Quaritch lesz a főgonosz

Kicsoda és miben? Na ennyit az Avatar lenyomatáról a popkultúrában. Az Empire magazinnak adott interjúban maga Cameron osztotta az infót: a folytatásokban jelentős szerepet kapnak a régi karakterek. Persze lesznek újak is, ahogy eddig nem látott helyszínek és lényeg, viszont a koncepció lényege, hogy a már ismert szereplőket dobják be ezekbe a helyzetekbe melléjük. A főgonoszról ezt mondta ” There’s not a new villain every time, which is interesting. Same guy. Same motherf*cker through all four movies.” mindig ugyanaz a gonosz, aki folyamatosan fejlődik. Cameron szerint Lang képes lesz erre.

Mondjuk ez rohadt ködös megfogalmazása a koncepciónak, szóval kíváncsi vagyok ténylegesen hogy értette. Majd 2020-ban, a bemutatókor hahaha kiderül.

human
írta
2017. 08. 08. 18:03
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Quaritch lesz a főgonosz” bejegyzéshez

 1. Hat akkor nem nagyon fogok izgulni h az első harom reszben kinyirjak e vagy sem. Nagyon izgi :D

 2. Én pont ettől tartottam nagyon. Az első részbe mint gonosz karakter jó volt,de, hogy ő legyen végig a főmájer….belegondolni is rossz.
  A másik meg Sigourney Weaver és Matt Gerald karakterei is feltámadnak.

  Mondjuk állítólag Weaver más karaktert fog formálni régebben azt írták. Matt Geraldot meg totál szétlapították…no mind1 majd kiderül.

 3. forgatókönyvben mindig is nagy májer volt az öreg. HAHAHAHAHAHA
  viszont ezek után legalább egy másodpercig sem kell gondolkodnom, hogy bemenjek-e moziba vagy sem. mégegyszer nem fogok fizetni egy 3D techdemőért

 4. Ez rossz hír. Utálom, mikor visszahozzák a halottakat és megmagyarázzák, hogy miért nem halt meg, hogy támasztották fel, ikertestvér, stb. Szánalom.

 5. Fog ez érdekelni 3 év múlva még valakit? Én már alig emlékszem valamire az első részből…kék izék csináltak valamit valahol nagy látvány közepette…kb. ennyi.

 6. Érdekes döntés, én mondjuk annak jobban örültem volna, ha az embereket végleg kivonják a képletből, és csak a na’vik kalandoztak volna tovább.

 7. zsocso: mert csak az embernek lehet személyisége ebben az apró világegyetemben, értem

 8. Cameron is úgy fog járni ezekkel az Avatar folytatásokkal, mint Rodriguez a Sin City-vel. Mire tető alá hozza, már a kutyát nem fogja érdekelni, max. azok ájulnak majd el tőle, akik az elsőnél is. Az Avatar szórakoztatásnak nem rossz, de annyira filmszerűtlen, mű és butuska, hogy ha az idő még jobban elhaladt felette, csak egy bevételi számadat lesz a lexikonokban.

 9. Én bízom az öregben, csak sajnos nem élünk örökké és ő sem. Az a folytatás oda lesz téve, olyan tecnikával, reklámmal, hype-al, amiről megint a világ fog beszélni. Mert az az Avatar 2 lesz. Cameron mozija.

 10. Igen élvezni fogja majd amerikában mindenki,nálunk meg lesz kb két moziterem ami elbírja ezt a technikát…

 11. Három év múlva – ha valóban akkor jön a második rész – majd mindenki leteszi a haját a látványtól, meg erről fog újra beszélni az egész világ.
  (Egyébként simán tudtam ki az a Quaritch…)
  Azért nem hülyék irányítják a Fox stúdiót, vagyis nem ok nélkül adják oda a filmekre azt az egy milliárd dollárt. Ha nem látnák biztos befektetésnek, akkor nem engednék a három új részt egyben forgatni.

  Cameron meg még 2020-ban is James Cameron lesz, az az amber, aki eddig nyolc nagyjátékfilmet készített, és az első Piranha II. kivételével mind az adott év, vagy évtized egy-egy jelentős alkotása. Azért ő nem egy Robert Rodriguez, nem is hasonló kaliber.

  Hozzáteszem, Quaritch karakterénél lehet jobbat is találni, így én nem erősködnék a feltámasztásában, de biztos okkal találta így ki Cameron. Még az is lehet, hogy két idősíkon fut a sztori, akkor meg még értelme is lenne.

 12. Jól beszélsz Zoli :-)

  Nagy kedvenc James bácsi és a fantasztikus filmjei.

  Mondjuk nekem a True Lies Cameron MÉRCÉVEL gyenge, amúgy jó film volt az annak idején.

  Jövőre már komolyabban ráfeküdthetne a Terminatorra is.

  Gyerekek T2 3D-be és felújítva a hó végén !!!

  Nyomás !!! :-)

 13. Gyula:
  A T2 a kedvenc filmem, ott a helyem a moziban. :)
  A True Lies is jó volt annak idején, és még pár akciójelenet még ma is bámulatos, amit még ebben az évezredben is csak utánoznak. (Pl. M:I-3 hidas jelenete. A True Lies-t azért is bírom, mert olyan szinten vicces – és nem politikailag korrekt – a film, hogy már csak ezért is kimagasló.

  Az Avatar tényleg nem élete filmje, de azért jó volt az is szerintem. (Tudom, a sztori kicsit koppintás volt, de a megvalósítás és a 3D még mind a mai napig nagyszerű. A 3D főleg, aminél jobbat én még azóta sem láttam moziban.) HA ezt a technológiát fejleszti Cameron, akkor lesz itt megint áll leejtés és miegymás.

