Az It új előzetese

Ha már minden King összefügg, és a The Dark Towerben még mutogatták is az It-et, akkor itt az új trailer. A kisvárosbeli emberek eltűnése ügyében pár fiatal kezd ténylegesen nyomozni, mert ki más tenné ezt. Na lássuk a videót. Odalenn mindenki lebeg?

human
írta
2017. 07. 27. 19:17
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Az It új előzetese” bejegyzéshez

  1. Az eredetiben a bohóc sokkal jobb volt…Szeretem a horrort, de az hogy pár tizenéves felveszi a harcot és még le is győzi a NAGY gonoszt komolytalanná teszi a filmet.

  2. Hallgatom munka közben a hangoskönyvet, mert olvasni mást olvasok, és az eddigiek alapján elég hűnek tűnik ahhoz, már amennyire egy filmnek lehet. De minden mást elfeledve is hangulatos és Szeptemberben moziba beülős számomra.

  3. Garfield, az eredetiben szarabb volt a “harc” és idegesítő is, hogy nem fegyverkezték fel magukat rendesen, itt nem tudom mi lesz, de remélem jó lesz… A könyves fura és egyben durva jelenet szerintetek benne lesz?

  4. Azért nem volt éppen egy egyszerű jelenet, még King mércével mérve sem. De 100%ra nem lesz a filmben, manapság ilyet egyetlen stúdió sem enged meg. Hozzáteszem, azért ezzel valamilyen szinten egyet is értek. Nem minden okés filmen nézve, ami könyvben le van írva.

  5. Nem értem ezt a szarkazmust human. Persze, hogy a gyerekek nyomoznak. Gyerekek tűnnek el, nyomoznak a felnőttek is a kisvárosban, viszont csak a gyerekek látják a jeleket, és ők a prédák is. Sőt ugye a lény kvázi ‘alvó módban’ tartja a felnőtteket e téren. Ráadásul a 60-as években játszódik ez elvileg, akkoriban meg a gyerekek nem voltak nyavalygó, anyuci-apuci kedvenc elkényeztetett szaros kis hülyék mint manapság.

    Csak ne legyen benne sok jump scare, mert azzal viszont tönkre lehet tenni egy ilyen remek alapanyagot. Várom nagyon.

  6. “hagyjuk mar azt a jelenetet. annyira ra vagytok izgulva minden it hirnel.”

    Látszik, hogy nem olvastad, mert eszedbe sem jutna ilyet kérdezni. Mikor olvastam csak kerekedett-kerekedett-kerekedett-kerekedett a szemem kifele. Persze, hogy eszünkbe jut. Agyfasz volt. Xd (Azért remélem nem lesz benne. Egyszerűen csak sok.)

    A trailer faszányos, ezt meg fogom nézni.

  7. bëiz: eskü elhiszem, de kb. fél másodperc gondolkodás, hogy vajon olyan formában bele teszik-e. Vagy szerinted nem? És mostanra már egy csomó komment lett erről, mióta tudjuk, hogy jön a film. Szóval sokan ezt a fél másodpercet nem szánták rá, ami nem tudom miért, de engem zavar így 1 év után.

  8. Basszus, csomót kellett gondolkodnom, hogy melyik “jelenet az ami vajon benne lesz”? – És tuti, hogy nem olyan formában, de szerintem bele fog kerülni. Az egy fontos rész, de simán megfoszthatják minden szexualitástól, mert a könyvben sem az az igazi lényege, hanem az összetartozás (és örökös kliséként a szeretet)kifejezése, ami végül is az egész sztori lényege. Azért győzhetnek mert összefognak és kitartanak egymás mellett.

    Amúgy nagyon várom a filmet és nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan ér majd véget, mert félek, hogy csak egy “fél” történetet kapunk.
    (Ha lesz folytatása, akkor egy szavam se lehet.)

  9. Persze hogy egy fél történetet kapunk, de ezt eddig is lehetett tudni, nem újdonság. Meg fogja állni magában is a helyét a sztori. Ahogy én látom, eléggé hű lesz a könyvhöz, rendkívül bizakodó vagyok.
    Nem kértek egy lufit? ;)

  10. Remélem,hogy Pennywise jó kis szövegeit nem mellőzik teljesen a filmben!

    Spoiler!

    Plusz úgy látom itt nem nagyon ölt más alakot “AZ”, mindig bohóc formában van.

  11. Szerintem a könyvbe se kellett volna az a bizonyos jelenet.
    Hagyják csak ki úgy ahogy van!

  12. Basszus, nem olvastam, így spoiler jelek között írjátok már le azt a jelenetet.

  13. srácok ne aggódjon senki a poresz verzióba benne lesz a hőn áhitott jelenetetek, a filmet ne rontsák el vele. egyébként baromi jó, látszik hogy kicsit igényesebb horror mint amiket általában kapunk. rühellem a bohócokat, úgyh nemtudom birom e moziba, de ha a kritikák is jók, akkor bepróbálom

  14. anno én is rákérdeztem arra a bizonyosra, azota még mindig kérdéses a dolog? hagyjuk már!
    vannak benne durvább dolgik is…
    human no offense de mikor anno mi adtunk felvilágosítást, arról a bizonyosról törölve lett a hozzászólás…
    amúgy ezek a jumpscare dolgok milrt vannak benne? ne már… elbasszák a kedvem…

  15. SPOILER
    amugy nem grupoen, mert széoeb sorban mennek át a kiscsajon…
    bocs a dupláért…

  16. Hát ja, sorry, de ezt kihagyhatják.. ha erőszak, ha nem, erre nem vagyok kiv :D De ezt tuti nem fogják belenyomni, SJW korában, mikor ha már nincs 2 feka a filmekben, akkor rasszizmust kiáltanak. Ez tuti kiverné a liberál biztosítékot.

  17. SPOILER

    hát, lehet, hog csak utalások lesznek, de azért a gipszen is volt egy “árulkodó” jel…

  18. És a Patrick Hockstetter jelenet a szeméttelepen(pont most tartok ott a könyvben)? Na az még durva!

  19. Kár, hogy ez a bemutató is belefullad a gagyi jumpscarebe – remélhetőleg a filmben elenyésző lesz. Semmi szükség egy újabb kislányos vásári ijesztgetésre. Nem ugrálni kell a székben, hanem belekapaszkodni a karfába/üdítős palackba/szomszéd lábába a rémülettől. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.