Death Wish-előzetes: be is futott Bruce

Lehet, hogy Eli Roth rendezőnek a régi Bruce felébresztése volt a célja, de mintha csak az unott Bruce jelent volna meg a forgatáson. Itt a Death Wish remake előzetese, amiben egy férfi elveszti a feleségét, a rendőrség tehetetlen, szóval elkezd inkább ő maga rendet tenni helyettük. Ott a poszter alatt a trailer.

21 hozzászólás a “Death Wish-előzetes: be is futott Bruce” bejegyzéshez

  1. Hááát,miért vitték bele ilyen vígjáték szerűséget,az eredeti darkos volt,ez meg 2017

  2. Jön a Megtorl… ja nem :D Amúgy érdekesség, hogy az eredeti Death Wish ugyanazon évben jelent meg, mint Punisher (1974). viszont a Death Wish könyv 72-es, szóval ha valaki azt mondaná majd, hogy ez a film egy punisher koppincs lesz, sry, fordítva van :D

  3. Ez nem jó. Semmi köze az eredetihez az alapsztorin kívül. Persze lehet ma már nem lenne eladható egy lassan építkező bosszútörténet, de ez így egy a sok közül akció film. :(

  4. Csak én látom úgy hogy a “szarok én az egészbe, lenyomom ezt így” mentalitással játszik megint a művészúr?
    :/

  5. lol :D miért is néz ki szarul? :) Nekem bejön, ha lehet megnézem moziban, ha meg nem, akkor majd otthon. Amúgy csípem az ilyen bosszúállós filmeket. Ha a törvény szar és nem védi meg azt, akit kell, akkor nem értem miért hepciáskodnak a rend őrei? :D

  6. Szerintem Brúsz bácsitól mem kell már nagy teljesítmenyt elvárni. Ez látszik ezen a traileren is.
    Neki már leáldozott akárcsak Nck Cage-nek is.

  7. A zene alatta ami elrontja a trailert és az, hogy Bruce úgy tűnik megint visszaállt alapjáratra, már ami a mimikai képességeit illeti.

    De azért a forgatókönyvet egy Joe Carnahan írta, aki azért tud jó filmeket letenni az asztalra, pl. íróként eddig: Narkó, Füstölgő ászok, Szupercsapat, Fehér pokol, X-Force (ami még készülget), Bad Boys 3 (ez is), stb.

    Szóval, a forgatókönyv ha nem is lesz zseniális, azon nem fog múlni a dolog valószínűleg.

    Roth már inkább kérdéses, de talán meglátja benne a lehetőséget és nem a trancsírra megy rá, hanem inkább karaktertépít és feszültséget teremt. Remélem.

    Ha nem is moziban nézős, azért én kíváncsi lettem rá.

  8. Szegény bruce hogy bevágták vagy bevágta magát ebbe az egyetlen egy karakterbe :) Őrület :) Én ezt már el sem hiszem. lassan teljesen mindegy melyik filmjét nézed meg ezt vagy a 15 el ez előttit.
    Human: egyszer lehetne írni, hogy egy szerepe egy szinézhez hogy kerül mik állhatnak a háttérben amiről az átlag filmbuzi nem is tud vagy nem is gondol. Pl kötelező szerződések, vagy ügynöki utasítás, vagy csak személyes döntés? Jó lenne tudni mik állhatnak a háttérben, hogy jut el egy aláírásig a dolog. Csak egy ötlet

  9. Willis a szokásos. Roth-tal és Carnahannel lehet jó.
    VISZONT, mivel nincsen mostani “A” mozisztár a filmben (Willis már nem az), így szinte garantáltan Film+os. Ezért pedig kár volt.

    Legalább egy kurva nevet vehettek volna bele.

  10. Még mindig emlékszek amikor Bronson mutatta az ujjával a gyorsan futó faszinak, hogy a golyó elől úgyse tud elfutni.. Valahogy a “régen minden jobb volt” érzésem van ettől az előzetestől.

  11. Hát ez sem az a drámai igaságosztás lesz. Ez a trailer inkább egy könnyed akciót sugall.

  12. A szokásos DVD turkálós Bruce Willis tucatfilm, csak megszerezték hozzá a Bosszúvágy-licencet.

  13. Akkor még volt fantázia a dologban, amíg Carnahan eredeti forgatókönyvéről volt szó (amit aztán a brutalitása miatt kukáztak), de aztán Roth meg Willis és az egész remake az értelmét vesztette. Ne haragudjatok, nem vagyok sznob, de ha valaki erre azt mondja, hogy jó, az vagy nem látta az eredetit, vagy nem néz elég jó filmet. Ennek egy sötét hangulatú, brutális, határokat feszegető thrillernek kellett volna lennie, nem egy N+1. film+ra készülő “Bruce Willis-klasszikusnak”.

  14. “amit aztán a brutalitása miatt kukáztak”

    ott kellett volna lefújni a projektet, vagy átnevezni a filmet másra, redengre-re vagy valamire

  15. Lehet én vagyok túl optimista, de előre nem túl korrekt kukázni egy olyan filmet, amit még több mint negyed évig be sem mutatnak, azaz kb. most is még vágják, írják hozzá a zenét, alakítják…

    Szóval, lehet, hogy nem ez lesz az évszázad filmje, de előre így elásni azért húzós. Továbbra is tartom a véleményem, hogy nem moziban nézős, de ha jó kritikákat kap, akkor mindenképp megnézem majd valamilyen formában.

  16. Zoli, szerintem azért ne állj fél lábon addig, amíg megérkeznek azok a jó kritikák…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.