Zsufi van

A Comic Conos Infinity War banner most megcsodálható. Szakállas kapitány hype?

57 hozzászólás a “Zsufi van” bejegyzéshez

 1. Összeszámolva max. 6 percnyi _egyéni_ képernyőidő jutna mindenkire.

 2. Ha ez 2018 áprilisi banner lenne akkkor arra fogadnék hogy Tony Stark lesz a veszteséglistan

 3. Pókember új gúnyája eszement király. Thanos nem annyira meggyőző, olyan, mint egy felfújt, lila rajzfilmfigura. Mr. Proper indeed.

 4. Szakállas Kapitány hype, of course.
  Ha Stark tényleg viszi a nőket, Quill zabos lesz. :)

 5. Azt írják a hangya-emberről más posztok, hogy nem lesz benne, de az imdb-n fel van tüntetve a szereplők között. Most akkor mi van? Az előzetesben is látni lehetett, vagyis úgy emlékszem!

 6. Jól néz ki, de Thanoson, miért nincs a sisakja???

  Off: Ezt persze kiteszi a Disney/Marvel de az előzetest nem…. Pénz beszél, kutya ugat.

 7. Miért kellett levenni Thanos sipkáját? Hát az az egyik jellegzetessége. Utálom az ilyen kis változtatásokat. Irtó hülyén néz így ki.

 8. Szakállas kapitány elég menő.remélem fekete özikének letépi a fejét Thanos.

 9. cuckold monkey az imdb felejtős, ne onnan tájékozódj, max ha már lement a film utána.

  Amúgy a kövek színei és a szereplők elrendeződése nem jelenthet valamit?

 10. Ki az a szőke csaj szakállas AmCap mellett??? Ne mondjátok, hogy Fekete özvegy szőke lett 😣 Thanos irtó gázul néz ki 😐

 11. Skarlát Jolánka beleőszült mikor meglátta, hogy Bannernak nem mindene növekszik exponenciálisan mikor felidegesedik.

 12. Nem néz ki rosszul ez a csoportkép, de kicsit dolgozhattak volna még a figurák illesztésénél. Nagyon érződik, hogy rá lett montírozva mindenki. Özvegy haja szerintem rendben, sőt, jó a változás, Cap jó szakállal, Thanos meg mindig röhejes marad, mivel lila fejű. Akármilyen erős és gonosz, nem lehet komolyan venni egy lilafejű csávót.

 13. Thanos megjelenése számomra full negatívum eddig. Jó volt úgy, ahogy volt. Mondjuk megértem, hogy valamit mindenféleképp változtatni akartak a karakteren, de azt miért pont ebbe a leegyszerűsített irányba tették? Legalább a jellegzetes sisakját meghagyhatták volna, hisz anélkül nagyon fura feje van. Így minden, csak nem karizmatikus főgonosz.

 14. Tmat

  Dehogyis. Az black widow, az új szőke haja már confirmed egy ideje. De most már láthatod is a saját szemeddel, nem értem mit néztél el.

 15. Az nem szőke bakker, komolyan a neten mindenki színvak? Az fehér. :D
  A Marvel azt mondta szőke lesz erre kidobnak egy képet amin fehér a haja és mindenki leszőkézi. Agyam eldobom komolyan. Amúgy szerintem baromi dögös ezzel a fehér hajjal.

  Thanos ultragagyi egyébként. No nem mintha amúgy badass lenne. :D

  A Kapitány nagyon menő ezzel az új külsővel és így Evans is pályázhat a Metal Gear Solid főszerepére csak egy szemkötő kell. :D

  Az, hogy Ant-Mant lehagyták a poszterről moslék egy húzás mert benne lesz a filmben.

 16. Csak nekem hasonlit Thanos, Bruce “Yippee Ki-Yay Motherfucker!” Willis-re???? :D

 17. DarkEagle

  Olyan, hogy fehér haj nincs. Ezt platinaszőkének, vagy netán ősznek hívják. De mivel ez nem ősz, a megnevezése szőke. Nem sárgás, hanem világos árnyalatú szőke, tehát platina.
  Egyébként várok mindenkit a szalonomban

 18. Darázs miért nem keresi senki? :D Képregényekben is fontos szereplő volt (alapítótag).
  Eggyel lentebbi önálló Ant-Man film poszterén ő is rajta van, szóval szintén része kell, legyen a csapatnak jövőre. Marvel kapitány a másik. Már nagyobb legyen kicsivel az ellenkező nem aránya. :)

 19. RDJ-nek rendesen elöregedett leharcolt feje van. Nem tudom hogy ez szándékos vagy csak ennyire meglátszik rajta hogy állítólag ő is visszatért a piához.

