A Lionsgate CEO-ja Twilight utalásokat tett

Ugye a stúdió nem találta meg a következő nagy YA dobását azután, hogy kifuttatta a Twilight és a Hunger Games franchiseát. Na most a CEA azt ejtette el, hogy még bőven lennének elmesélhető történetek ezekben a “világokban”. Persze csak az alkotók, Stephenie Meyer és Suzanne Collins hozzájárulásával állnak neki bárminek.

Ez nyilván új sztorikat jelent friss színészekkel, mivel mindenki értelmes filmekbe igyekezett menekülni a finálék után.

17 hozzászólás a “A Lionsgate CEO-ja Twilight utalásokat tett” bejegyzéshez

  1. Szerencsére az ilyen nagy dobás felélesztések többnyire sikertelenek, szóval én bizakodó vagyok.

  2. KingMacsek: mint mondtam, többnyire, bár már azt sem értem, hogy lehet a kettőt egy lapon említeni

  3. amúgy kicsit talán off de hol máshol kérdezzem meg, Maze Runner-re lehet még azért számitani vagy az teljesen kuka? Értem én, hogy sokan lehúzzák a kettőt, de mégiscsak jólenne látni a befejező részt . Köszi

  4. @sum-blink: Legalább néznél utána a dolgoknak mielőtt baromságot írsz. A Star Wars mindkét új filmje sikeres kritikailag és pénzügyileg is, sőt rajongókat nézve is. Igen persze vannak a szokásos gyökerek akik mindig is voltak akik szerint csak úgy tudják, mi a SW de ez mindig is így lesz. A SW táborában van a legtöbb ember szerintem így ebben a táborban van a legtöbb idióta is. Az hogy valami neked nem tetszik nem jelenti hogy nem volt siker a film ahogy azt sem hogy valóban szar volt. És ez most nem csak rád vonatkozik.

    Ami a címben említett dolgokat illeti mert filmeknek nem hívnám őket, egészségükre csinálják meg. Legalább lesz megint pár szar film amiknek a kritikáin jókat lehet röhögni. :D

  5. Ha szerinted kritikailag rendben volt az episode VIII, meg a Rogue One akkor valami nagyon optimista oldalamat olvashatsz.

  6. sum-blink:

    The Force Awakens: Metacritic 81

    Rogue One: Metacritic 65

    Tehát mindkettő sikeres kritikailag is, még a 65 pont/% is annak számít.

  7. Pedig reméltem, hogy a YA elhasalt végre…
    De nyilván hiányoznak a súlyos millák a zsebekből (bár ebben az azonos univerzumban, de más sztori, másokkal dologban nem hiszek, igaz pl a Legendás Lényeknek tudtommal bejött)
    Amúgy mi a fene baj van a Rouge One-nal? sokkal élvezhetőbb volt mint a 7.rész.

  8. Annyira tudtam, hogy jön egy roppant releváns metacritic adat. Igazad van human. Twilightot sose szerettem, de ahogy a Potterrel se tudtak leállni várható volt, hogy ezzel se fognak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.