 14. True Lies még mai szemmel nézve is kurva jó akciófilm. 2 éve csíptem el valamelyik csatornán, jobban élveztem mint az utóbbi 5 év bármelyik akció filmjét.

  Ki fog emlékezni az első részre? Majd újra nézzük előtte. Probléma megoldva.

 15. Én értetlenül állok az egész előtt, fogalmam sincs a stúdió is miért költ erre csilliárdokat amikor az Avatar tipikusan az az “egynek jó volt” film. A látvány akkor ütött, manapság már nem tudná ugyanazt hozni, főleg amikor tele vagyun CGIs, 3Ds IMAX filmekkel. Sztori meg… annyira emlékszem, hogy Pocahontas Ctrl+C Ctrl+V script volt.

  Hajrá Cameron bácsi

 16. Úgy egyben van a gyomrom.Nem is tudom melyiket várom jobban.Ezt vagy a Dark Universe következő filmjét? :)

 17. Tíz év után ezt is megtudtuk. Csak óvatosan, túl sok a leak, valamit hagyjanak a mozira is. Ellövik itt az egész filmet beszarok

 18. Biztos anno a T2 kapcsán is ilyen köpködés ment Arnie “feltámasztása” miatt.

 19. De hol és mikor mondta pontosan, hogy Quaritch karaktere vissaztér? Csupán annyit mondott, hogy “mindig ugyanaz a gonosz, aki folyamatosan fejlődik”. Ez lehet egy másik személy is.

 20. Kedvenc rendezőm ezer éve, de pont Quaritch??? Egy ordas nagy klisé az a szerep, nem is a színésszel van bajom, hanem az egydimenziós gonosz karakterrel. A végén még elérte Cameront is az átok ami George R. R. Martint a Trónok harca negyedik részeitől, megöregedett és demens idiótává változott, aki már csak árnyéka önmagának, így a művei olyanok, mintha nem is ő írta volna őket.

 21. Szerintem is direkt ködösen fogalmazott. Szerintem sem egyértelmű ,hogy végig Quartich lesz… lehet ,hogy az ő szelleme aki folyamatossan fejlődik tovább vagy már őt is irányította valami.

 22. De amúgy itt nem csak az a gond, hogy Quaritch visszajön,hanem igazából már a komplett mezőny felsorakozik mert Ripley nénit is viszont látjuk meg azt a katonát is akit összetaposott egy több tonnás hópehely állat:D

  Grace karakterét még megértettem volna az Avatar testébe visszahozni sőt az még logikus lett volna,hogy Eywa mama ad neki esélyt az életre, hogy abban éljen mivel az emberin nem tudott segíteni.

  De a szét lapított palacsinta csávót majd a szent fa magjai összerakják vagy mi? :D Ennyi erőből Trudy miért nem tér vissza csak, hogy legyünk teljesek :D

 23. Nah, Cameron (egyik kedvenc rendezom a Terminator ota!) oreg korara ugyes lett az erdeklodes csokkenteseben. Mintha tudatosan irtozna az eredeti otletektol. SPOILER ALERT!

  2 Avatar 2 Pandora (2020):
  Kiderul hogy Quaritch (Stephen Lang) megsem halt meg. Csatlakozik a csapathoz es egyutt veszik fel a harcot egy meg nagyobb gonosz ellen. A vegen gyozedelmeskednek, es Quaritch folaldozza magat a csapatert. Jake Sully (academy award nominee Sam Worthington) magat okolja a halala miatt. A vegefocim utani jelenetben a galaktikus rendorfonok (Rock cameo) asztalara egy fenykepet tesz az asszisztense, amin latszolag Dr. Grace Augustine (Sigourney Weaver) szerepel. Talan megsem halt meg? Cliffhanger.

  Avatar with a Vengeance (2034)
  Robbanasok razzak meg Pandora bolygo bekes dzsungeleit. Quaritch ikertestvere (Stephen Lang) azzal fenyegetozik, hogy felrobbant egy pandorai fa tetejere epult iskolat, hacsak Jake Sully (academy award winner Sam Worthington), ujra emberi testbe nem koltozik, hogy aztan egy “utalom a kekeket” feliratu tablaval a Na’vik koze setaljon. Kiderul, hogy Simon Quaritch Jake-et okolja testvere halalaert. Egy sotetkek Na’vi (Rock) megmenti es partfogasba veszi. Dr. Grace Augustine (az elhunyt Sigourney Weaver mo-cap rendere, academy award winner Andy Serkis alakitasaban) idokozben visszater a csapathoz. Kozos erovel legyozik Simon Quaritch-et. A vegen kerti grillezessel unnepelnek, es isznak a csaladra.

  Avatar Resurrection (2052)
  Sok ev telt el az elozo reszek ota. Latszolag mindenki bekesen el, amikor egy minden eddiginel gonoszabb ellenseg veszi utjat Pandora fele. Nincs mas valasztas, klonozni kell Quaritch-et, akit az elozo reszben megoltek. Mivel darabokra robbantottak, DNS mintaja osszekeveredett Na’vi DNS-ekkel, ezert kulonleges kepessegekre tesz szert. De vajon eleg lesz-e mindez, hogy egyszer s mindenkorra beket hozzanak Pandorara? Trivia: mivel Sam Worthington elhunyt az elozo resz forgatasa utana, innentol kezdve a franchise foszereploje a Rock.

 24. Gondolom Eywa révén a meghalt karakterek “lelkei” majd ott lesznek egy nagy Pandora méretű gyűjtőben, ahonnan majd megint testet öltve vagy testet rabolva visszatérhetnek a fizikai létezésbe. Ha pedig nem, akkor Jake majd ott cseverészik el velük a pandórai asztrál síkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.