Itt van Cable

Reynolds posztolta nekünk az első hivatalos képet Cable-ről, aki a Deadpool 2 egyik jelentős karaktere lesz.

Bónusz:

human
írta
2017. 08. 07. 18:04
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Itt van Cable” bejegyzéshez

 1. Ha nem ismered a karaktert, akkor honnan veszed hogy Brolin túl alacsony és vékony? wtf
  Szerintem amúgy jó lesz, mármint Brolint csípem.

 2. Hát túl kicsi. Legalábbis ezeken a képeken. Kezdem azt feltételezni, hogy ez a film már nem fog annyira tisztelegni a képregények előtt mint az első. :(

 3. Én egyáltalán nem voltam elájulva a Deadpooltól, de sztem ezeken a képeken Brolin állat. Tetszik.

 4. Jaja, ez a karakter Stephen Langre lett kitalálva, pedig Brolin már Goonies óta kedvenc, nem ellene van kifogásom, de Domino után ő is nagyon távolra megy a képregénytől.
  No de én anno Michael Biehnt akartam Nick Furynek is, szóval sosem nyerek.

 5. 4.

  Láttam róla képet még régebben, miután rákerestem. Úgy rémlik, hogy magasabb és jóval nagyobb darab. Persze lehet, hogy azok a képek sem voltak képregényhűk, de az is lehet, hogy konkrétan képregényből származtak. Mint mondtam a karaktert nem ismerem, de akkor most utána nézek újra.

 6. Stephen Lang a mai napig rendben van (Don’t breathe-ben is jó formában volt), de azért az Avatar már 8 éve volt, most már 65 éves. az akkori Langet szerintem gondolkodás nélkül vinné a Fox Cable-nek, de ennyi idősen franchise-ba bedobni necces.

  Brolin korrekt, neki elhiszem, hogy jól hozza a karaktert, inkább ő mint egy kétszer ekkora testépítő, aki csak nézne szigorúan.

 7. Nos, jól rémlett. Ide egy jóval magasabb és erősebb testalkatú színész kellett volna. Ahogy fentebb is írták Stephen Langre vagy Dolph Lundgren jobb választás lett volna.

 8. Szerintem kurvajó lett :D De amúgy Josh Brolin is ott van 179 cm, nem sokkal alacsonyabb Reynoldsnál, szerintem tudnak játszani annyit a kamerával, hogy magasabbnak tűnjön.

 9. csak egy kérdés….
  az a micimackó alaptartozék a karakternek, vagy az is valami geg?

 10. Nagyon badass, remélem a Sicario egyik folytatásában (mondjuk, ahol a sztori +10 év múlva játszódik) ugyanígy fog majd kinézni. Amúgy Brolin sem fiatal már és elég jól karba tette magát a szerep kedvéér. Persze egy 10 évvel ezelőtti Lang kúlabb lenne, de ez sem rossz.

 11. lol túl vékony, de ha meg alaposan ki lenne baszva, ömlene a sok “mekkora fos cgi izmok” komment. :D:D:D

 12. ln csak abban bízok h ugyan úgy szabad kezet kapnak a készítők és a színészek is és akkor baj nem lehet :D ennek a filmnek a lényege a 18+ meg az elborult gyógyxar :D

 13. Tényleg vékony lett. Az a gáz, hogy míg Pókembernél, Küklopsznál stb. változó, hogy ki mennyire rajzolja izmosnak, addig Cable-t mindig is egy kigyúrt állatnak ábrázolták.

 14. hát maga Deadpool is kicsi a képregényes Deadpoolhoz, és, hogy ne legyen egy CGI okádék a Cable dolog, így oldották meg szerintem.

 15. Nekem tetszik! Lehet nem olyan nagy darab mint a képregényekben de jó lesz ez. A magasságával meg tudnak játszani mondjuk úgy mint ahogy Hardy-nál is a Nolan-es Batman-ben.

 16. Én már annak is örülök,hogy legalább a bőrszint és a nemét eltalálták és nem egy afro fizurás feka lett vagy egy 150 centis kinai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.