13 hozzászólás a “Itt vannak a Blade Runner figurák is” bejegyzéshez

  1. Teljesen nem értem ezt a posztot @Human, mindenhez van ilyen katasztrofális sematikus POP! figura. Nem hasonlít, semmi gyűjtői értéke.

    Viszont ahogy @Vekthor mondja, a NECA gyártott figurákat amik úgy is néznek ki mint a színészek, szóval azokról szót ejteni relevánsabb lenne.

  2. Én szeretem ezeket a POP! figurákat, aranyosak, megfizethetők és eszembe juttatják a dolgokat, amiket imádok stb. Igaz, hogy vannak sokkal szebbek, reálisabbak, de azokat nekem pl masszív lelkiismeretfurdalás nélkül nem sikerülne megvenni. A rock candyket is bírom még és ugyanaz az árkategória kb.
    A poszt meg gondolom azért van, mert nagyon gyérek a hírek…

  3. Nem igaz.
    A POP figurák kifejezetten jópofák. Egy teljesen más stílus mint a NECA.
    Minden olyan megvan benne, amiről fel lehet ismerni a karaktert, arról nem a figura tehet, hogy éppenséggel semmi olyan nincs az eredeti alapon, amitől felkeltené az ember érdeklődését. Ez a POP unalmas, mint az eredeti karakter.
    De ne szarozzuk már ugy unblock a FUNKO POP-ot, nincs ezekkel semmibaj. Sokszor ezerszer inkább egy ilyen, mint egy “realisztukusnak”szánt NECA, ami még csak nem is hasonlít a színészre.

  4. @Frank: A Funko maga is tud sokkal összetettebb sorozatokat gyártani de ezeket leskálázza vagy el is kaszálja a POP javára, mert olcsóbb legyártani és az uniformizált rettenetre könnyebb jól felismerhető brandet építeni. Keress rá pl. a trónok harca funko “legacy” sorozatra. Leállították mert nyilván jobban megéri a bébifejű egyenizét gyártani, ez a szomorú ebben szerintem.
    A stílus meg már nyilván ízlés dolga, de pl. szerintem az ilyen “egyedi átdolgozás” kategóriában a Lego-nak közelébe se ér, mivel sikerült pont a legfontosabb részt, az arcot teljesen egységesíteni.

  5. @Vekthor Persze, mondjuk nekem a Legacy pont nem tetszett, mert nem láttam benne a karaktert hiába volt ott az öltözéke.
    Nem mondom, hogy minden POP tökéletesre sikerült, mert nem, de számomra sokkal jobban vissszaadja sokszor a karaktert, igen, a maga kicsit “debil’módján

    @Balázs: Igen, spec én is. Más cigizik, guminőzik videójátékozik vagy épp más hobbi, a funko pop is ilyen :)

  6. Na jah, bocsmár, hogy nem kokainra költöm a pénzem XD
    Egy Funko ráadásul nem is öl meg lassan, mint a cigi, meg a pia stb…ha igaz lenne a Toy Story és életre kelnének, bíznék benne, hogy a valamelyik Wonder Woman pl levágna a kardjával gyorsan, kíméletesen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.