Forog az Avengers 4

Még a múltkor is láttam kommentben a kérdést, szóval: ennek valami más alcíme lesz, az Infinity War az Avengers 3 lett, de a régi banda zárófilmjének a címét még nem lövik el. Valszeg spoileres lenne. A lényeg, hogy indult a forgatás egy kis pihenés (egy hónap) után.

30 hozzászólás a “Forog az Avengers 4” bejegyzéshez

  1. Az kemény.
    És Brolin egyszerre nyomja a DP2-t és ezt is, vagy az ő jelenetei már megvannak.

  2. Vajon mikor fog kipukkadni ez a képregény lufi? Egész embertelen mennyiségben készülnek már…

  3. DM:

    a nyári blockbuster szezon első három helyezettje Amerikában képregényfilm, szóval nem mostanában :)

  4. Elvileg Zoe Saldana már ellőtte egy interjúban a címet.
    Ha az igaznak tekinthető, akkor szerintem egyáltalán nem spoiler…..

  5. Akkor nem Infinity Gauntlent lesz a címe? Én még erről olvastam, de ez nekem nem tűnik spoileresnek.

  6. Szerintem egyáltalán nincs túl sok szuperhősös film, ha csak azokat nézed, akkor persze, hogy úgy érzed :D Nem ártana a mellettük megjelenő egyéb témájú filmeket is megnézni, mint pl Arrival, Dunkirk, War of the Planet of the Apes, Baby Driver, egyébként lehetne napestig sorolni a mostanában megjelent JÓ, sőt NAGYON JÓ filmeket. Csak azért, mert a szuperhősös filmek nagyobb reflektorfényt kapnak, attól még nincs belőlük sok (sőt). Én úgy tekintek rájuk, hogy ezek a “JÓL megcsinált” blockbuster látványmozik. Ide jöhetne a Transformers is, hogyha nem dobókockával csinálták volna a történetet.

  7. Hát mondjuk 10 évvel ezelőtthöz képest rohadtul sok van. Lassan minden hónapra jut egy. Régen mi volt? Volt egy Batman-Superman-Spiderman kb. a többi meg vagy jól sikerült, vagy inkább nem.
    Az említett filmek közül pedig mindegyiket láttam, nekem személy szerint csak az Arrival tudott értékelhetőt adni (jó, a Dunkirkkel valszeg csak én vagyok úgy, hogy nem nagy durranás, mert mindenkinek tetszett rajtam kívül)… Egyszer nézhető dolgok. De ez más tészta, csak nem szeretném, ha az lenne, hogy gyakorlatilag a képregény filmek lesznek “a filmek” egy 5-10 év múlva. Nagyon buta világ lenne (már most…).

  8. Az erőszakos múlt, az Adél élete is képregényfilmek. A szuperhősös képregény filmek sikerének köszönhetően pedig most majd elkezdik megcsinálni azokat a sztorikat is tv sorozatban vagy filmen akár, amik simán elmennek egy díjszezonos film mélységéig is karakterileg stb, csak épp olyan környezetben effektekkel játszódnak, amiket viszont nagyon kevés pénzből nem lehet megvalósítani, ezért az idő pont megfelelő számukra. Pl ha a Watchmen most jönne ki elsöprő siker igazán most sem lenne, de szerintem tuti nagyobb lenne körülötte az érdeklődés. Amúgy meg az pont jó, hogy van miből választani, úgyse megy el mindenki mindegyikre.

  9. Legyen a címe Avengers: World War Hulk vagy Avengers: Secret Invasion, ha már jönnek a Skrullok.

  10. @DM:
    hogy ne érezd magad egyedül a Dunkirk szerintem se volt nagy szám. Tipikusan az a film amit nagyvásznon, jó hanggal moziban megéri, de ha otthon néztem volna tuti bealszom a felénél. (kb a Gravity volt még ilyen nekem: imax-ben szuper, otthon ásítós)

  11. Csigusz: én majdnem be is aludtam a Dunkirk közepénél, pedig ilyen még nem volt a moziban és félreértés ne essék, ezzel nem azt akarom mondani, hogy ettől a film rossz volt, csak volt egy jó 10 perc a filmből, ami számomra lassú volt. És én is itthon nézve tuti végigaludtam volna, mert ezt a filmet moziban kell nézni.
    Egyébként tény, hogy több képregényfilm jön ki, de minket képregény rajongókat nem zavar, főleg a 2017-es felhozatalra nézve, ami eddig 4/4. Reméljük a Thor és JL is nagyon jó lesz.

  12. Thanost le is rendezik a harmadikban? Mert lehet azt is olvasni, hogy a harmadik, negyedik rész különálló, meg ennek az ellenkezőjét is. Valaki tud valamit ezzel kapcsolatban?

  13. Kopasz: szerinted miért mutatják a kesztyűjét? nem tudom hol olvastad, de továbbra is összefügg a 3-4, csak dobták a part 1 part 2 címet.

  14. @Okonel:

    :DDDD úú, de nézném! Ha már a Thor is retro lesz, akkor ez miért ne?! Elő a bajszokkal!

  15. Okonel: Rohadj meg, most megint ezt fogom dudolni hetekig. Legutóbb amikor meghallgattam, akkor így jártam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.