Képen a Captain Marvel gonosza

Persze még csak concept art van a Marvel lemaradt női szuperhősfilmjének a gonoszairól, de most legalább ez megnézhető. A Skrullok lesznek az ellenfelek. Elvileg a Super-Skrull is várható, de mivel az ő képességei a Fantastic Fouréból merítenek, így még nem tudni pontosan hogy oldják meg, hiszen annak a csapatnak a jogai a Foxnál vannak (akik amúgy épp egy újabb rebootján dolgoznak:)).

Itt.

31 hozzászólás a “Képen a Captain Marvel gonosza” bejegyzéshez

 1. lehet hogy majd MCU-s karakterek képességeit fogja használni, vagy csak egy nagyobb skrullként ábrázolják azt letudva. más ötletem nincs…

 2. Wow, máris ellövik a skrullokat? Nem gondoltam volna, hogy egy Captain marvel karakter miatt meglépik ezt. Lehettek volna a főgonoszok az Avengers további részeiben, vagy valami. A superskrull meg tök értelmetlen f4 nélkül, így szerintem csak egy hulk utánzat lesz azt kész. A fox reboot hírét meg már elengedem a fülem mellett, túl rövid az élet ahhoz, hogy retardáltak miatt stresszeljek. Csak be ne szarjanak a stúdió székházában a nagy erőlködéstől.

 3. Nem akarja a Disney felvásárolni a vérbe a Foxot? :D X-men+FF jogok is visszakerülnének..és kb szétdurranna az MCU. :’D

 4. fogalmam sincs mik azok a skrullok, de az első kép elég zorall. veszélyes alak benyomását kelti.

 5. @Az Uratok: Nekem van egy olyan érzésem, hogy itt vezetik fel őket, és Thanos, és az Infinity War-sztori után az 5. Bosszúállók-filmben látunk majd egy Secret Invasiont! :)

 6. azt nem lehet, hogy a Captain Marvelben is vannak Skrullok és majd sokkal többen lesznek egy esetleges Avengers Secret Invasionban????

 7. A sztori a 90es években játszódik és benne lesz Fury is. Ha neki ezekről tudomása volt, illetve Marvel kapitányról is akkor vajon miért nem említették őket soha. Miért nem segített be Marvel kapitány a Bosszúállóknak mikor szituáció volt? A film végére leszek kíváncsi hogyan zárul, mert erre biztos lesz magyarázat.

 8. Biztos feláll valakinek, aki olvassa a képregényt, nekem mint átlag mozinézőnek, csak egy újabb Chitauri vagy Kree klónnak tűnnek. Nagyon uncsi már.

 9. Egyszer majd csak visszakerül minden jog a marvelhez és végre jöhet egy reboot amiben tényleg mindenki benne lesz… Vagy inkább nyúljanak a zsebbe és a F4 et vásárolják vissza. Csak az a baj hogy már késő, sokkal előbb vissza kellett volna szerezni, akkor az univerzum is nagyobb lehetne. Loki mellett lehetett volna állandó főgonosz dr. Doom. Jöhetne galactus is,…na meg Tony Stark, Reed Richards tudományos párbeszéd. :) áhh…ilyen nem lesz…felébredtem. Captain Marvel meg a főszereplő miatt nem igazán mozgat meg eddig.

 10. Hát én most megnéztem,hogy kifene mifene ez a Captain Marvel de csak zűrösebb lett az egész…. Valaki fel tudna világosítani? Ez most fiú/lány? Vagy hol találok róla valami írást? Köszi!

 11. @Prothean: A lényeg, hogy Captain Marvel nevet sokan viselték már, de akiről most film készül majd, az a jelenlegi, Carol Danvers.

  Miután a Marvel “elvesztette” (nem propagálja őket túlságosan) a népszerű szuperhősnői legjavát (X-menből, F4-ből), így kellett valaki, akit helyettük felfuttathatnak. Szóval más Captain Marvellel nem kell foglalkozni, csak Carol Danvers-szel.

 12. A Chitauriknak nevezik az Ultimate világban a Skrullokat. Mivel szinte minden Marvel filmben (sutdiótól függetlenül) található némi Ultimate szegmens, míg a történetet az esetek többségében a 616-os (fővilág) univerzumából veszik.

 13. Így van, Nick fury meg pókember például egyenesen az Ultimate vonalról lett átemelve.

 14. Én még azt is elviselném, ha a filmekben közük lenne Zöld Manó eredetéhez is. :)

 15. én sem értem, hogy miért nem volt szó, hogy más szupik is voltak captain america meg iron man között. meg hogy miért nem hívta fury az avengersbe anno, ha már 90es évekbe is tudott róla. remélem kitöltik valahogy a plot hole-t. (vagy rögtön vonják össze a MIB-el és vakuzzák ki fury memóriáját)

 16. fog még egyáltalán érdekelni valakit ez az egész csudaverzum valakit, mire ez elkészül ? :O

 17. blotter: ez milyen kérdés? az út a fontos, mivel ez egy drága tévésorozat. A végére úgyis befullad majd az egész, mindkét nagy képregényfilmesnél, ahogy képregényekben szokott.

 18. Van egy tippem, hogy a kezdő karakterek kiírása után a nézettség csökkeni fog. Aztán majd jön a reboot…

 19. Lehet, hogy elhagyta a Földet és ezért nem beszéltek eddig róla.

  Őszintén szólva én sajnálnám bármelyik karaktert kiírni, de nyilván hülyén venné ki magát, ha egy világmegrázó kataklizma közben x hős azért nem lenne ott az Avengersben, mert éppen viszi a gyereket a suliba.

 20. Hihetetlen, hogy minden főellen úgy néz ki, mintha a egymás testvérei lennének. Semmi egyedi nincs bennük, csak a “bőrük” színe.

 21. Arra nem gondolt a sok “miért nem volt szó róla eddig” kérdező, hogy majd a filmben kiderül és ez egy olyan momentuma a filmnek, amit nem akarnak most elárulni? :D

 22. Kivancsi vagyok mikor fog kipukkadni ez az egesz kepregenyfilmes lufi, mert mar kezd rohadt unalmas lenni.

 23. még ki se jött a film már megy a köpködés meg a fújolás XD
  aztán meg valahogy valamiért mégis siker lesz belőle …
  tipikus emberi tulajdonság…. mások sikerét senki sem tudja jó szemmel nézni :P

 24. Azt nem értem, akinek unalmas meg klisés meg mittudomén, az miért fárasztja vele magát? Úgyis ő már tudja a végét, tudja mi lesz benne, mindent tud és már mindent látott, akkor miért küzd minden egyes filmmel? :D

  Ez a film most sok kérdést felvet és sok teóriát lehet majd most hallani róla és ez is egyfajta marketing, ami szerintem működik is vagy működni fog. Miért a 90-es évek? Miért nem volt szó eddig róla? Fury mit titkol? Fury az egy skrull? Miért Carol Danvers? (jéé most, hogy leírtam tök hasonlít Supergirl nevére :D ) Na mindegy és még sok-sok kérdés felmerül és ez a szép ebben, ha megnézzük a filmet, akkor valószínűleg választ fogunk kapni.

 25. Ez legalabb nem kek. Uj kreativ igazgato van a Marvelnel?
  Az obligat DC fikazo hooman komment megint roppant szanalmasra sikeredett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.