Leborult a Domino

A Deadpool második részében Zazie Beetz fogja alakítani Domino-t, akinek a képessége a szerencse manipulálására terjed ki.

human
írta
2017. 07. 31. 18:59
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Leborult a Domino” bejegyzéshez

 1. király, még egy hófehér bőrű karakter lesz csoki:D amúgy őróla inkább jut eszembe Misty Knight, mert persze a haját nem lőné be a szerepért.

 2. Dominonál kb mindegy is, hiszen a dominó játék fekete fehér. Original karakter fehér, a filmes lehet fekete, még mindig nem távolodtunk el az alapkoncepciotol. :-) Én már a filmet várom nagyon.

 3. A képregényben hófehér a karakter és fekete jel van a szeme körül. Itt meg éppen forditva. Ez igy kurva szar. De a legrosszabb a haja. Amilyen jól megcsinálták Kolosszust, Dominot annyira elbaszták.

 4. Rákerestem, hogy néz ki igazából, és fogalmam sincs, miért csinálják ezt, ezerszer jobban néz ki a falfehér arccal és a fekete ponttal. Ennyire el akarnak határolódni Harley-tól, hogy még a bénábbat is bevállalják, vagy mi?

 5. Hát ez a reciproka annak aminek lennie kéne :D Egy jobban megcsinált cosplay is jobb mint ez. A haja különösen nevetséges.

 6. A szerencse manipulálása? Wow. Ez annyira értelmetlen. Oké, tudom, hogy képregényfilm, tehát nem kellene fennakadni ezen, de ez annyira megfoghatatlan szemben egy tisztán fizikai képességgel. Legközelebb mi jön? Isteni gondviselés kiprovokálása? Tehát a “szerencse” az annyira relatív…

 7. Platschu a szerencse abban a világban nem relatív és kész is a magyarázat :D

 8. Platschu
  Gyenge erejű telekinézissel rendelkezik, amivel tudat alatt hatással lehet a környezetére.

 9. A közvetlen közelében képes manipulálni a dolgok történését, tudat alatt, szinte lehetetlen lövésekkel betalál, véletlenszerűen elromlik az ellenfél fegyvere, mellélőnek a rá tüzelők, stb. Ezt nem tudja tudatosan irányítani, ezt párszor ki is használták ellene. Érdekes karakter, szerintem bőven elfér így negatívra színezve, ha a sztori jó mellé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.