A Weta elkezdett dolgozni az Avatar folytatásain

A Weta Digital hivatalosan jelentette be, hogy innentől Avatar.

Cameron odavan értük, azt mondja, hogy az első rész óta rengeteget fejlődtek (legutóbbi munkájuk a War for the Planet of the Apes).

A bemutató dátum jelenleg 2020 decembere. Valamikor csak elkészül. Azt nem tudom hányan éljük meg.

human
írta
2017. 07. 31. 19:01
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “A Weta elkezdett dolgozni az Avatar folytatásain” bejegyzéshez

 1. Ahhoz képest elképesztően nem érdekel hogy elmondd, hogy mást elképesztően érdekel miközben téged nem érdekel.

 2. de mi van ha valakit tényleg elképesztően érdekel, és elképesztően nem érdekli, hogy kit nem érdekel elképesztően. Ez az egész kommentelés elképesztő, mert meglepő módon elképesztő véleményei vannak az elképesztő embereknek.

 3. Szegény srácok… Az első Avatarnál már a leadás előtt másfél évvel elkezdtek bent aludni, akkora meló volt. Vajon mekkora szopás lesz nekik most?

 4. Szerintem a kolléga arra célzott, hogy 11 év telik el az első és második rész között

 5. Szerintem ez hülyeség nem maga a folytatás hanem,hogy ennyit vártak vele és hogy ennyire előre terveznek nem fog tudni újat muatatni lehet akármilyen története bármilyen felbontása 24K vagy a tököm se tudja,a mozik sincsenek erre felkészülve és 2020 ig nem is lesznek az imax is csak 4K felbontású…

 6. ha bármikor is fogadnék, most pár milliárdot rátennék, hogy a sok “semmi újat nem mutat majd” ember le fog majd petézni a filmen :)

 7. Büdössajt a 2009-es bemutatótól számolja. Mammut teljesen egyet értek. Az öreg James nagykoponya, és van della nála bőven. Biztos vagyok, hogy éjszakázni fognak rajta az tutti. Az egyik ismerősöm a Weta-nál van szinte minden idejét odabent tölti, de azt mondja vannak szabadidős programjaik is mint minden ilyen nagy cégnél. Már 6 éve nem költ kajára se szállásra, de néha szállodában lakik, ha úgy hozza a sors, vagy ép haza jön. Mondjuk ezidáig 3x volt itthon. A piszok mázlista! :) Am meg egy nagy család, és imádják, amit csinálnak. Nem fogunk csalódni az Avatárba

 8. Special Steam offer: Buy a copy of Half-Life 3 and get two tickets for the new box office hit Avatar 2 !

 9. nem tudom miért fogadtok erre a jelenlegi blockbuster világban. Azért az Avatar 1 sikerében sok minden közrejátszott, nem tudom mennyire tud majd újat mutatni technikailag 2020-ban. Valszeg jól hoz majd, de a közel 3 milliárd azért elég valószínűtlen.

 10. Mindenki Cameront dicséri majd a látványért és hogy mekkora dolgot tett le megint az asztalra látványban (gondolom ha sikerül) miközben az egészet ezeknek a srácoknak meg lányoknak köszönhetjük majd valójában :D

 11. És ha 270 fokos VR mozi lesz? A történetbe belefér (sőt!), Cameron meg szereti pár évvel megelőzni a korát…

 12. sokan tippelik ezt, na de erre hány mozi áll készen? épphogy megvették a digitális gépeket, nincs az az isten, hogy sokan most újra befektetnek.

 13. human: nincs az az isten, de van az a profitéhség. 2020 teléig még több mint három év van. A következő évben fog beömleni a VR és az AR(!) már Spielber új filmje is erre van felhúzva. A digit utómunka szoftvergyártók (Apple, Black-Magic, Adibe) ezekben a hetekben élesítik a VR editáló moduljaikat, hogy ősszel eladhassák a kreatívoknak… szóval, ha valamikorra, akkor 2020-ra ki fogja forrni magát a tecnológia és a mozisok is életben maradnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.