Csak lesz valami a Neuromancerből?

A FOX igyekszik megtartani a Deadpool első részének rendezőjét, és úgy tűnik Tim Miller sok projektje közül pont William Gibson cyberpunk alapműve, a Neuromancer lesz a befutó.

Mostanában egyre többször van szó a mesterséges intelligenciákról, szóval ezért is láthatnak benne fantáziát, és ugye pár látványos jelenet is akad benne, de azért nyilván tolnak majd bele plusz akciót. Reméljük ízlésesen teszik, ha ez tényleg megvalósul A történet ugye egy Case nevű hackerről szól, akinek tönkrement az agya a munka közben és ezután képtelen volt kapcsolódni a kibertérhez, de egy ismeretlen megbízó egy titkos küldetéshez előszedi őt a “kukából”, és ad neki egy új esélyt.

(A címkére kattintva ott a projekt múltja amúgy:)

human
írta
2017. 08. 10. 01:26
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Csak lesz valami a Neuromancerből?” bejegyzéshez

  1. Az alap nagyon jó bár a Mátrix innen is lenyúlt sokmindent. Csinálhatnának egy ütős filmet belőle bár mostanában ezek az adaptációk nem nagyon mennek…

  2. A konyv nagyon jo volt, epp most kezdtem el a 3. reszt, de nem biztos, hogy ezt meg kellene filmesiteni. Mivel elegge alapkove a scifinek, sokaknak az lehet az erzese, hogy ezt mar lattam valahol, hiaba volt ez hamarabb, mint azok, amik tole vettek kolcson… :)

  3. Olyan ez nekem mint az Alapítvány, nagyon szeretném már vásznon látni, közben mégis rettegek attól, hogy végül mégis hatalmas lesz a csalódás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.