A Netflix felvásárolta a Millarworldöt

A cég alapítója Mark Millar, aki a Wanted, a Kick-Ass és a Kingsman sztorik mögött áll. Ez újabb lépés a Netflixtől arra, hogy közelebb kerüljön a fontosabb tartalmakhoz, és ne függjön a nagyoktól vásárolt jogoktól esetleg. A terveik között filmek, sorozatok és rajzfilmek állnak. Ezzel nincs is baj, hiszen hiába vannak utálói, azért Millarnak néha baromi jó ötletei vannak, meglátjuk a Netflix mit kezd ezekkel.

Ami viszont kicsit bebaszott az ez: “Mark [Millar] is as close as you can get to a modern day Stan Lee” ezt a Netflix tartalomfelelőse, Ted Sarandos mondta. Háááááááááááááát.

A tovább mögötti rövid teaservideó fel is fedi, hogy pontosan melyik képregényeken fognak dolgozni?

human
írta
2017. 08. 08. 00:19
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Netflix felvásárolta a Millarworldöt” bejegyzéshez

 1. Vannak itt jó címek azért! :)
  És a James McAwoyos film után pl. egy Wanted-remaket nem is bánnék tőlük!
  Viszont ja, a “modern Stan Lee”-s idézet picit sok. :D

 2. Szeretem a netflixet, de nem bánnám, ha mondjuk jövőre visszafognák egy kicsit a tartalom gyártást és inkább felvásárlásra koncentrálnának, hogy több lábon megállhassanak.

 3. Uh nekem a Superior tetszett nagyon anno, arra emlékszem…van pár cím, ami még ismerős, de a memóriám azon túl cserben hagy szokásosan.
  Az HBO is elkezdhetne Vertigozni pl, ha ők ugye egy csoportban vannak a WB-vel vagy testvércucc vagy akármi, akkor nekik nem kell vagy nem annyit, mint másnak perkálni a jogokért? Vagy ilyen nincs.

  Netflixtől eddig pont a képregényes cuccok nem tudnak felizgatni amúgy, egyedül a Jessica Jonest sikerült végignéznem. Lehet alapból a karakterek nem izgatnak abból a felhozatalból…remélem ezekkel jobban elleszek.

 4. Mekare:
  Hú, Vertigókat én is néznék, Fabulák ezerszer jobb lett volna, mint a Once Upon a Time néhány éve, és az Y is mióta lóg már a levegőben.

  Meglátjuk, Netflix hogyan áll hozzá az Image képregényekhez. Remélem, jól, és felbuzdulva megcsinálnak más sorozatokat is tőlük, van pár remek alapanyag, Black Science, Saga, Descender, I Hate Fairyland, stb., ezeket tuti nézném. Már csak azért is jó lenne, hogy ne folyton csak az unalmas dc vs marvel téma menjen.

 5. Chrononauts is jó alapanyag lehet, úgyis most visszajött az időutazós téma a divatba. Jó dolog ez, szerintem tud majd mitkezdeni vele a Netflix. De hát igen Vertigoból is kaphatnánk végre többet (Preacher azért öröm), még jó hogy jön a The Wolf Among Us 2 évada jövőre, ha már Fables, és hát az Image comics bármelyik sorozatát is fel lehetne kapni. A Saganál kevés színvonalasabb cucc van mostanában közkézen. Az I hate Fairylandet viszont csak animációban tudom egyelőre elképzelni:)
  Idén lesz még egy Locke&Key pilot is, azért is szorítok nagyon, mert tényleg szuperhősökön túl is van képregényvilág, talán ez a Millarworld is jó ugródeszka lehet nekik (akár filmes akár sorozatos szempontból)

 6. Igen a fentebb felsoroltak simán jöhetnének, de én az újak közül pl a Frostbite-ot is simán megcsinálnám, a Savage things olcsóbb lenne helyszín stb szempontból, de az túl brutális.
  Amúgy ha már Vertigo, hát nem volt egy 100 Bullets feldolgozásról szó anno Tom Hardyhoz kötve? Vagy az csak valami pletyka volt?

 7. Igen, lehet, hogy az I hate Fairyland kicsit elszállt lenne film formában. :D Meg amúgy is a mesevilágos stílusa adja a gore mellett az alaphangot. :)

  Köszi a The Wolf Among Us és a Locke & Key hírt, nem tudtam egyikről sem, bár gondolom, utóbbit valszeg inkább King miatt vették elő, mintsem hogy módszeresen végigvegyék a nem szuperhősös képregénycímeket, hiába is örülnék neki.

 8. “Amúgy ha már Vertigo, hát nem volt egy 100 Bullets feldolgozásról szó anno Tom Hardyhoz kötve? Vagy az csak valami pletyka volt?”

  Rémlik pár éve a hír, de kb. annyit hallottam azóta róla, mint a Hack/Slash filmről, gondolom, ment egy fiók mélyére.

 9. A netfilx többet tesz az asztalra mint bármelyik filmstúdió én bízom bennük…

 10. A Wolf amoung us-t nagyon várom! Locke & Keyből meglátjuk mi lesz, egyszer már besültek, de legalább megint próbálkoznak (még egy King kapcsolat, az IT-et rendező Muschietti csinálja a pilot-ot.) Hááátha most összejön.

  A 100 bullets nekem is rémlik (bár Hardy talán már nincs a projekttel) meg voltak Sandman tervek is (de ott meg már Gordon-Levitt nincs a projekttel) szóval gondolom ezek lógnak a levegőben, vagy igen, a fiók mélyén laknak.

 11. Most már én is várom. :) Ugyan a befejezés óta képregény fronton fut az Everafter sorozat, hogy meglegyen az adagom, de valahogy nem az igazi, a Wolf Among Us első része sokkal jobban hozta anno a Fables hangulatot. Remélem, a második rész is jó lesz, bár ha benne lesz Ordi, akkor csak jó lehet.

  Amúgy kicsit sajnálom, hogy a Valerian most kvázi bezárja a kaput a francia képregényfelhozatal megfilmesítései előtt, mert ott is rengeteg jó alapanyag lenne. Épp Isabellae-t fordítom, remek sorozat.
  De többek közt az Androids, Ekhö, Promethee, vagy az új Olympus Mons is szuper lenne, vagy fantasy-horror fronton az Elves-Dwarves, és ez csak a Soleil kiadó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.