Han Solo-fejlemények

Kiderült, hogy John Powell fogja szerezni a jövőre mozikba kerülő Han Solo központú Star Wars film zenéjét.

Ami durvább hír, hogy a Rogue One-ban Darth Vadert alakító Spencer Wilding nagy valószínűség szerint valamilyen formában fel fog tűnni a Han Solo filmben is. Mondjuk pont a főhős nem találkozhat vele, ha az emlékeim nem csalnak, szóval meglátjuk mit sütnek ki ebből a fanboy kiszolgálásból.

14 hozzászólás a “Han Solo-fejlemények” bejegyzéshez

 1. Hát a filmográfiáját tekintve biztos valami élien lesz a csávó, de mivel az arcát nem lőtték el, nagyon eretnek gondolat ugyan, de nem sokat kellene rajta sminkelgetni, hogy akár Boba Fettnek is eladhassák, ha mellé raktok egy akkori Temuera Morrison képet ám.

 2. Szerintem amúgy Vader és Han éppen találkozhatnak is, hacsak valami kánon-könyvben nincs leírva, hogy Lando ebédlőjében találkoznak először Cloud Cityben. Han ugyan elmagyarázza, hogy ő még nem látott soha olyasmit, mint az Erő, de ettől még Vadert mint a visszavonultan élő császár jobb kezét és parancsnokot akár láthatta is, mondjuk ahogy elmond egy beszédet a pilótakadétok évnyitóján vagy ilyesmi.:)

 3. Láthatta vagy találkozhatott is vele, csak nem használta az erőt, ha ez a baj.

 4. Gondoltam, hogy Jedi, Sith, erő, fénykard, stb nélkül nem mernek eladni egy filmet.

 5. A harc az endor bolygóért sem egy rossz film, de akkor se star wars film. Nem is lett belőle átütő siker.

 6. Puffin: szerintem kb 1 hónappal ezelőtt még el merték volna, de a kis belső balhé meginogtathatta a magabiztosságot. Mindenesetre, ha annyit mutatnak belőle hogy felbérli Fett-et Solo ellen, én már elégedett vagyok

 7. Ha a fanboyokat akarják kiszolgálni, akkor csináljanak egy Darth Vader filmet! Olyat, ami a Rogue One és a Sith-ek Bosszúja között játszódik. Valamit csak csinált abban a kb. 20 évben. Szerintem több értelme volna, mint a fiatal Han Solo filmnek.

 8. hàt kurvàra nem szeretném, ha ebben bàrmilyen formàban benne lenne Vader….mondjuk attol, hogy ez a szinész, akinek se az arcàt nem làttuk, se a hangjàt, éppen ott forgat, nem törvényszerü, hogy megint Vader lesz, ugyhogy amig be nem jelentik h ö jön, van remény….

 9. még mindig egy esélytelen filmet várok egy rohamosztagosról, és csak ilyeneket kapunk :D

 10. zocso: azzal a darth vader solo filmmel ráérnek addig, amig lefelé mennek a bevételek, akkor kell megdobni majd egy ilyen egyértelműen sima projektel

 11. Ezek az új SW sztorik már kajak nagyköltségvetésű fanfilmek gyermeteg rendezőktől.

 12. A Hutt játszmában “találkozhattak”, de tuti nem az a trilógia lesz megfilmesítve (Éden Pokla – Hutt játszma – Lázadás hajnala)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.