Kecsap: John Wick spinoff, Bloodshot, My War Gone By, I Miss It So, Tolkien, Son of Shaolin, Richard Says Goodbye, Wonder Woman 2, Barbie, Glass

Jared Leto (Dallas Buyers Club, Suicide Squad) esélyes a Bloodshot képregényből készülő film főszerepére. A Sony rendezőnek Dave Wilsont szúrta ki, aki eddig játékokba dirigált átkötő videókat, az író pedig Eric Heisserer (Arrival, The Thing). A képregény egy nanorobotokkal megtöltött tökéletes katonáról szól.

A boszniai háborúról szóló 1999-es My War Gone By, I Miss It So című könyvből is film készül, a főszereplő pedig Tom Hardy lesz. Egy újságíróról szól, aki nagyjából adrenalin függeni ment a háborúba, és onnan hazatérve pedig a drogfüggőséggel küzdött.

A Wonder Woman 2 időpontja 2019 december 13. Bár a rendezőt még nem erősítette meg a stúdió, de Gal Gadot nyilván visszatér a szerepben.

Rick Famuyiwa (Dope) ugye dobbantott a Flash-film rendezésétől, de úgy tűnik nem a képregényes alappal volt baja, mivel most úgy néz ki, hogy a Son of Shaolin füzetekből fog csinálni valamit a Columbia Pictures-nek. Egy fiatal utcai művészről szól, aki megtudja, hogy ő az utolsó leszármazottja egy ősi Shaolin családnak. A probléma, hogy egy Red Fist nevű valaki épp az egész családfa kiradírozásán dolgozott, aminek így főszereplőnk az utolsó állomása.

Dome Karukoski (The House of Dark Butterflies) rendez filmet a fiatal J.R.R. Tolkien (Lord of the Rings) életéről, aminek a főszerepére Nicholas Houltot (Mad Max: Fury Road, Warm Bodies) akarja megszerezni a stúdió.

Elkezdték az új Depp-film forgatását. Richard Says Goodbye a címe, és a főszereplő egy orvostól kapott rosszhír után megváltoztatja az életét, eldob minden tettetést, és csak a fontos dolgokra koncentrál inkább.

Gameplay videó a nagyon filmes Uncharted spinoffból.

Mivel Amy Schumer lelépett a Barbie filmből, így a Sony megpróbálja Anne Hathaway-t megszerezni a helyére.

Sarah Paulson is szerepelni fog a Glassban, ami az Unbreakable és a Split folytatása.

A végére pedig a John Wick spinoff maradt, amit a Lionsgate tervez. A címe Ballerina lenne, a John Wick univerzumban játszódna, ami a hoteleket meg a szabályokat illeti, és a főszereplője egy csaj, aki a családját akarja megbosszulni.

20 hozzászólás a “Kecsap: John Wick spinoff, Bloodshot, My War Gone By, I Miss It So, Tolkien, Son of Shaolin, Richard Says Goodbye, Wonder Woman 2, Barbie, Glass” bejegyzéshez

 1. Mit kell megerősíteni a WW2 rendezőjén vagy csak én maradtam le valamiről? :D Nyilvánvaló hogy ismét Patty Jenkins lesz a rendező mert saját magával cseszne ki a DC/WB duó ha nem így lenne. :D De mintha már a dátum előtt is elmodnták volna, hogy ő fogja rendezni sőt azt is mondták hogy kb melyik korban játszódik majd.

 2. John Wick-verse, az agyam eldobom :D Jöhet amúgy, érdekel a világ, de akkoris :)

 3. DarkEagle: még nem írt alá, szóval nem hivatalos. Lehet magukkal basznának ki, de lehet az indie filmes nem akarja magát egy évtizedre a Warnerhez kötni.

 4. Most komolyan.nézzetek már rá Schumerre és Hathawayre. Kérdés volt?Schumer egy hányás az a nő. :@

 5. “a főszereplő egy orvostól kapott rosszhír után megváltoztatja az életét, eldob minden tettetést, és maximumra pörgeti a lényeget.” … ööö, mi?

 6. ” A történet egy életunt professzorról szól, akinél súlyos betegséget diagnosztizálnak, ezt követően sokkal kevésbé mereven és jóval szabadabban éli világát.”

  Oscar

 7. John Wick Universe :D
  Ízlelgessük picit ezt… :D
  Amúgy jöhet a két film jó volt és a “világban” amiben játszódik van potenciál, de ez az univerzum építés már kezd nevetségessé válni :D

 8. Ez így most rengeteg hír egyszerre, de a legszomorúbb az, hogy kb egyik sem érdekel egy parányit sem. Barbie film meg john wick universe, menjenek a f@#*omba.

 9. 2020-ban meg Johnn Wick Atomicblonde ellen?menjetek a faszomba :D több kreativitást

 10. SonofKrypton: Valahol olvastam, hogy a sztori szerint a Barbie-világban, ahol mindenki gyönyörű és tökéletes, a főszereplő kilóg, mert csúnyácska és nem annyira felszínes, ez az alaphelyzet. Erre a szerepre Schumer (mármint a külseje alapján) jó casting lehetett volna, de egy olyan szépséggel, mint Anne Hathaway eljátszatni a rút kiskacsát szerintem öngól, még ha el is üt a plasztikbarbiktól.

 11. Én inkább egy hetyke kis Mad Max filmet szeretnék, de hát Hardy itten venomkodik meg Boszniába megy, szóval az se ma lesz.

 12. Csak elmelkedem, de 2019 december kozepe nem Star Wars IX? Az ellen nrm biztos hogy bedobnam a csodanot…

 13. Ha jól rémlik a Star Wars visszatér a májusi időszakra ( így 2020-ra a IX résszel, javítsatok ki ha nem) szóval ezért bevethető a Wonder Woman ott karácsonykor.

 14. Csiki: az SW IX májusban lesz. Ha a WW2 marana júniusban, akkor nem igazán zavarnák egymást, de nekem a december is jónak tűnik egyelőre. A Frozen 2-őt emlegetik, mint legnagyobb ellenlábast abban az időszakban, de az is két héttel előtte kerül a moziba, így szerintem jól elférnek majd egymás mellett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.