Felfedték Art3mist

A Spielberg által rendezett Ready Player One női főszereplőjét is meg lehet nézni most egy képen. Hát igen, ezek a gamer csajok jól néznek ki, főleg Olivia Cook alakításában.

13 hozzászólás a “Felfedték Art3mist” bejegyzéshez

 1. Talán spolier :
  Engem most vesztett el végleg a film. A karakterek kinézete sztm szerves része a sztorinak. Teljesen félremegy a casting. Kár érte.
  Szerettem a könyvet, kellemes geek cucc, de ahogy látom ezt is sikerül kihipózni, mint sok más jó cuccot.
  Trailer se tetszett, túlságosan műanyag a képi világ. Sima cgi orgia, nem érzem úgy, hogy vr világban lennének. Sajnos Spielberg már nem a régi…

 2. Én imádom a könyvet. Egyik kedvencem, de szerintem nem baj, hogy alakítottak a szereplőkön. Könyvben oké, pattanásos, kövér hülyegyerek a főszereplő, de szerintem ez filmen nem nagyon működne.. Art3mis detto. Szívesebben nézem Olivia Cook-ot mint egy “igazi” semmilyen geek csajt..
  A cgi-vel sincs gond. A köny nagy része virtuális térben játszódik.. nem baj, ha minden cgi. Kell az a sok agymenéshez ami benne van!

 3. Seib: szerintem nem érted. A szereplőkön nem alakítottak, egy az egyben hálivúdizálták. Ennyi erővel akármelyik könyvből bármelyik karaktert meg lehet így erőszakolni. A cgi-vel semmi gond, az agyatlanu legymásra hányt cgi tengerrel van a baj. Mert nem arra mennek rá, hogy visszaadjanak egy baromi ütős geek könyvet, csak nézzenek ki jól a szereplők és orrba-szájba menjen az agyatlan cgi. Ez így szar….

 4. A másik probléma, hogy a főhős nem is látja a csajt fizikai valójában az utolsó két oldalig. Ebből adódik, hogy a történetet is gyökeresen átírták, ami nagyobb baj, mint a karakterek kinézete.

 5. Eddy21:

  ezt akartam én is mondani. most levettek a csajról 30 kilót és ráraktak 15 centit, jól van, Hollywood, de valószínűleg nem az utolsó 2 percre szerződtették a kép alapján és így borul majd a könyv dramaturgiája, ahol fontos volt, hogy csak a legvégén találkozzanak és úgy adja a katarzist.

 6. Csak a könyv első felében húsosabb a srác, amint elköltözik lefogy és NEO szerű kopasz lesz. Ez nem működne egy filmben. De pl én az autóverseny magyarázatára lennék kíváncsi, mert az a könyvben nem volt benne.

  A csajról meg annyit, hogy eladhatóbb egy körte alak, és elég közeli egy Rubenesque alakhoz.

 7. Sparrow:

  na most megkerestem, mert azt hittem rosszul emlékszem :) 152 cm és 76 kg van az IOI adatbázisban, amikor Wade stalkolja a mappáját.

  viszont most találtam RPO wikin azt írják, hogy 5’7″ és 168 lbs, ami 170cm 76kg, szóval lehet elütötték a fordításban (én magyarul olvastam), ami szintén nem karcsú.

  ekkora jelentősége aztán tényleg nincsen az egésznek, csak most engem is megkavart, hogy a fordításban ez van, angolul meg az :)

 8. Swarnaus az ilyet tartsd már meg magadnak, mert kutyát se. Ty.

  Sparrow: Art3mis soha nem volt karcsú a könyvekben, se ő, se a karaktere. Próbálnám valami alapján belőni, hogy a kép most az OASIS-ban vagy azon kívül “készülhetett”, remélve, hogy tényleg nem cs*szték el ilyen szinten a sztorit… Nnnnnna mindegy.

 9. abelh: én angolul olvastam, de teljesen normális testalkatú csajként jött le; csak az arcán van valami folt, ez az egyetlen hibája. (Aki kövér, az a MÁSIK csaj [SPOILER] ;) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.