Meg Batman bábu is van

Bár valaki mindjárt leolt, hogy szobor, de ez mindig olyan képtelenségnek hangzik. A lényeg, hogy itt is csodálható a jelmez.

15 hozzászólás a “Meg Batman bábu is van” bejegyzéshez

  1. Ha mozgatható, akkor bábu vagy akció figura, ha nem mozgatható, akkor pedig szobor ( statue ). A Hot Toys azért annyira drága, mert kézzel festik mindet és csak limitált mennyiségben készül. De vannak más gyártók is, akik sokkal olcsóbban csinálnak akció figurákat és azok is kurva jól néznek ki.

  2. Azt megtudja mondani valaki, hogy miért kell rá a szemüveg? Történésbeli okai vannak, vagy egyszerűen csak ez a design és annyi? Tényleg Nite Owl-os picit

  3. bëiz:
    Elvileg valami olyasmi volt, hogy ezzel is irányítja a repcsit, de lehet úgy van, hogy használja olyan módon is akár az Arkham játékokban, de majd kiderül. Viszont Nite Owl meg Batmanes volt, nyilvánvaló okokból, de így Batman Batmanre hasonlít XD azért nem lehet őket összetéveszteni

    Amúgy nyilván kéne, de igazából akkor nem okozna lelkiismeretfurdalást a vétel, ha milliomos lennék…így maradok a Funkoknál stb

  4. Évente 8 képregényfilm, 26 szuperhős, egy hot toys figura pedig kb 300 dollár alapfokon. Ha csak minden megyediket megvenném, az úgy egy jelzáloghitel évente. Megéri.

  5. Aki meg megvette a bvs batmant, az lecserélte a suicide squad batmanre, most azt dobhatja is ki, mert itt a JL batman. Egy év és jön a batman batman, aztán a JL2 batman, szóval ördögi kör.

  6. Gondolom nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel. Nyílván én is összevásárolnék minden hülyeséget, ha a dollár százezrek/milliók a svájci számlámon csücsülnének. Nekem 4000 vasemberem lenne, nem leszarnám?

  7. Nekem ha lenne rá pénzem akkor se venném őket, mert minek? Egyszerűen nem látom értelmét. Porfogáson kívül mire jó?

  8. Roli: Ezek a drágák ugye értékes gyűjteményt tudnak kitenni, biztos kezdenek ezzel is valamit. De nekem pl nyilván nem ilyenek vannak, viszont mivel én pl itthonról dolgozom így mindig rájuk-rájuk nézek munka közben igen gyakran, és elmosolyodok, eszembe jut egy-egy jelenet, vagy adnak valamilyen ötletet stb stb meg róluk is valahogy szívesebben takarítom a port, mint bármi másról a lakásban :D

  9. Az Uratok: nem kell hozzá sok pénz, 300e+ fizuval már belefér ez IS. A kütyük sosem magukban vannak. Én szeretem pl. az AC sztorit, vannak könyveim, pólóim, játékok SE változatban, minden DLC-vel.
    Figuráim sok máshoz, én jórészt dobozban tartom őket, néha kipakolom a padlóra és nézegetem.

  10. Roli
    Kivéve ha Lara Croft.Elnézést ha összetévesztettelek valaki mással.Ugye nem? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.