Az Our Souls at Night teasere

A netflix nyilván folytatja, ezúttal Kent Haruf történetét keltik majd életre Robert Redford és Hane Fonda duójával. A történet két idősebb emberről szól, akik életük alkonyán meglepetésszerűen találnak az igaz szerelemre.

3 hozzászólás a “Az Our Souls at Night teasere” bejegyzéshez

  1. Két 80 éves egymásra találása :O

    Egyébként Jane Fonda és Redford legalább akkora páros mint Newman-Redford volt.

    Sőt!

    Fonda ezzel már a 4. filmjét forgattak Redforddal.

    Az üldözők 1966
    Lényegében az a mozi amiben felfedezték Redford lehetőségeit, Fonda is csak erős szárnypróbálgató volt, ketten el is lopták kicsit a filmet Brando-tól.

    Mezítláb a parkban 1967
    Fonda és Redford egyik örök klasszikusa, aranyos romantikus film kezdő szerelmesekről. Fonda már szexidol, Redford itt vált először azzá.

    Érdekes tény, hogy Fonda az önéletrajzi könyvében úgy emlékezett Redfordra, hogy mindenki szerelmes volt belé, aki megismerte, köztük Ő is. Hepburnhöz hasonlította a jelenséget, ami áthatotta, ugyanaz a tiszta értelem és megkérdőjelezhetetlenség.

    A Las Vegas-i lovas 1979
    Redford egyértelműen sztár Fonda a szakma legelismertebb színésznője, két csúcson lévő ikon egy-egy jellemükhöz passzoló zsánerfilmben.

    És most itt vagyunk újra 38 évvel az utolsó közös mozijuk után.

    Kevés ennyire összeillő színészpáros van, ilyen háttérrel.

    Fonda éles, energikus, harcos típus volt egész élete során és Redford egyenes, emberarcú, tiszta gondolkodású alkata úgy passzolt hozzá, mit a “borsó meg a héja” (úgymond), akár alkatilag is, szőke, őszinte-kék szemű, atletikus alkatok.

    Ki ne szeretne így kinézni 80 és 81 évesen, Fonda és Redford is, mintha színészként sokad-virágzását élné, persze kényelmes darabokban inkább, de más ilyenkor inkább már elmúlni készül nem bővíteni a hagyatékot.

    Hihetetlen emberek :)

  2. azok, és a parkban az pont 50 éves így, mint látszik is a felsorolásodon. Akkor fiatalon játszottak szerelmet, most idősen beszélnek majd róla.

  3. Symor: koszi az ajanlast. Jo gyujtes, be is szerzem majs oket. Az ilyen kommentek miatt eri meg olvasnom a kommenteket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.