2019-ben jön Bond

Bár a rendezőt még nem jelentették be, sőt azt sem, hogy Craig tényleg aláírt-e, de azért a dátumot már kitűzték: 2019 november 8. Ekkor nézzük majd a következő Bond filmet.

update: bejelentették Craig-et.

human
írta
2017. 07. 25. 03:04
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “2019-ben jön Bond” bejegyzéshez

  1. Ha nem lenne a Kkngsman, azt mondanam, hogy Taron Agarton… Sok-sok filmet tudnanak meg kesziteni vele. Korat tekintve, tulszarnyalhatna SC-it is, sokaig tudnanak szamolni vele es ra epithetnek a karaktert…
    Sok tekintetben hasonlit a fiatal Pierce Brosnanre…

  2. Nekem akkor már inkább Tom Hiddleston.
    Bár szerintem nagyon érik egy színes bőrű (pl Idris Elba) vagy női Bond (az új Doctor és a legtöbb reboot után szabadon).

  3. Taron Agarton picike, így nem lenne túl jó, mert Bond legyen legalább 185 cm, igaz, Craig sincs annyi, de nagyobb, mint Taron Agarton.

    Tom Hiddleston szerintem ripacs lenne, Idris Elba meg inkább egy utcai harcos benyomását kelti, nem egy elegáns angol ügynökét.

    Szerintem maradjon még egyszer Craig, majd keressenek valakit, aki tényleg megfelelő a szerepre, és fiatal (mondjuk 35 körüli), magas, angol, sármos és hiteles.

  4. Szerintem jöhetne Tom Hardy, és vele együtt egy vadállat Bond😁 Bár ő se magas.

  5. Legyen egy félszemű kínai, aki transznemű és dadog. Akkor nem rasszista és kirekesztő a stúdió.

  6. Szerintem Edgerton, Hiddleston és pláne Hardy mind remek Bond lenne, de a szerep szerintem Henry Cavillért kiált, akit én a Man from the UNCLE óta leginkább egy élőszereplős Archerbe várok.:) Az etnikum Bondot még meg tudnám emészteni, bár nem tetszene, de a női nagyon fájna.

  7. …a mai ultrapc Hollywoodba úgy kell egy esztétikafixált, szexista ciszheteró fehér Bond, mint egy falat kenyér.:D

  8. Nagyon hiányzik Bond, én izgatottan várom! Tudom, hogy meredeken hangzik, de mivel Nolan azt mondta, hogy csak úgy vállalna Bondot, hogyha rebootolná kicsit a szériát, mint anno a Casino Royale vagy előtte az első Brosnanes, így nekem lenne egy jelöltem. Szerintem Idris Elba tökéletes lenne a szerepben.

  9. Tom Hardy jöhetne, de 2 év múlva túl lesz a negyvenen, hosszú távra aligha lehet tervezni vele, pláne, ha a 2019-es filmet még Craiggel csinálják.

    A felkapott nevek közül marad Cavill, esetleg Hiddleston így hirtelenjében.

    A fekete, meg a női Bondot meg felejtsük el.

  10. Craig megérdemli, hogy egy jó Bond filmmel búcsúzzon utána jöhet Nolan és a reboot

  11. Nolan kezebe ne keruljon Bond, mert abbol nem fog jo kisulni… Csipazom, jo filmeket csinal, de Bondot ne. Amugy Cavill tenyleg nem egy rossz otlet, eszembe se jutott eloszor, de tenyleg stimmelne…

  12. ha még mindig követik a “jó, rossz, jó, rossz” film sémát Craig-gel, akkor elméletileg most egy jó bond filmnek kell következnie. jobb is, hogy aláírt, de aztán tényleg hagyják a fenébe az egészet.

  13. bokesz: miért is nem sülne el jól, ha Nolan rendezne Bond filmet?
    Végülis csak most a Dunkirk-el bizonyította be végleg (akinek eddig nem lett volna egyértelmű), hogy akármilyen stílushoz nyúl, thriller, képregény, scifi, háborús, teljesen mindegy… amit ő képvisel az már egy teljesen más szint, erre csak nagyon kevesen képesek.
    Az ő kezében minden arannyá válik.
    De majd nyilván jönnek a Nolan fanyalgók a következő filmje előtt is, ahogy a mostani háborús filmje előtt is jöttek, aztán tessék… olyat filmet csinált, hogy leszakad a fejed. :D

  14. bokesz:
    Pont egy Nolan féle frissítés kell majd, persze nem Craiggel. Kell egy erős kezű, határozott elképzelésekkel bíró rendező. Na ő pont ilyen.

  15. Szeretem Tom Hardy, Hiddelstone-t, és H. Cavill-t is, de nem tudok őketelképzelni Bond szerepben. Taron Edgerton pedig szerintem túl tejfölösképű a szerepre.

    Ide valami ismert, de nem túl ismert színész kellene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.