40 éves a harmadik típusú találkozások

Lehet hogy manapság már nem mindig szállít jó filmet Spielberg, de basszus, régen mindenképpen tudott. Azt nem tudom, hogy az in theaters everywhere minket mennyire érint, de elvileg nagyon sok országban moziba küldik egy hétre. A Sony egy új trailert is vágott hozzá, az a poszter alatt nézhető.

18 hozzászólás a “40 éves a harmadik típusú találkozások” bejegyzéshez

  1. Attól a jelenettől, amikor a kisgyerek elindul a fénylő ajtó felé, a mai napig kiráz a hideg.

    Meg amikor egyszerre “őrlnek meg” az emberek és Richard Dreyfuss elkezd hegyet formázni a krumplipüréből.

  2. off:
    De nem csak Spielberg hanem még száz másik rendező valamilyen oknál fogva tudott rendezni, hangulatot teremteni. A mai filmek nekem kb a kétezres évektől, nagyon steril műanyag hatásúak, iszonyú ritka pillanat mikor érzem a mélységét egy filmnek, akár történetileg, akár vizuálisan.

    on:
    Emlékszem kisebbként elég félelmetesnek tartottam a filmet (amihez mondjuk a VHS minősége is hozzájárulhatott :)) viszont kamaszként iszonyúan élveztem.

  3. Gyerekként én is majd befostam azoktól a jelenetektől, mikor a kis srácot elviszik. Mikor életre kelnek a játékai, a háztartási gépek szétesnek és azok a fények…hatásos volt, na. A film trükkjei amúgy a mai napig mutatósak szerintem.

  4. Kicsit OFF is meg nem is, de leszokhatnának arról, hogy minden előzetes elé bevágnak egy 5 másodperces összevágást, hogy XY trailer, majd elkezdődik a tényleges előzetes. Rohadt irritáló

  5. Hű, gyerekkorom egyik meghatározó élménye, a furcsa éjjeli fényektől kamasz korom végéig rettegtem emiatt. Újra kellene nézni. :)

  6. Frank: ez a hulye youtube miatt van, hogy bedaralnak par izgalmas kepet, amig nem nyomhatod tovabb a reklamot. meg ok is olvastak a marketing konyvet, hogy 2 masodperced van, hogy felkeltsd egy nezo figyelmet

  7. jaja, ezt használják preroll reklámnak is, szóval más videó előtt az átléphetetlen 5 sec kell izgalmas legyen. De kurva idegesítő trend.

  8. Spielberg sajnos kiégett, pedig ő volt az egyik legnagyobb!
    Ezért mondja azt Tarantino hogy még 2 film és vége.

  9. Az megvan, hogy a kissrácot elviszik az ufók, a Seriff és az idegenek c. Bud Spencer filmben meg ugyanaz a kissrác jön ki az űrhajóból?

  10. De itt vissza is hozzák a nagy fényorgonázás közepedte. Bár ki tudja mik történtek azon az űrhajón :D
    Remélem ez nem spoiler 40 év viszonylatából.

  11. Nagyon szerettem a filmet, de ez a trailer nem igazán használ neki. Nem is nevezném trailernek, inkább cafatok a filmből, teljesen kiherélik. Aki még nem látta, annak kétlem, hogy ez hozná meg a kedvét.

  12. Ja én egyetértek Frankkel és humannel, irritáló és szerintem nem is működik csak valaki kitalálta hogy ez majd jó lesz. 4 képkockával eladni egy filmet, ja…

  13. Úristen már 40éves? Kiskoromban én is fostam rajta rendessen annyira ,hogy utánna nagyon elkezdett érdekelni és foglalkoztatni az UFO-s téma. Meghatározó film volt na és jó sok mindennek lerakta az alapját pl X-Akták. Trükkök nagyon működtek a vége meg nagyon lenyűgöző volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.