 20. @Korlathius

  Ugyanezt akartam írni, csak vegigporgettem, hátha másnak is feltunt :D
  Teljesen BW

 21. Az, hogy RDJ leharcolt, már a Homecomingban feltűnt, de nem mai kiskokas már. Egyébként egy ideje mondom, hogy ez lesz neki a big quitting point. Amcsikapcsi nekem így furán mutat, ScarJo így ha lehet még dögösebb, Thanos röhelyes, de összességében mégis jó ennek az egésznek benyomása. Ant-Man kicsit sem hiányzik.

 22. Skate: Mert az alapító tag és fontos szereplő Darázs Janet Van-Dyne nem Hope.

  Amúgy Thanosra ha ránézek az jut eszembe hogy támogassuk adónk 1%-val.

 23. thanos valami röhejesen komolyan vehetetlen így sipka nélkül. reméljük adnak valami súlyt a karakterének meg valami komplexitást, mert jelenleg a kesztyűje és a kövek az, ami fenyegetést jelent. kicsit olyan mint daenerys, csak a sárkányai menők, ő nem (persze tudom blabla a képregények oldalain milyen erős stb, halál a szerelme ilyesmi, de amit filmben láttunk, eddig sztem guanó).
  a thor 3-ban viszont felvezethetnék thanost olyan értelemben, hogy Hela közli, nem ő az egyetlen halálistennő, és a másik thanos-nak tekerte el a nyakát, rávéve az univerzum felének elpusztítására. persze ezt úgysem lépik meg.

 24. szakállas kapitány:
  Olvastam olyat, hogy amerika kapitánynak volt egy időszaka, amikor csak szakállat növesztett, és eldobta az amerika jelzőt mert nem tudott azonosulni az nemzeti eszmékkel, de leszerelni nem akart. Csak kapitánynak hívta magát, új fekete “harcirucija” is lett.

 25. A kapitány szakállas az özvegy meg szőke. Mert bújkálnak, ez pedig valami álca. Ne legyetej már lámák. Marvel kapitány és Hangya nincs a plakáton, de a filmben ott lesznek.

 26. Hivatalosan meg van erősítve, hogy Darázs csak a Bosszúállók 4-ben lesz benne, így akkor gyanúsan Hangyával együtt. Ha erről a képről lehagyták, nem hinném, hogy benne lesz a filmben. Pár hónappal ezután jön ki az Ant-Man & The Wasp, valószínűleg annak eseményeivel magyarázzák a hiányzásukat.

 27. ScarJo hidrogénszőke hajjal… Nyami! Jobban illik hozzá ez a hajszín, az hótziher.
  Látom a Kapitány full Big Boss-ba nyomja, az is kellemes.
  A trailert látva Thanos prezentálásával nem lesz gond a nagyvásznon. Megjelenése erőt sugároz és fenyegető.
  Eddig nem vártam igazán ezt a filmet. JL párti voltam. De a kiszivárogtatott előzetes rohadtul meghozta a kedvet a megnézésre. A második legjobban várt filmmé avanzsálódott nálam.

 28. oRoberth, Habba: Az sajnos nem másik verzió, valaki Photoshop-os kedvében volt és odatette Hangyát Stark vállára. A hivatalos plakát ez, amit human is kitett.

 29. Még fehér haj, hahahahahaha. Legalább ne a szokásos kioktató és lenéző stílusában mondaná a baromságait :D
  Minden napi nevetésünk add meg nekünk ma.

  Thanos idiótán néz ki a sisak nélkül.

 30. Az Uratok
  köszi a javítást, nekem nem volt meg h Black Widow szőke lesz (kiszivárgott trailert nem néztem még, inkább várok a rendesre)

 31. Thanos feje elég gagyi.

  Én nagy összegben fogadnék, hogy az elsőben meghal a kapitány, a másodikban meg stark.

 32. Miért sincs senkin sisak ? Ennyire fontos a színészek képe ? Gézán rajta van az JL poszteren, pedig ott ő a húzónév #

 33. Kikre lehet szamitani,hogy benne lesznek a filmben es lemaradtak a poszterrol? Captain Marvel es hello?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.