetes, kiszúrtatok mást már?

 2. Pont most néztem meg a Youtube-on Manapság nem nagyon tetszenek a látvány filmek, de ez a kreativitás visszahozott! Reméljük társadalmi kérdéseket vetnek fel benne, hogy hová züllik az új generáció! Bár lehet tökmindegy mi lesz az üzenete. Meglessük milyen lesz a nagyvásznon!

 3. Igen, hol volt autós üldözés vagy verseny a könyvben? :S
  Jobb lenne ha tényleg jobban ragaszkodnának a könyvhöz. Kérlek ne szúrd el Pista! :)

 4. @Vincent Vega: Közel sem biztos, hogy az autóverseny tényleg benne lesz a filmben (lásd: Pókember).

 5. Freddy, mellett ott van Duke Nukem (aki a rakétát lövi), és szerintem a montor az az Akirából van . Eddig bejövős :D .

 6. Pocok ha kicsi ismereted van a sztoriról, nem írsz ilyet, ez pont olyan mintha egy XXX filmben zavarna a sok X :)

 7. Én nem olvastam a könyvet, valahogy ez így nem tetszett,a Tron és a Tomorrowland jutott róla eszembe,amelyek merész húzások voltak,de buktak. Az átlag nézőre kíváncsi lennék,ebből mit nézett ki :/

 8. Jence én olvastam a könyvet és nem várom a filmet.
  Ez egy tipikus CGI-vel agyontolt látványorgia lesz, robbanásokkal, miközben elsikkad a lényeg, a sztori az egészből.
  Épp a retro dolog lenne az egésznek a lényege. Egyáltalán nem illik hozzá ez a maxra tolt CGI, minden tűpontosan beállítva, etc. Épp az a lényege a könyvnek, hogy az Oasisban úgy nézel ki, ahogy akarsz. Az IOI ügynökök megjelenítése külön vicces. A főszereplők maguk tökéletesen ellentétesen vannak castingolva ahhoz, ami a könyv szerint kellene, hogy legyenek.
  Kár ezért a filmért,egy CGI bemutató lesz belőle, amit egyszer-kétszer megnéz az ember, pedig ikonná is válhatott volna.

 9. Jönnek itt a szövegek hogy jjaaaj CGI lesz a film. :D Megvan hogy az egész sztori kb egy virtuális térben játszódiK? :D

 10. Az az ork figura nagyon remélem nem Aech……
  Sajnos tényleg csak CGI orgiának néz ki :( Már most nagyon-nagyon elrugaszkodtak a könyvtől. Csak néztem, hogy ez mi, az mi, a könyvben ilyen sehol nem volt. Harry Potter is lehetett volna ennyi erővel egy 2 méteres néger srác :/
  A Dilis Glóbuszt ismertem fel egyedül, az Ecto 88-at és a kristálykulcsot. A rakások jól néznek ki mondjuk. De ennyi. És nem nem nem nem, nem értem. A rajongók a köynvet akarják viszontlátni, a nem rajongóknak meg nem mindegy, csak ütős film legyen?

 11. _RA_ : nagyon nem mindegy, hogy random csili-vili CGI fergeteget csinálnak, mint ami kb. az előzetesben van vagy a könyvet adják vissza, amihez NYILVÁN CGI kell.

 12. Szerettem a könyvet és várom a filmet, de ez az előzetes kurva szar lett. Tökéletes lett volna előzetesnek mondjuk Halliday vadászatra felhívó kisfilmjét megcsinálni és inkább nem mutatni túl sokat.

 13. öreg vagyok. :( a könyvért sem voltam oda, bár nem rossz olvasmány. de ez… minden nagyon színes, zajos, csillogó, gyors, akciós. a könyvből nem ilyen hangulat áradt. el sem hiszem, hogy ez Spielberg, de komolyan.

  aztán lehet, hogy csak az előzetest vágták ilyenre, nem tudom. az biztos, hogy itthoni program lesz.

 14. Ki fogja játszani Art3mis-t vajon? Fura hogy csak a főszereplőt villantották eddig, remélem nem lebutított könyvadaptáció lesz.

 15. Busafejű csávó úgy néz ki mint a fehér Don “the dragon” Wilson. :D X-Menbe is irritált a feje. Nem ismerem a könyvet, de ez az előzetes így kicsit se mozgatott meg. Sőt egy nagy katyvasznak néz ki.

 16. Sajna nem vett meg. Értem én, hogy kell a virtuális valósághoz a CGI, de basszus ez annyira steril és élettelen, hogy nem tudom élvezni.

 17. Jol sejtem, hogy az urhajos dolgokat autos dolgokkal helyettesitik, es akkor nem lesz bolygok kozotti urhajozas, stb?

 18. De amúgy ebben élő szereplők is vannak, vagy Ty Sheridanen kívül olyan az egész, mint a Tintin?

 19. Spielberget is bedarálja a gépezet? Hát nem tudom, engem ez inkább taszít. Nem olvastam a könyvet, valószínű öreg is vagyok, de manapság ilyen látványorgiás filmmel engem nem nagyon tudnak megetetni. Nekem történet kell, váratlan csavarokkal, agymunkával. Ebben egyiket se látom.
  Talán majd itthon egyszer.. jaés bárki bármit mondjon, az a Delorean felbukkanás tőr volt a szívembe. Miért? Semmi keresnivalója itt..

 20. hát ez most nem rántot be. A könyv egész izgalmas volt, és az IRL részek itt is jól néznek ki, de már a rakásoknál is rezget a CGI-léc, az OASIS meg egyelőre taszító. A legtöbb ember úgy néz a trailerben lévő virtuális világra, mint a hagyományos filmek CGI-részére: azaz a valósághoz közelinek kéne lennie, ahhoz meg gagyi. Valahogy el kéne hitetni a szemünkkel/eszünkkel, hogy az ott direkt számítógépes világ, ezért nem tökéletesen realisztikus eleve (vagyis remélem nem szánták annak).

 21. muhahha, mert attol, hogy egy kozeli felvetelhez hasznalnak egy igazi kocsit, mikor a fohos beszall, mar nem lehet full cgi az uldozes…

 22. Popkultúra még:
  Tron/Akira
  Speed Racer
  Fast&Furious franchise
  1984

  Látványos. Spielberg ès Lucas egèsz másról prófétált korábban…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.