Point Break őszintén

Amikor csak éltetni lehet egy filmet? Persze előkerül a Fast and Furious, ami ugye ennek a nem hivatalos remakeje, és kacsintgatnak a film túlzásaira, de mégiscsak az jön ki, hogy kurvajó a Point Break. Videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 08. 02. 00:38
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Point Break őszintén” bejegyzéshez

  1. Mi a toszért mondja mindenki, hogy a F&F a Point Break remakeje? Az alapkoncepció az egyedüli ami egyáltalán hasonlít. Megmondjam melyik az a film, amiből viszont majdhogynem egy az egyben köszönnek vissza jelenetek a Halásos iramban-ban? A Porsche tolvajok. A történetvezetés, az események, a fordulatok gyanúsan párhuzamosan haladnak. A Holtponttal viszont ezzel az erővel már a Fedőneve Donnie Brascót is össze lehetne hasonlítgatni, annyira biztos hasonlítanak egymásra, mint a F&F-szal.

  2. @sgtGiggsy

    Szerintem azért mondják, hogy a F&F az a Holtpont remake-je és nem a Porsche-tolvajoké (annak ellenére, hogy mindegyik autós film), mert 1. a Holtpontot többen ismerik 2. van a Holtpontban és a F&F-ban egy olyan csavar, hogy rossz bandát gyanusítanak először a lopásokkal, de főleg 3. (spoiler) Charlie Sheen karaktere (ő a film “Dom”-ja) meghal a végén a DB Sweeney által játszott karakterrel (ő “Brian”) folytatott tűzharcban, a Holtpontban meg Keanu Reeves karaktere hagyja futni Patrick Swayze-ét (csakúgy mint a F&F-ban, most azt hagyjuk, hogy azt sugallja a Holtpont, hogy a figura meghalt az óriáshullámban). Tehát a két karakter dinamikája tök más lesz a film végére.

    Mondjuk pluszban ez a “fiatal rendőr beépül a bandatagok közé és legjobb barátja lesz a bandavezérnek” amúgy sem a legeredetibb ötlet.

  3. Kakarotto: a Porsche tolvajok(No Men’s Land)-ra gondolt ott szerintem abban szerepelt Sheen.

  4. hát nemtom, szerintem meg épp az jön ki a videóból, hogy a Point Break egy baromság :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.